2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

"ERıM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
manası mutluluk verici haber

bircancım güzel haberlerle gelmen dileğiyle..kuzunu göreceksin ne güzel ya:ecrin_bebek:

sezens
senı hep goruorum ama kendını tanıtmadın bıze katılsana muhabbetımıze.her gun aynı seylerı konusuoz ama olsun sevıoz bız bırbırımızı

aynen valla aynı şeylerden bahsediyoruz ama sıkılmıyoruz seviyoruz birbirimizi mutluyuz :1hug:

kızlar bişey sorcam siz hala arkadaşmısınız eşlerinizle

Canım ben arkadaş sayılırım açıkçası ben hamile kalınca keyfi kaçanlardanım yani çok istekli değilim ama normal doğum istiyorum ve bunun olması gerekiyor , ayrıca olunca bebekte mutlu olurmuş :)))

mana olarak hoş gibi ama kıza aşkım ismi koymak gibi. yani bırak kız arkadası ona sıfatlar koysun:)

-tatlicadiarzu-ben ısmını koyım da kız arkadası sıfatını kendı bulsunklava:sımdıden kaynanalıgım tuttu.abboouuwwwww

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
alemsin sad'cım yaaa :roflol: :roflol:
yok çok şükür doktor izin verdi canım, tehlike geçti diyebiliriz dedi, ama korunarak izin verdi... anladın sen onu...

"ERİM" nası bı ısım sızce?fıkırlerınızı alıyım
manası mutluluk verici haber

güzel anlamlı bi isim ama sanki baş harfi eksik kalmış gibi ne biliimm :1rolleyes:

Canım ben arkadaş sayılırım açıkçası ben hamile kalınca keyfi kaçanlardanım yani çok istekli değilim ama normal doğum istiyorum ve bunun olması gerekiyor , ayrıca olunca bebekte mutlu olurmuş :)))

gerçekten bebekte mutlu oluyormuymus:) valla biz uzun süre korktuk ama artık eskısı kadar sıık olmasada kardeslık bıttı

ay cok hoşsun merve ya.bas harfı eksık mı kalmıs:roflol:

öncelikle kızlar hepinize merhaba.... güzel bi soru canım :) aslına bakarsan insan eşiyle arkadaştan öte dost oluyor... yani en yakınında oluyosun birbirinin, herşeyini biliyor, kayıtsız şartsız iyide kötüde yanında yer alıyorsun... bu bence arkadaşlıktanda öte birşey... ben o kısma arkadaşlık demiyorumda ortak şeylerden zevk almak diye adlandırıyorum... arkadaşlık sanki biraz basit bir tanım kalıyor.... :içelim:

işte insanın çevresinde çok sorunlu çift olunca olaya psikolojik yönden bakıyo ben gibi :))) arkadaşlık işi fena.. 7 sinde kontrol var ona dr karar verecek biz düşük riskiyle uğraştık yattım fitiller attım.. şimdi dr nefes alma dese almıcak hale geldik korkudan:))))

gerçekten bebekte mutlu oluyormuymus:) valla biz uzun süre korktuk ama artık eskısı kadar sıık olmasada kardeslık bıttı

Oluyormuş canım , hamilelik dergilerinden birinde okumuştum :)))) Ben açıkçası korkudan değil de ne bileyim işte ters etki oldu bende he he he :))

yaa bızım kanama riski falan vardıda ondan korktuk. sımdı tehlıke gectı sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…