2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğum tarihi 1 ekim ....muhtemelen bende eylül annesi olacağım ama bakalım:)

sagol canım haklısın. üstelik biliyorsun bizim ayrım yapmak ne haddimize değil mi ? :))

valla öyle. bin şükür rabbim emeklerimizi karsılıksız bırakmadı. bundan sonra kız erkek tek çift hiç hiç onemlı değil. yeterkı saglıklı ve hayırlı evlat olsunlar

teşekkürler...sadece kan testi yapılıyor dimi? öğrendin mi cinsiyetini bebeğin....

ıkılıdekı gıbı kan alıyolar ve bebegın bazı kemık olcumlerını yapıp rısk belırlıolar o kadar ac veya tok farketmez.bız bı cogumuz ogrendık cınsıyetlerını.ıns sız de yakında ogrenırsınız

valla öyle. bin şükür rabbim emeklerimizi karsılıksız bırakmadı. bundan sonra kız erkek tek çift hiç hiç onemlı değil. yeterkı saglıklı ve hayırlı evlat olsunlar

evet canım bin şükür Allah a. Aminnnnnnnnnnn canımmm

evet sad cım bi ara buluşalım dedik kaldı öyle bende sorayım bi dedim..çokta kişi yok galiba istanbuldan ama...buluşsak ne güzel olur dimi ama...

sezens
senı hep goruorum ama kendını tanıtmadın bıze katılsana muhabbetımıze.her gun aynı seylerı konusuoz ama olsun sevıoz bız bırbırımızı

Amanin sonunda yakalandim, ben kaçak kaçak takip ediyordum sizi:)) aslinda bir ara ayfer ile yazismistik buradan ama sizinle karsilasmamistik :)) yogun bir tempoda çalistigim için size katilamadim ama bir yandanda vazgeçemiyorum ara bosluklarda hep okuyup takip ediyorum sizi...

ohh siz ne güzel buluşacaksınız.. ama bizim öyle bi şansımız yok tabi.. izmirliyim ama bodrumda yaşıyorum... sevdiklerine doğup alışıp yaşadığın kendini bulduğun yere uzak olmak ve herşeyden mahrum kalmak okadar zorki...... Allah kimseyi hastalıkla ve yalnızlıkla sınamasın.... senağlama mirmirmirmir

yaw kızlar ne çok yAazıyonuz oku oku bitiremiyorum....napıyonuz bakalım nasıl gidiyor...bebekler nasıl...bulantıları hala çok şiddetli olan varmı aranızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…