2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sabahı şerifleriniz hayır olsun gençler. bugün işteyim. efendi efendi çalışacağım. bir mola anında görüşürüz.

günaydın cnm anne süle bizede dua etsin benm planlarım içinde de vardı bu yıl ramazanda umre ama bebişim süpriz yapınca kaldı olsun seneye inş.

söylerim canım annem hamile olduğumu duyunca gitmek istemedi ama seneye bebek olacak hazır bu sene git dedik ablamlarla paraları birleştirdik hayırlısıyla nisan başında gidecek bende çok istiyorum gitmek Allah nasip eder inşallah cümlemize

günaydın cnm anne süle bizede dua etsin benm planlarım içinde de vardı bu yıl ramazanda umre ama bebişim süpriz yapınca kaldı olsun seneye inş.

benimde annemler su an umrede. yarın dönüyorlar inşallah. bende gidecektim onlarla ama 3 hafta ızın alamazdım iş yerinden. üstüne ilk denemede hamile kalınca kaldı. Allah izin verirse ileride gideriz bizde.

canım benim daha cinsiyet belli olmadı.. 15 gün sonra kontrolüm var o zaman belli olucak sanırım ama... göğüslerim çok şişti şimdiden kabına sığamaz oldu... tatlı yiyorum ve tuzludan daha çok canım istiyor... sadece 1 kilo almama rağmen vücudum genişledi belim ve kalçam yanlamasına genişledi.... hayırlısı bakalım umarım herşey yolundadır....

bir şey söyleyip öyle çıkayım. gerinmek zararlı falan diye konuştuk ya doktoruma sordum ben de zararlı mı diye.kesin bir hayır cevabı aldım. zaten vücudun doğal ihtiyacı olan bir hareketin zararlı olabileceği pek aklıma yatmıyordu. google'da gerinmek neden rahatlatır yazın, çıkan metni okuyun. çok mantıklı geliyor zaten öyle...

benimde annemler su an umrede. yarın dönüyorlar inşallah. bende gidecektim onlarla ama 3 hafta ızın alamazdım iş yerinden. üstüne ilk denemede hamile kalınca kaldı. Allah izin verirse ileride gideriz bizde.

Allah kabul etsin hayırlısıyla dönsünler canım...

Meryem ciğim bişiy soracağım acaba ne kadar riyal aldılar yanlarına yetti mi anneme riyal alcaz ne kadar alsak tam bilemedik eğr bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..

şunu söyleyerek nasıl rahatlattın anlatamam. ben her sabah gerındıgımde bişey oldumu diye korkar olmustum. çok sağol ablacım:)

süper valla gerinmek yararlı biliyorum ben ama hamileyken gerinme dediler gerinmiyordum çok şükür rahatladım bende

Meryem ciğim bişiy soracağım acaba ne kadar riyal aldılar yanlarına yetti mi anneme riyal alcaz ne kadar alsak tam bilemedik eğr bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim..

canım yarın sorarım. ne zaman gidecek annen. ne kadar aldıklarını bilmiyorumda su an bildiğim babam her ihtimale karsı yanında bırazda döviz bulunduruyor. olmaz ama hani çalınırsa kaybedersem falan diye çantanın derinlerinde:)

gunaydın hanımlaar,
cok mutlu bı gun olması dılıegıyle
meryemcım allah kavustursun canım.
denız ne mutlu sıze.allah kabul etsın.anacıgın bızım ıcın de dua etsin olur mu?
bırcancım sıkma canını belkı o zaman bebişin gostermıcektı kendını.her ıste bı hyr vardır.sızın ordakını ara bı de belkı ordan alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…