canım bugun sukurler olsun daha ıyıyım. Dunde yarım saat erken yattım oda ıyı geldı. Sen nasılsın. Heyecan doruktadır heralde. Yarın kacta randevunuz
kızlar şifaya gidemiyorumm muayne sistemleri dğeişmiş bir gün bi doktor bir gün bir doktor bakıyormuş bide ameliyatları varmış benim doktorun doluymuş kapalıymış sinir oldum perşembeye verdi oda 9 da gitçem ama çok beklermişim falan filan. bende bekleyemem böyle giderse gitmicem şifaya canımı sıktılar ya ssk'lıyız diye böyle yapıyorlar ya. bende karar veridm yarın yada bu gün karabağlara gidicem ordaki tıp merkezinde 3lü testte yapıyorlar ultrasyonada girerim arıcam birazdan belki bu güne belki yarına randevu alcam
Canım senin gibi , haftası benden önce olanlar benim için süper oluyor , siz benden önce gittiğiniz için, hareketleri başladığında sizden duyacağım ha şöyle oluyormuş ha böyle oluyormuş diye :))
canım bu hastane seçmekte çok zor iş ya..ama sana bişe diyim mi benim gittiğim hastane skk ya bakmıyo.biz özelden gidiyoruz.diyelim ki randevumuz 10 da ama biz 40 dakika bekliyoruz..Neden ?çünkü önden giren hastalar oluyor durumu acil olanlar düşük tehlikesi olanlar yada doğum için geri sayım yapanlar gibi..inan hiç sinirlenmiyorum.Çünkü bu durum ilerde benimde başıma gelebilir.Şu an çok şükür sağlıklıyım bi aciliyetim yok de bekle bence..ama doktorunu sevmiyorsan yorum yok:sm_confused:
bircan sen kendi dr gidemiyormusun
kızlar şifaya gidemiyorumm muayne sistemleri dğeişmiş bir gün bi doktor bir gün bir doktor bakıyormuş bide ameliyatları varmış benim doktorun doluymuş kapalıymış sinir oldum perşembeye verdi oda 9 da gitçem ama çok beklermişim falan filan. bende bekleyemem böyle giderse gitmicem şifaya canımı sıktılar ya ssk'lıyız diye böyle yapıyorlar ya. bende karar veridm yarın yada bu gün karabağlara gidicem ordaki tıp merkezinde 3lü testte yapıyorlar ultrasyonada girerim arıcam birazdan belki bu güne belki yarına randevu alcam
canım beklemek değil sorun benim iş yerim sorun oluyo. o yüzden sıkılıyorum işler durdun 2 günüdür yani gitsemde sorun olmucaktı hafta ne olut bilmiyorum patron visite kağıdı imzalarken laf sokuyo. bide neden istediğim zaman gidemeyim ki doktora 1 ay oldu zaten gideli merak ediyorum elimde değil
anladım canım.ssk ile anlaşmalı özel hastaneler çok var..inşallah maddiyatı yüksek olmayan bir hastane bulabilirsin canım.Ben 2 hastaneye gidiyorum...kendi hastanemin doğum fiyatları çok yüksek geldiği için bu kararı aldım..çünkü 4.000 tl nerde 500 tl nerde..
kızlar biz hergün eşimle kenara 5 ytl atıyoruz...Doğuma kadar ne birikirse artık...olası aksilikler için bir kenarda dursun dedik.tavsiye ederim kumbara yapın.elinize 3-5 ne geçerse atın..
ecem bende biriktiyorum her ay 100-150 atıyorum daha önce başlamıştım ama annemi umreye gönderiyoruz ona verdim para kısmet artık ne kadar birikirse kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?