bir şey söyleyip öyle çıkayım. gerinmek zararlı falan diye konuştuk ya doktoruma sordum ben de zararlı mı diye.kesin bir hayır cevabı aldım. zaten vücudun doğal ihtiyacı olan bir hareketin zararlı olabileceği pek aklıma yatmıyordu. google'da gerinmek neden rahatlatır yazın, çıkan metni okuyun. çok mantıklı geliyor zaten öyle...
Canım benim yaaa kıyamam sana, sıkma canını... Nasıl olsa bir şekilde bir yerden randevu alırsın. Ama hastaneler böyle işte maalesef... Umarım Karabağlardaki tıp merkezinden randevunu alabilirsinde bebeişini bugün yada yarın görebilirsin.
herkese günaydın annecikler...
bircancım ne güzel bugün yarın gideceksin doktora benim daha 10 günüm var ama ev taşıdım kasıklarım ağrıyo bahanesiyle bende gitmeyi düşünüyorumm en kısa zamanda..ama senin kızın olacakmış gibi geliyo bana da...
Günaydın kızlar. Nabersiniz?
Bircancım noldu alamadınmı randevu?
canım benim daha cinsiyet belli olmadı.. 15 gün sonra kontrolüm var o zaman belli olucak sanırım ama... göğüslerim çok şişti şimdiden kabına sığamaz oldu... tatlı yiyorum ve tuzludan daha çok canım istiyor... sadece 1 kilo almama rağmen vücudum genişledi belim ve kalçam yanlamasına genişledi.... hayırlısı bakalım umarım herşey yolundadır....
bircanın oğlu olacak :):)
canım yarın sorarım. ne zaman gidecek annen. ne kadar aldıklarını bilmiyorumda su an bildiğim babam her ihtimale karsı yanında bırazda döviz bulunduruyor. olmaz ama hani çalınırsa kaybedersem falan diye çantanın derinlerinde:)
kızlar sabah saat 5 içimden bısey pıt pıt vuruo.ana! dedım.uyandım sonra anladım kı bebişim.ama bıraz erken uyanmış:)gamyoncuiremsusonra bekledım ama bı daha yapmadı velet.belkı de yapmıstr ama ben dırek sızmışım hanı anneler hassastı ben ruhsuz muyum üleyyyn:sm_confused:
alamadım ya ama görcem bebeğimi kimse engel olmaz hihi:dilcikar:
kızlar sabah saat 5 içimden bısey pıt pıt vuruo.ana! dedım.uyandım sonra anladım kı bebişim.ama bıraz erken uyanmış:)gamyoncuiremsusonra bekledım ama bı daha yapmadı velet.belkı de yapmıstr ama ben dırek sızmışım hanı anneler hassastı ben ruhsuz muyum üleyyyn:sm_confused:
canım annen çok alış veriş yapmayacaksa diyanetle yemeklı gidiyorsa çok masrafı zaten olmaz. annene söyle sana şalla inci getirsin:) ben her gittiklerinde istiyorum:)4 nisan da canım işte çalınma ihtimalini düşünüp çok almayalım ama yetsin de istiyoruz bakalım kısmet
Ela cığım söylemem mi hepimiz için eder Allahın izniyle
ah ne güzel ela. ben bazen kalp atısı gibi ufacık seyler hissediyorum. tabı uyanıkken ve pür dikkat kendımı dınlerken:) sen artık hareketlerı tamamen hıssetmeye çok yakınsın 2 hafta sonra tamam. birde erkek daha hareketlı olurmus. darısı basımızaakızlar sabah saat 5 içimden bısey pıt pıt vuruo.ana! dedım.uyandım sonra anladım kı bebişim.ama bıraz erken uyanmış:)gamyoncuiremsusonra bekledım ama bı daha yapmadı velet.belkı de yapmıstr ama ben dırek sızmışım hanı anneler hassastı ben ruhsuz muyum üleyyyn:sm_confused:
arkadaşlar bim de bugün bi kampanya var johnsoni baby nin yeni doğan yağıkremi havlusu şampuanı 17.95 tl bilginiz olsun ben gidiyoım almaya
merak etme baslarında hocaları oluyor. yonlendırıyorlar. zaten ucaktakı herkes onunla aynı yere gıdıyor olacak. pasaport kontrolunden sonra o kendıne arkadas edınır. aklın kalmasın. özel şirketler çok iyi olmuyor umrede. hacda daha ıyıler. ama diyanet her ıkısındede çok ıyıMeryem ciğim evet diyanetle gidiyor bende öyle bir çanta var onu götürecek yalnız gideceği için biraz endişeliyim keşke bende gidebilseydim içim daha rahat olurdu hayırlısıyla gitsin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?