2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Filizcim bu tetanoz aşısı ne kadar zaman için geçerli oluyor acaba biliyor musun?
Beni köpek ısırmıştıda o nedenle vuruldum diye hatırlıyorum.

bu seker yuklemesı çok nefret ettiğim bişey daha önce ıkı kez yaptırmak zorunda kaldım. ben ac kalınca basım cok agrır. bırde hem ac kalıyorsun hem kan ver hem ıdrar ver hemde bekle. çok sinir bozucu bişey. birde ben seker aldıkca sekerım düşüyor. ıyıce rhatsız oluyorum

24. haftada şeker yüklemesi..
15-16. haftada 3'lü..
15. haftada sağlık ocağına kayıt, yapılacak aşılar vs vs..
başka var mı atladığım :roflol: hatırlamakta zorluk çekiyorum bazen :roflol:

Filizcim bu tetanoz aşısı ne kadar zaman için geçerli oluyor acaba biliyor musun?

5 yıl canım ama tetenoz metal gibi paslı şeyleriçin vuruluyor cnm köpek için sana kuduz aşısı yapmışlar dır. artı vurulduysan bile aşı kartlarını istiyorlar bulamzsan tekrar yapıyor aşı ben Allah tan tedbirliydim atmadım.şimdi zamanı gelince dr görecek

yaa birde aşımı olcaz yaa.

öyleymiş :1no2: :1no2:
kollarım mosmor hala bitmedi gitti şu aşılar,kan almalar falan :1no2:

valla dilekcim ben 5 yıl diye biliyorum ama emin değilim

benim de çok şekerli ya da tatlı falan yeyince başım döner midem bulanır, arkasından migrenim tutar :bbo: :bbo:
ah bu sıpacıklar yok muuuu laelaelaelaelae

kan vermek hiç dert değilde su iğnelerden hoşlanmıyorum ya. içime acı enjekte edıyolar. birde sıkma. nasıl sıkmıyım acıycak:)

Canım bende şimdi internetten 10 yıl diye okudum ama benimki her ikisinide kapsıyor zaten. Çünkü köpek beni 27 Ekim 2007'de ısırmış. Ama kuduz aşısı olmadım ben. Çünkü köpek bizimdi ve tüm aşıları tamdı o nedenle doktorlar vurmak istemedi. Tetanoz olduğumu hatırlıyordum şimd eşimi aradım o da sen tetanoz oldun dedi... Ama muhtemelen sağlık karnemde de yazıyordur diye düşünüyorum.

ohhh ne güsel sevindim senin adına evet ya gördüm bebeğimi çok mutluyum

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bakalım kızın ne akdar büyümş annesi

canım tetanoz aşısı 10 yıl içinde vurulmamışsan yapıyorlar ama senin ki kuduz mu tetaznoz mu

evet aç beklemek çok sinir bozucu hamileyken bende dayanamıyorum açlığıma

ben aşı iğne olmayı çok severim deli misin diceksiniz ama şurup içmiyim iğne olayım tercih ederim okullada aşı yaparlarken ilk ben olmak isterdim hemşire şaşırdı kan alırlarken falan bakarım hiç korkmam cerrah olabilirdim sanırım bir kere kist aldırdım kasığımdan kalktım baktım nasıl yapıyorlar diye

herkeze hayırlı cumalar kızlar Rabbim yavrularımızı hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin etsin inşallahhh.

Kızlar,
Dün yoğunluğumdan dolayı nerdeyse hiç sizinle olamadım. Bu nedenle dün nelerin olduğunu çok merak ediyordum, bugün eş zamanlı olarak bir yandan size yazarken , diğer yandan geçmişi okudum bende sevmiyorum çünkü dün ne oldu diye sorup hazıra konmaları:))) Öncelikle kızlar dün toplantılarımız , organizasyonlarımız ve programımız olması gerektiği gibiydi. En küçük terslik çıkmadı. Tüm misafirlerimiz fazlasıyla memnun oldular ve hepsinün yüzü gülerek ayrıldılar burdan..

Şimdide dün yazdıklarınızdan aklımda kalanlara hemen yorumlar yapayım...
Ayfercim çok geçmiş olsun diyorum canım sana. Dikkat et kendine umarım boğazının tahrişe en kısa sürede geçer...
Kedinihal yaşadıkların gerçekten çok ilginçmiş ya. Şimdi yarın bende doktora gidiyorum yaa , senin yaşadıklarının aynısını yaşamaktan korkmuyor değilim açıkcası. Neyse tatlım yine sonuç senin istediğin gibi çıkmışta heşey yoluna girmiş. Oğluna yazdığın mektubu çok beğendim ilerde inşallah oğlun okuyup ne kadar şanslı bir çocuk olduğunu anlayacaktır. 3'lü test sonucununda iyi çıkmasına da çok sevindim. Allah bu sefer yüzünü güldüryor tatlım. Hiç te bozmasın inşallah mutluluğunu.
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar yani Pınar, Hko,Hzenbil,Buket27.. Hepinizi tebrik ederim kızlar sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebelerinizi...
Emsalcim rica ederim tabiki merak edicez birbirimizi aile gibi olduk artık burda.. Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Cinsiyeti önemli değil nasıl olsa.. Kısa zaman sonra netleşir o da.. Kendi iyi ya bücürüğümüzün bizim için yeterli..
Dünyam çok üzüldüm senin adına ama o testlerin yanılma payları yüksekmiş tatlım. Umarım amniyosentez sonucun iyi çıkar Allah gönlünüze göre verir...

herkese hayırlı cumalar kızlar...ayyy evimi toparladım birazdan kuaföre gidicem ordanda anneme geçicem akşam annemde kalıcam...çünkü gece eşim ava gidicek..aslında eğlenceli oluyor bütün arkadaşlarım annemin apartmanında..önceden sabahlardık ellerimizde sigaralar tabi şimdi ben içemediğim için kızlarda benim yanımda içemiyor yinede olsun ya..ne güzel bu gece eski yatağımda yatıcam..ayy kocam duysa kıskanıcak..herkes iyidir umarım benim dünden beri belimde hafif bir ağrı var sorun olmaz inşallah ya..

deniz ben kendımı bu konuda manyak sanıyordum:) kan alınırken falan bende ızlerım. ama iğne yaptırmaktan hoşlanmam. bırde parmak ucuna ıgne patırıp kan alıyorlar kıl olurum:)

dilek o zaman geçmiş olsun:) guzel guzel agırladınız gonderdınız ne mutlu valla. üstünüzden yuk kalkmıstır

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bakalım kızın ne akdar büyümş annesi

Amin tatlım. Çok teşekkür ederim.

canım tetanoz aşısı 10 yıl içinde vurulmamışsan yapıyorlar ama senin ki kuduz mu tetaznoz mu evet aç beklemek çok sinir bozucu hamileyken bende dayanamıyorum açlığıma

Yok canım köpek aşılı olduğu için kuduz aşısı olmadım. %100 eminim yani. Ama başka bir aşı oldum onu da tetanoz diye hatırlıyordum eşime sordum o da öyle söyledi. Eve gidince sağlık karneme de bakacağım.

günaydın kızlar...

bircan baktım bebene. her şey yolundaymış gözün aydın. ben de cinsiyetlerini bilmiyorum zaten boşver. birlikte biraz daha bekleyeceğiz ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…