bilmiyordum gerksiz bilgiler dağacığıma katkıda bulundun. kızııım o senin dediğin züğürt tesellisi. hee yataktaymış. inandım.
slm kızlar ben geldim Allah a şükür bebeğimi gördüm çok iyiydi kıpır kıpır oynuyordu :) DİLEKcim beni merak ettiğin ve ilğilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada dr. kıza benziyor dedi 2 hafta net belli olur ama kız gibi dedi bir önce dr.da erkege benziyor demişti :) ben bu işten bişey anlamadım :) şöyleeee net bi şekilde görsek yada dr.lardan birş evet kesin kız yada kesin erkek desede yavrulamıza ciciler alsak :))
uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar
uzun zamandır girmiyodum siteye bende eylül annesi olucam inşallah şu an 14 haftalık bebeğim ama down sendromu riski yüksek çıktı 1 ay sonra amniyosentez yaptırıcaz bu konuda bilgisi olan varmı ilk bebeğim ve çok korkuyorum inşallah sağlıklı çıkar
slm kızlar ben geldim Allah a şükür bebeğimi gördüm çok iyiydi kıpır kıpır oynuyordu :) DİLEKcim beni merak ettiğin ve ilğilendiğin için çok teşekkür ederim. bu arada dr. kıza benziyor dedi 2 hafta net belli olur ama kız gibi dedi bir önce dr.da erkege benziyor demişti :) ben bu işten bişey anlamadım :) şöyleeee net bi şekilde görsek yada dr.lardan birş evet kesin kız yada kesin erkek desede yavrulamıza ciciler alsak :))
emsal hadi hayırlı olsun. ben sana bir şey soracağım avatardaki bebek netten rastgele mi yoksa tanıdık birinin mi? çok tatlı maşallah ya. benim en sevdiğim bebek tipi. :)
Cnm hoşgeldin öncelikle. Daha öncede bir arkadaşımızda böyle bir risk vardı ama şükür iyi çıktı. Gönlünü ferah tut.
Hoşgeldin cnm. Evet ya kesin birşey söylemiyorlar. hayırlı ve sağlıklı olsunda önemli değil kız veye erkek
hyrlı olsun emsal.ıns bı daha degsmez artık.kız erkek farketmezdır herhalde senın ıcın.saglıklı olsun beben ıns
gamma cım, her birimiz İphone falan alalım muayene anında yorum atalım sayfaya değil mi ne güzel olur :)
kızlar ben geldim 3 lü testimizin sonuçlarını gösterdim dr uma kansızlıktan başka bi prb yok çok şükür idrarda kanda temiz çıktı. kontrolüm 1 ay sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?