2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gerilirken insan rahatlar zaten ama hamileyken zararlı diye biryerden duymuştum. Demekki her duyduğuna inanmıcaksın.

iyi ki varsınız moralim bozuktu iyim canım sanada şirketinizede Allah ayrıdm etsin süper ağırlayın inşallah misafirleri

günaydın kızlaarr :) :) :) keyifler moraller güzeldir umarım :)
burada yağmur var yine, bunaltıcı bi hava yani...

bakalım herkes kız diyo ne olcak oğluş mu kız mı?

belirtiler aynı:) hadi hayırlısı.:teytey::teytey:

4 nisan da canım işte çalınma ihtimalini düşünüp çok almayalım ama yetsin de istiyoruz bakalım kısmet
Ela cığım söylemem mi hepimiz için eder Allahın izniyle

kızlar sabah saat 5 içimden bısey pıt pıt vuruo.ana! dedım.uyandım sonra anladım kı bebişim.ama bıraz erken uyanmış:)gamyoncuiremsusonra bekledım ama bı daha yapmadı velet.belkı de yapmıstr ama ben dırek sızmışım hanı anneler hassastı ben ruhsuz muyum üleyyyn:sm_confused:

ayy ne güsel ya hissetmişsin annesi belkide oda hemen geri uyumuştur

arkadaşlar bim de bugün bi kampanya var johnsoni baby nin yeni doğan yağıkremi havlusu şampuanı 17.95 tl bilginiz olsun ben gidiyoım almaya

sen tatlı canını üzme doğunca o seni bir güzel uyandırır şimdi içerde frekans biraz düşük kaydirigubbakcemile3

4 nisan da canım işte çalınma ihtimalini düşünüp çok almayalım ama yetsin de istiyoruz bakalım kısmet
Ela cığım söylemem mi hepimiz için eder Allahın izniyle
canım annen çok alış veriş yapmayacaksa diyanetle yemeklı gidiyorsa çok masrafı zaten olmaz. annene söyle sana şalla inci getirsin:) ben her gittiklerinde istiyorum:)
hanı askerler tasıyor ya canım boyundan gecırıp kol altına kadar ınen kese gibi seyler var. onlardan alsın yanına. elindeki cantaya lazım olacak kadarını koysun yeter. diğerleri orada daha emniyetli olur.

ah ne güzel ela. ben bazen kalp atısı gibi ufacık seyler hissediyorum. tabı uyanıkken ve pür dikkat kendımı dınlerken:) sen artık hareketlerı tamamen hıssetmeye çok yakınsın 2 hafta sonra tamam. birde erkek daha hareketlı olurmus. darısı basımızaa

Meryem ciğim evet diyanetle gidiyor bende öyle bir çanta var onu götürecek yalnız gideceği için biraz endişeliyim keşke bende gidebilseydim içim daha rahat olurdu hayırlısıyla gitsin gelsin

sıze yenı gobek fotomu koycam kızlar yenı haftaya grdık ya.degısım var mı bakarsınz.ama beklıom pıller sarj olsun dıe

Meryem ciğim evet diyanetle gidiyor bende öyle bir çanta var onu götürecek yalnız gideceği için biraz endişeliyim keşke bende gidebilseydim içim daha rahat olurdu hayırlısıyla gitsin gelsin
merak etme baslarında hocaları oluyor. yonlendırıyorlar. zaten ucaktakı herkes onunla aynı yere gıdıyor olacak. pasaport kontrolunden sonra o kendıne arkadas edınır. aklın kalmasın. özel şirketler çok iyi olmuyor umrede. hacda daha ıyıler. ama diyanet her ıkısındede çok ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…