bırcancım ben bıle heyecan yaptım.hadı gonlune gore versın ıns rabbım.
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin
hadi hayırlısı canım benim yaaaa biz de emin ol senin kadar heycanlıyızzzz
canım dunden berı benımde aynı sorunum var ama rahımın genıslemesınden dıyorlar.fazla telas etme
kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya
Hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım benim. Stres yapma. Bebişin iyidir. Ayyyy ne geliyor bakalım tosunmu prensesmi delikafadulden
ya çatlıyor dur karnın dediler de arızalardan biri bende ohaa dedim daha şimdiden ben çatlarsan sonaylarda yarılmam lazımmmdelikafadulden
ayfer canım seneye bebegınle gıdersın. gercekten çok guzel tesıs. benım esımde bu sene guzel tatıl yapmak ıstıyorum senınle dıye tutturdu. gelecek beyfendı nasıl olacak bılmıyoruz ya. bu son tatıl gozuyle bakıyoruz:):)
kızlar yarım saat sonra çıkıcam çok heyecanlıyım ya
yaww kısslar benim iki yanımda karınım yanlarında ağrılar oluyp neden kii tepikliyomu bebiş genişliyormuyum sizce karnımda kaşınıyo bnm 2 gündür..yağlanıp duruyom yaa
dua ediyoruz canım stres yapma hayırlı haberlerle gel...
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin çok heyecanlıyım bebeğimde iyidir inşallah
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin çok heyecanlıyım bebeğimde iyidir inşallah
tabıkı dorduncu ayı doldurdukan sonra catlamalar baslıyormus ondan dolayı bol bol kremlenecez artık
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
DEME KISSSSS ay yaaa moralmanım bozuldu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?