ya öyle değil mi ama düşünsene 9 ay çatlama çatlama sonra doğururken ıkınmaktan mı çatlıyo sanki :roflol: :roflol:
bi de göğüslerim daha fazla soyulmaya başladı :bbo: korkunç hissediyorum gördükçe :bbo:
annem diyor ki bize doğumdan hemen önce ve doğum yaptıktan sonraki bi hafta göğüsleri için bi tarifi uygulamış hiç acı çekmemiş tek bi kez bile...
ayva çekirdeğini yarım su bardağı suya atmış geceden, o ertesi sabaha kadar jöle gibi bi kıvam alıyormuş, o kremimsi sıvıyı sürmüş göğüslere...
ben de yapmayı düşünüyorum ama eylülde ayvayı nerde bulucaz_?
ya da çekirdekleri buzluğa atsak olmaz mı ki -tatlicadiarzu-
canım ilk bebekse eğer biraz geç hissedersin....
Hepinize çok teşekkür ederim sıcaklığınız için...:1hug:
feyza25 hosgeldın aramıza.
merve tabı bebelerımız rızkıyla gelıcek ıns.her bebek gıbı.oyy kuzucuklarım bnm
amin canım inşallah hepimiz ev sahibi oluruz hayırlısı ile.dediğin gibi rızkı ile geliyor.bebeği öğrendik kocamın maaşına zam gelmiş maşallah yaa bak rızkıyla geldi şüküüür:)Allah hepimizin kazancını bereketli etsin inşallah.
saol pembecım.omurlu olsun.pekı nasıl bı cocuk uslu mu yaramaz mı-tatlicadiarzu-
valla oyleler yaa gunes gormeye gelmiyorlar:) ama rus kadınlara ne yalan soylıyım ozenıyorum. nasıl fızık o yaa. ınce uzun boylarınca cocukları var zerre sorun yok vucutta.
kızla dun ögrendım 2.kızım oluyo. dr kıza benzıyo dedı. 16 haftalık oldu dahada degısmez herhalde. erkek olmasını cok ıstıyodum. kısmet degılmısshayırlısı olsun artık
siz senede bir tatillerde görüyorsunuz hatnarı biz ne yapalım burada. yerleşenler, evlenenler...
bakıp bakıp bunlar kadınsa ben neyim diyorum :)
siz senede bir tatillerde görüyorsunuz hatunları biz ne yapalım burada. yerleşenler, evlenenler...
bakıp bakıp bunlar kadınsa ben neyim diyorum :)
Allah iyiliğini versin elaa:) ee o zaman boy kompleksimdende kurtuldum gitti :roflol:ben de esıme oyle dıorum bazen o da dıo kı:napım ben onları kazık gıbı upuzun.kadın dedıgın ufak tefek olur.narın olur.ergonomık olur.her sekle gırerben de sevındırık oluom tabı.bı laf vardır bılmem bılırmısınız.kadının uzun bacaklısı ayakta,kısa bacaklısı yatakta dıe:roflol nlar vıtrınlık yani:roflol:
ben de esıme oyle dıorum bazen o da dıo kı:napım ben onları kazık gıbı upuzun.kadın dedıgın ufak tefek olur.narın olur.ergonomık olur.her sekle gırerben de sevındırık oluom tabı.bı laf vardır bılmem bılırmısınız.kadının uzunu ayakta,kısası yatakta dıe:roflol nlar vıtrınlık yani:roflol:
kızlar ya ben kendime geçen hafta hamile pantolonu aldım ama hiç beğemedim. altı klasik kesim. spor bir şeyler istiyorum ben yaaa. önerilerinizi alabilirim.
uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar
uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?