2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar normal doğum için iyi diyorlar ama insan tedirgin oluyor korkudan acaba biz haftada 2 falan oluyor hafta sonu ve hafta ortası ama bebişte mi mutlu oluyormuş

ya e ile baslayan erkek ısmı onerılerınızı beklıorum.modern olsun please

canım ben bi kaçtane yazım çok beğenmeye bilirsin ama ben biraz farklı isimleri seviyorum benim olum olursa HAKTAN koymayı düşünüyorum anlamı allahtan gelen. (ediz eymen efruz ekber )aklımda çok vardı ama bunlar kalmış gelince yazarım yine

bebeğin yastıgının ıcıne bır tutam lavanta koycakmısız kesenın ıcıne.rahat uyurmus

evet cnm allah hepimizin yuvasından mutluluğu ve karşılıklı anlayışı eksik etmesin allaha şükür sorunlarımız yok aman kimsenin de olmasın benim ablamın eşi (eniştem) ama ben çok severim abim olmadığı için de abi diyorum herzaman der insanın dostu eşi arkadaşıda çocuğudur

bu arada çok geçmiş olsun canım bizimde düşük riskimiz vardı yeni yeni normale dönüyoruz

Eymen ismine aşığıımmmm :asigim:
ama aynen eşim beğenmiyo

eren
ertan
erhan
ersin
eray eralp

çok zor be canım şu isim işi
evet yaaaa cok zorr.

eymen benım de hosuma gıdıo aslında .ben "e" ıle baslıom babası da "e"ıle baslıo o da "e"lı olsun ıstıom ondan o harfe taktım.yoksa ısım cok da

Peti hani ege vey efe diyodun ne değişti kız? ben egemen ismini çok beğeniyorum evren eren de güzel emreye uyduracaksın demikaydirigubbakcemile3

bende sizden kız isimleri ile fikir almak istiyorum akımda 4 isim var sizce hangisi güzel ve Kayra ile uyumlu.. ''Nehir, Selin, Eylül, Beren''

Emre ye uyacaksa emir derim :)

begum84'cüm hiçbiri tam olarak uyumlu değil ama seçtiğin isimler çok hoş :)
Beren ismi de bana muhteşem geliyor açıkçası çok kibar :)

hala o ısımlerı dusunuorum ama alternatıf ısımler de arıorum.efe cok olucak bu sene.eylul gıbı gına gelmesın ıstıorum ınsana.

hıcbırı uyumlu dııl:) amahepsı cok gusel.bereni begenıorum ben.unısex bı ısım.

merve senle zeklerımız uyuyo.ever emreye uydurmaya calısıom.emir bence de gusel ama manası gusel dııl dımı?

bence efe isminden vaz geç, kaçtane efe gördüysem İllallah ettirmiş annelerine çok yaramazlar :roflol: :roflol:
sağlıkla gelsinler de ismiyle gelirmiş bebek, anne baba birden karar verirmiş zaten ismine :)

ben de çok sevdim beren ismini...
iki kızım olursa berra ve beren olabilir :asigim:

çok sağol canım sanada geçmiş olsun insan korkudan doktorun sözünden çıkamıyo valla.... ama erkekler bu mutluluk işini duyarsa herşey çocuğumun mutluluğu huzuru için deyip deyip icraat şanslarını denerler diye düşünüyorum.. sizinkileri bilmem ama benim eşim bunu kesinlikle duymamalı:)))) lülülülülülü

kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmıss hayırlısı olsun artık

ana emırın manasını buldum
Anlamı
1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
guselmış

Banada en çok Beren güzel geliyo anlamı güçlü çalışkan demekmiş bide kuzu kaydirigubbakcemile3 Kayra ve Beren hoş geliyo kulağa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…