yok ben keşfedeli bayaa oldu. önce polivistikover bölümünü çok okudum. sonra hamilelik belirtileri. her ay saatlerce acaba hamilemiyim deyip başlıyordum burda yazılanları okumaya. birgün burda hamileler arasında yazacağım aklıma gelmezdi. hatta daha tüp bebek bölümündede gezinecektimki allah işte kendimi eylül annelerinin arsında buldum. allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin diyelim. kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş, sizlerde olmayanlara dua edin. ve allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin.allah hepinizi nazarlardan korusun
bende bugun dr gıttım çok şükür hersey yolunda gorunuyo üçlü için kan verdım 12.haftada dr bana kıza benzıo ama kesın deıl hazırlık yapma ddemıstı bugun 16+5im dr erkege benzıo ama kesın deıl hazırlık falan yapma dedı
ortada kaldım ben yaa lülülülülülü
slm arkadaşlar inanın kadar yorgunumki evi topla topla bitmedi hala yaa........annemlerde yardıma gelmedii.. çok üzgünüm çokk... cuma günü müdürden izin alacağım evimiz temizlenecek cumarteside kısmetse taşınacağız... şimdi diyorumm ne çok şey almışız yaa... kolikoli bitmedii yahuu...şuan fortmantodaki ayakkabılar beni bekliyor...hepsi silinip boyanacakk... offffffffffffffffff.. eşimde hiç bir işe yaramıyor...
günaydın annecikler
bircan canım allah gönlüne göre versin vakit geçmiyor en azından sen yarın görceksin bebişini bana 2 gün var daha ölcem heyecandan dün şirkette bugün cuma gibi bütün işlerimi koştura koştura bitiriyordum ama arkadaşlardan biri uyarana kadar benim bebişimde bana erkek gibi geliyor
günaydın güzel eylül anneleri :)) Bircancım çok az kişi kaldık merak etmemiz çok normal , bir aksilik olmaz ise bu akşam görümcemin hastanesine gidicez o bakıcak ultrasonda belki cinsiyetini söyler bana çok heyecanlıyım , ayrıca bugün eşimle tanışmamızın 8. yılı bitti :)) Değişik yani bugün öğrenirsek çok güzel olacak bizim için :)
artık herkezin cinsiyetler belli oluyor super kızlar dilek gelmedi geç mi kaldı bugün
Bu aşamalar ne kadar tuhaf , hamile olduğunu öğreniyorsun kese var mı diye merak ediyorsun , keseyi görüyorsun kalbi atacak mı diye merak ediyorsun , sonra ikili test , üçlü test , cinsiyet böyle devam ediyor :)) Metanetli olmak lazım sanırım yoksa çok zor olur ama her dr. öncesi uykusuz kalıyorum aklıma bin türlü kötü şeyler geliyor genelde kötü düşünmüyorum ama ne bileyim :)) Allahım sağlıcakla şu bebişleri kucağımıza alsak :))
Gunaydın kızlar. Dun basagrısından cok takıp edemedım yazdıklarınızı. Umarım hepınız ıyısınızdır.
Dılek ın bugun mısafırlerı gelecektı yurtdısından yanılmıyorsam. Ondan gec kalmıs olabılır
evet canım o günler gelse bir an önce
bu gün kıpırdamadı aman kıpırdadı acaba neresiydi bu topuğumu dirseğimi hihi
hımm ben bilmiyordum olabilir canım..
Bu gün başın nasıl? Ben iyim sabah kan ilacını içmedim midme iyi öğle yemeğinden 2 saat önce içicem
kızlar hepinize günaydın:) dünkü yüzük olayını deneyen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?