kizlar simdi doktordan geliyorum kizim oluyormus :)
ohh siz ne güzel buluşacaksınız.. ama bizim öyle bi şansımız yok tabi.. izmirliyim ama bodrumda yaşıyorum... sevdiklerine doğup alışıp yaşadığın kendini bulduğun yere uzak olmak ve herşeyden mahrum kalmak okadar zorki...... Allah kimseyi hastalıkla ve yalnızlıkla sınamasın.... senağlama mirmirmirmir
ıkılıdekı gıbı kan alıyolar ve bebegın bazı kemık olcumlerını yapıp rısk belırlıolar o kadar ac veya tok farketmez.bız bı cogumuz ogrendık cınsıyetlerını.ıns sız de yakında ogrenırsınız
yaw kızlar ne çok yAazıyonuz oku oku bitiremiyorum....napıyonuz bakalım nasıl gidiyor...bebekler nasıl...bulantıları hala çok şiddetli olan varmı aranızda...
evet günlerimiz ayni ama benim ultrasonlarda hep 1 hafta küçük çikiyordu:çok üzgünüm: bakalim bu kontrolde doktor ne diyecek...
inşallah.......dr bana erkek gibi dedi ama kuyruğuda olabilir o dedi..merakla bekliyorum....
banada doktor ultrsonda 1 hafta küçük dedi geçen ay üzülme canım..toparlanıyolar emin ol1 hafta küçük veya büyük farketmiyor yani..
Sen kaç haftalık hamilesin canım Sat kaç ????
tam 13 haftalık hamileyim sat 25 aralık....
benım bulantılarım bıtelı nerdeyse bır ay oluyor.ara ara cok hafıf oluyor sımdı kasık agrısı problemım var bıraz.
Kızlar çok heyecanlıyım acaba bebişim bu akşam cinsiyetini gösterecek mi çok merak ediyorum :))
Aramızda bir hafta var neredeyse ama bence sende eylül annesi olacaksın :ecrin_bebek:
aynen cnm ya sen kaç haftalıktın biz15+4 olduk
hayırlısıyla öğrenirsin inş.canım bnm
banada öyle geliyor... eylülde gelecek bebiş....
ben 16+6 haftalıgı9m canım yarın nasıpse 17. haftaya gırıyorum.yarın belkı doktorada gıdecem benımkının cınsıyetıde ınsallah bellı olur
inşallah sağlık sıhhat tabiki çok önemli ama insan merak etmiyor değil :ecrin_bebek:
Hayırlısı olsun , ama genelde hamile bayanlar tam 40 haftayı doldurmuyolar benim normal 25 eylül görünüyor ama ben daha önce gelir diye tahmin ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?