canım benim 26.18 çıktı ama cinsiyet tahmininde doğru sonuç vermiyor galiba
petişko sen kaç yaşındasın?
ne güsel ya
hr işte bı hyr vardır oyle dusun o zaman dogursan belkı bı tane olcaktı ama allah boyle ıkı tane verdı bak.bır de 21ımde ben de cocukmusum gıbı gelıo ama ınsan kucuk yasta evlenınce daha cabuk olgunlasıo.ben 25imde evlendım ama evlenmeden onceki halım, 20 yasında olup evlı olan arkadasımdan daha cocuktu
kızlar hiç beşik bakıyor musunuz? ben iki gündür netten bakıyom çok güzel beşikler var..
yaaa bende en son buna güvenmiştim yinede bir umut doktor bir ay sonra falan gelin demiş ama ben 3 hafta sonra gideceğim dayanamam valla eskiler doğana kadar nasıl bekliyormuş valla büyük sabır
kedinihal arkadaşımızın 80 çıkmış ama erkek senin kaç çıktı
ablam görüntüne bakılırsa sende çıtırsın:)çoluk çocuksunuz hepiniz ulen.
kızlar süprüzüm var. albüme bakın bakalım orada kim var... bakan bakar sonra kaldıracağım ha.
sakura banada gelen misafirler çocuklarını verirdi, al ayağında sallada uyusun diye
çocuğu alır odaya geçerdim, salllar sallar dururdum, bi gözümü açardım kii, kerata beni uyutmuş kaçmış delikafadulden:roflol:klava:
kızlar siz hissediyormusunuz bebişleriniz
kızlar siz hissediyormusunuz bebişleriniz
çoluk çocuksunuz hepiniz ulen.
kızlar süprüzüm var. albüme bakın bakalım orada kim var... bakan bakar sonra kaldıracağım ha.
cingene ben bikaç haftaya kalmaz odayı alıcam kısmetse
sakura ne arabası gııı, yatağı aldınmı kii arabaya karar vermeye çalışıyon
sakuracım inş. soğukkanlılığını korursun kendi bebişinde de inş.çünkü bazen başlarında soğukkanlı olan lar kendi bebişlerinde panik oluyolar..sen olma sakınnn
pembemavii kızzz ne güzel yer orası öyleeeee valla gelinciklere bakmaktan sana bakamadım dermişimmmm
yaşını göstermiyorsun valla, maşallah
bende 27 oldum bu ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?