ecem bende biriktiyorum her ay 100-150 atıyorum daha önce başlamıştım ama annemi umreye gönderiyoruz ona verdim para kısmet artık ne kadar birikirse kardır
günaydın cnm anne süle bizede dua etsin benm planlarım içinde de vardı bu yıl ramazanda umre ama bebişim süpriz yapınca kaldı olsun seneye inş.
günaydın cnm anne süle bizede dua etsin benm planlarım içinde de vardı bu yıl ramazanda umre ama bebişim süpriz yapınca kaldı olsun seneye inş.
bu çin takvimi tutmuyor anladığım kadarıyla tutana rastlamadım
bu çin takvimi tutmuyor anladığım kadarıyla tutana rastlamadım
kendimde gördüğüm erkek bebek belirtileri:) göğüslerde aşırı şişlik.11 haftaya kadar tatlı gördüğümde midem bulanıyordu..şimdi yemek yiyorum ama doymak bilmiyorum.1 tane şeker bile yesem hemen doyuyorum..yani tatlıya istek aşırı arttı:) ve çin takvimindeki bilgiler tutmuyor..birde belim genişledi.kilom aynı bir değişme yok.
benimde annemler su an umrede. yarın dönüyorlar inşallah. bende gidecektim onlarla ama 3 hafta ızın alamazdım iş yerinden. üstüne ilk denemede hamile kalınca kaldı. Allah izin verirse ileride gideriz bizde.
nerden bildin kıss??? benim neyim olcekkk??[/QUOTE
öyle gibi geldi. senin kız:)
bir şey söyleyip öyle çıkayım. gerinmek zararlı falan diye konuştuk ya doktoruma sordum ben de zararlı mı diye.kesin bir hayır cevabı aldım. zaten vücudun doğal ihtiyacı olan bir hareketin zararlı olabileceği pek aklıma yatmıyordu. google'da gerinmek neden rahatlatır yazın, çıkan metni okuyun. çok mantıklı geliyor zaten öyle...
aminn canım inşallah yarın kavusucaz:)msms allah kabul etsin... alah kavuştursun.
Meryem ciğim bişiy soracağım acaba ne kadar riyal aldılar yanlarına yetti mi anneme riyal alcaz ne kadar alsak tam bilemedik eğr bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?