2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merve senle zeklerımız uyuyo.ever emreye uydurmaya calısıom.emir bence de gusel ama manası gusel dııl dımı?

sen de benim gibi manasını da önemsiyorsan...
erdinç: Duru, güçlü kuvvetli erkek.
esad: 1. Oldukça mutlu, daha saadetli. 2. Çok hayırlı
emircan: Emir ve can kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Emir : 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat’tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi. Can : Güç, kuvvet, hayatiyet, dirilik
ertunç: Tunç renkli erkek. -2. Tunç madeni gibi güçlü kuvvetli erkek. Er ve tunç kelimelerinden birleşik isim.

bız çok zorlanıyoruz ısım konusunda. eşim koyu bjk lı. bende metin ismini çok severım. metin ali olsun dedım. hoşuna gıttı:) feyyazda artık bır dahakıne:):)

kızlar ısım anlamları gercekten çok önemli.

3. anlamı süpermiş bence düşünme derim yerimseniben

Banada en çok Beren güzel geliyo anlamı güçlü çalışkan demekmiş bide kuzu kaydirigubbakcemile3 Kayra ve Beren hoş geliyo kulağa..

evet güçlü çalışkan kuvvetli erkek demekmiş ama hiç erkek ismi gibi gelmiyor bana, beren diye oğlum olsa toka takasım gelir :roflol: :roflol:
haklısın Kayra ve Beren hoş duruyor :)

evet güçlü çalışkan kuvvetli erkek demekmiş ama hiç erkek ismi gibi gelmiyor bana, beren diye oğlum olsa toka takasım gelir :roflol: :roflol:

puhahahaa koptummm toka takasın gelir demek :))))) ozaman eren koy bide beren doğurur ona toka takarsın :))))) gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile:teytey:

kızlar hastaneyi aradım 3 lü testim çıkmış yiğenim gidip alıo şimdi kendi dr uma göstercem.. bu arada ben oğlumun adını efe kemal koyucam. kemal rahmetli babamın adı.. efe isminide ben çok seviorum.. hatta ona bide mektup yazdım paylaşıım sizinle hemen...

Oğlum’a

Ben buradayım dediğin andan beri içimde tarifsiz bişey.. anlatamam bebeğim.. ellerini kollarını yüzünü gördüğüm andan beri bağlanmak sana.. hayatımın tek gerçeği tek önemlisi tek sahibi olduğunu sende bigün aynı duyguyu tadınca anlıycaksın.. daha kucağıma almadan konuşuorum seninle hissediosun biliorum hissettiğini hissediyorum.. NE ÇOK İSTEDİM SENİ… daha yazmaya başlamadan neler birikmişti oysa içimde sana yazmak istediğim ama el kaleme gidince düğümleniyo boğaz..

Odan hazır kıyafetlerin hazır biz hazırız sende hazır olunca bekletmeden gel yavrum.. Odanda yatıyorum artık şimdiden başladım heyecana  sen geldikten sonra neler yapacağımı seni en güzel nasıl yetiştireceğimi neleri ilk öğretçeğimi düşünüyorum şimdiden.. kendimden geçtim çünkü benim hayatım sen oldun.. sen iyi olursan iyi olurum seninle var olurum ben.. annelik duygusu diyolar buna bilmiyorum, beklide bana ait olan tek gerçek olacağın içindir bunca bağlanmam.. seni sabırsızlıkla bekliyorum OĞLUM..

Hayatında hep iyi insanlar çıksın karşına oğlum kaderin güzel şansın bol olsun inşallah ALLAHım sağ salim nasip etsin seni kucağıma.. hayırlı gel bana…

Adın efe kemal olucak oğlum.. senden isteğim gerektiğinde EFE ler gibi gitmeyi bil.. şartlar ve durum ne olursa olsun sen doğrularınla ol.. insanın tek vazgeçilmezi tek doğrusu tek karşılıksız seveni ailesidir anasıdır oğlum unutma.. ANASININ OĞLU desinler sana…

Önce ALLAH ıma sonrada BABANA sonsuz teşekkür ederim.. SENİ BANA VERDİKLERİ İÇİN… hep BENLE KAL.. SENİ TARİFSİZ SEVİYORUM..

ANNEN…

puhahahaa koptummm toka takasın gelir demek :))))) ozaman eren koy bide beren doğurur ona toka takarsın :))))) gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile:teytey:

malesef şekerim kız gibi görünüyor bebiş, oğluş olursa da Oğuz Kaan olacak...
Bilge Kaan olacaktı da kız ismi gibi dedi vazgeçti :roflol: :roflol:
eşimde eski hükümdar ismi takıntısı var da :roflol:

hadi hadi bekliyoruz -tatlicadiarzu-
merak ettim bak :roflol:

canım zaten öbür dünyada anlamları ile cağırılacakmıs

evet canım, ayrıca isimlerin karakteri etkilediğine inancım da büyük, o yüzden güzel ve hoş anlamlı isim arıyorum genel olarak

evet ebru şallı nın oğlunun adıda beren kaydirigubbakcemile3 bencede beren kıza daha çok yakışan bi isim kayra nın erkeğe daha güzel uyduğu gibi..unisex isimler böyle oluyo..
Bernada yiğit delikanlı demekmiş mesela ama erkek berna ya rastlamadım şimdiye kadar:roflol:

ayyy annesi çok güzel yazmışsın yaaaa senağlama
bebeğimi özledim birden valla bak...

nihal ne güzel yazmıssın. inşallah kocaman delıkalnlı olup okumayı öğrenınce okur ne sanslı bır bebek oldugunu oda bılır

ben de erkek beren ilk kez ebru şallıda duydum
ve bernaya da koptum :roflol: :roflol:
ama ebru şallı iyi yapmış yine, atlas kaşmir kadife falan koymamış ya :roflol:

ne güsseell yazmışsıınnnn canımm benimm yüreğine sağlıkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…