2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım Allah kimseye aratmasın bebeklerini kucağına versin

bu doktorlarada güven olmuyor şekerim. ama 12 haftalık erken söylemiş ama erkeğe benzettiğinde büyükmüşsün erkek olabilir bence

kıyamama tatlım ya Allah yardım etsin kolaylık versin işin zor ama dikkat et kendine

kızlar çok heyecanlıyım hemde çok daha bu geceden uyuyamadım rüyalar gördüm rüyamda kızım olucağını görüyorum garip gairp rüyalar görüyorum Allahın izniyle yarın gidicem ve bebeğimi görücem yaşasın yubbpiiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

günaydın annecikler

bircan canım allah gönlüne göre versin vakit geçmiyor en azından sen yarın görceksin bebişini bana 2 gün var daha ölcem heyecandan dün şirkette bugün cuma gibi bütün işlerimi koştura koştura bitiriyordum ama arkadaşlardan biri uyarana kadar benim bebişimde bana erkek gibi geliyor

günaydın güzel eylül anneleri :)) Bircancım çok az kişi kaldık merak etmemiz çok normal , bir aksilik olmaz ise bu akşam görümcemin hastanesine gidicez o bakıcak ultrasonda belki cinsiyetini söyler bana çok heyecanlıyım , ayrıca bugün eşimle tanışmamızın 8. yılı bitti :)) Değişik yani bugün öğrenirsek çok güzel olacak bizim için :)

canım dikkat et bebeğine ama emin ol banada zaman geçmiyor çok merak ediyorum onu büyümüş mü ne kadar olmuş çoooooooooook özledim bebeğimi hemde çoooooooook
Kuzucuğummm yarın görcem inşallah herşey yolundadır 3lü testte yaptırcam

evet tatlım öğrenirseniz güsel olucak ne güsel sende bebeğini görüceksin

artık herkezin cinsiyetler belli oluyor super kızlar dilek gelmedi geç mi kaldı bugün

Bu aşamalar ne kadar tuhaf , hamile olduğunu öğreniyorsun kese var mı diye merak ediyorsun , keseyi görüyorsun kalbi atacak mı diye merak ediyorsun , sonra ikili test , üçlü test , cinsiyet böyle devam ediyor :)) Metanetli olmak lazım sanırım yoksa çok zor olur ama her dr. öncesi uykusuz kalıyorum aklıma bin türlü kötü şeyler geliyor genelde kötü düşünmüyorum ama ne bileyim :)) Allahım sağlıcakla şu bebişleri kucağımıza alsak :))

evet canım o günler gelse bir an önce

bu gün kıpırdamadı aman kıpırdadı acaba neresiydi bu topuğumu dirseğimi hihi

Gunaydın kızlar. Dun basagrısından cok takıp edemedım yazdıklarınızı. Umarım hepınız ıyısınızdır.
Dılek ın bugun mısafırlerı gelecektı yurtdısından yanılmıyorsam. Ondan gec kalmıs olabılır

hımm ben bilmiyordum olabilir canım..
bu gün başın nasıl? ben iyim sabah kan ilacını içmedim midme iyi öğle yemeğinden 2 saat önce içicem

evet canım o günler gelse bir an önce

bu gün kıpırdamadı aman kıpırdadı acaba neresiydi bu topuğumu dirseğimi hihi

Canım senin gibi , haftası benden önce olanlar benim için süper oluyor , siz benden önce gittiğiniz için, hareketleri başladığında sizden duyacağım ha şöyle oluyormuş ha böyle oluyormuş diye :))

hımm ben bilmiyordum olabilir canım..
Bu gün başın nasıl? Ben iyim sabah kan ilacını içmedim midme iyi öğle yemeğinden 2 saat önce içicem

canım bugun sukurler olsun daha ıyıyım. Dunde yarım saat erken yattım oda ıyı geldı. Sen nasılsın. Heyecan doruktadır heralde. Yarın kacta randevunuz

günaydın kızlar zuzular nasıl...
benim bhcg değerim 38 bakalım tutacak mı merak ediyorum aranızda bhcg değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…