evet aşılar önemlii.tetenaz ben hamişliğimden 5 ay önce vurulmuştum iğne batmıştı ayağıma tedbir amaçlı vurulmuştum.dr um sen yırttın dedi tetenaz aşısından diğer ne aşısı var bilmiyorummm
bu seker yuklemesı çok nefret ettiğim bişeyilerleyen aylarda sık sık gideceğiz doktora şu şeker yüklemesi biraz problem oluyor bence şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 24. haftada falan oluyordu sanırım hiç haraket etmemek lazımmış bir yerde oturmak gerekiyor yoksa yüksek çıkabiliyor sonra iki gün sonra falan tekrar yapıyorlar aynı işlemi eğer gene yüksek çıkarsa diet veriyorlar makarna pilav şekerli şeyleri yemiyorsun böyle detaylı bir şey Allah o zamanlara eriştirsin inşallah daha erken düşünmek için ama yinede aklına geliyor insanın ister istemez
ilerleyen aylarda sık sık gideceğiz doktora şu şeker yüklemesi biraz problem oluyor bence şeker yüklemesi yapıldıktan sonra 24. haftada falan oluyordu sanırım hiç haraket etmemek lazımmış bir yerde oturmak gerekiyor yoksa yüksek çıkabiliyor sonra iki gün sonra falan tekrar yapıyorlar aynı işlemi eğer gene yüksek çıkarsa diet veriyorlar makarna pilav şekerli şeyleri yemiyorsun böyle detaylı bir şey Allah o zamanlara eriştirsin inşallah daha erken düşünmek için ama yinede aklına geliyor insanın ister istemez
Filizcim bu tetanoz aşısı ne kadar zaman için geçerli oluyor acaba biliyor musun?
Beni köpek ısırmıştıda o nedenle vuruldum diye hatırlıyorum.
yaa birde aşımı olcaz yaa.
Filizcim bu tetanoz aşısı ne kadar zaman için geçerli oluyor acaba biliyor musun?
bu seker yuklemesı çok nefret ettiğim bişeydaha önce ıkı kez yaptırmak zorunda kaldım. ben ac kalınca basım cok agrır. bırde hem ac kalıyorsun hem kan ver hem ıdrar ver hemde bekle. çok sinir bozucu bişey. birde ben seker aldıkca sekerım düşüyor. ıyıce rhatsız oluyorum
5 yıl canım ama tetenoz metal gibi paslı şeyleriçin vuruluyor cnm köpek için sana kuduz aşısı yapmışlar dır. artı vurulduysan bile aşı kartlarını istiyorlar bulamzsan tekrar yapıyor aşı ben Allah tan tedbirliydim atmadım.şimdi zamanı gelince dr görecek
herkese kocaman günaydın annecikler....
Bircancım gözün aydın bebişini gördün ne güzel, bende pazartesiye randevu aldım bakalım benim yaramaz gösterecek mi bize......
Pazarteside öğrtmenlere tatil oldu çok mutluyum bugün üç gün tatil yapıcam ne güzeldelikafadulden
evet canım en son 2 hafta önce gitmiştim ama telaş içindeydim olsun yine de bebeğimi görmek elbette güzeldi. Bakalım yarın neler olacak birde dr. Yok seninki erkekmiş derse düşer bayılırım artık:))) bende kedinihal gibi o kadar alıştırdımki kendimi kızıma... önemli olan sağlıklı olması elbette. Ayrıca 3'lü testte yaptırıcam yarın.
Canım şunun surasında 10 nisan'a ne kaldı ki? Zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor kızlar yaa...
bu seker yuklemesı çok nefret ettiğim bişeydaha önce ıkı kez yaptırmak zorunda kaldım. ben ac kalınca basım cok agrır. bırde hem ac kalıyorsun hem kan ver hem ıdrar ver hemde bekle. çok sinir bozucu bişey. birde ben seker aldıkca sekerım düşüyor. ıyıce rhatsız oluyorum
canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bakalım kızın ne akdar büyümş annesi
canım tetanoz aşısı 10 yıl içinde vurulmamışsan yapıyorlar ama senin ki kuduz mu tetaznoz mu evet aç beklemek çok sinir bozucu hamileyken bende dayanamıyorum açlığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?