:roflol: :roflol: :roflol:
hani KERİM miş ismi ama K'ye basmayı unutmuşsun :roflol: :roflol: :roflol:
ya e ile baslayan erkek ısmı onerılerınızı beklıorum.modern olsun please
ya e ile baslayan erkek ısmı onerılerınızı beklıorum.modern olsun please
işte insanın çevresinde çok sorunlu çift olunca olaya psikolojik yönden bakıyo ben gibi :))) arkadaşlık işi fena.. 7 sinde kontrol var ona dr karar verecek biz düşük riskiyle uğraştık yattım fitiller attım.. şimdi dr nefes alma dese almıcak hale geldik korkudan:))))
evet yaaaa cok zorr.eren
ertan
erhan
ersin
eray eralp
çok zor be canım şu isim işi
canım ben bi kaçtane yazım çok beğenmeye bilirsin ama ben biraz farklı isimleri seviyorum benim olum olursa HAKTAN koymayı düşünüyorum anlamı allahtan gelen. (ediz eymen efruz ekber )aklımda çok vardı ama bunlar kalmış gelince yazarım yine
hala o ısımlerı dusunuorum ama alternatıf ısımler de arıorum.efe cok olucak bu sene.eylul gıbı gına gelmesın ıstıorum ınsana.Peti hani ege vey efe diyodun ne değişti kız? ben egemen ismini çok beğeniyorum evren eren de güzel emreye uyduracaksın demikaydirigubbakcemile3
bende sizden kız isimleri ile fikir almak istiyorum akımda 4 isim var sizce hangisi güzel ve Kayra ile uyumlu.. ''Nehir, Selin, Eylül, Beren''
Emre ye uyacaksa emir derim :)
begum84'cüm hiçbiri tam olarak uyumlu değil ama seçtiğin isimler çok hoş :)
Beren ismi de bana muhteşem geliyor açıkçası çok kibar :)
hala o ısımlerı dusunuorum ama alternatıf ısımler de arıorum.efe cok olucak bu sene.eylul gıbı gına gelmesın ıstıorum ınsana.
hıcbırı uyumlu dııl:) amahepsı cok gusel.bereni begenıorum ben.unısex bı ısım.
evet cnm allah hepimizin yuvasından mutluluğu ve karşılıklı anlayışı eksik etmesin allaha şükür sorunlarımız yok aman kimsenin de olmasın benim ablamın eşi (eniştem) ama ben çok severim abim olmadığı için de abi diyorum herzaman der insanın dostu eşi arkadaşıda çocuğudur
bu arada çok geçmiş olsun canım bizimde düşük riskimiz vardı yeni yeni normale dönüyoruz
Emre ye uyacaksa emir derim :)
begum84'cüm hiçbiri tam olarak uyumlu değil ama seçtiğin isimler çok hoş :)
Beren ismi de bana muhteşem geliyor açıkçası çok kibar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?