kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim
yarın eşinle bi bakar fiyat alırsınız fikir edinirsiniz daha sonra biz birlikte gidemesekte ordaki yakınımızı arar söyleriz sizin gideceginiz gün bişeyler yapar canım. ( tabii seninle tanışmayı çok isterim )bu arada erkeklerin hepsi aynı sanırım benimkide aynıydı ama şimdi Allah a şükür daha iyi.bebek için henüz bişey bakmadık biz ama benim için bi kaç kıyafet aldık. ben yolunu buldum. ben isteksiz isteksiz bakınca baktım dükkan dükkan dolaşıp şu nasıl bu nasıl diye kendisi bakmaya başladı :)) bebek içinde kıpır kıpır bir görsen dün gidip bebek odası alalım odayı hazarlamaya başlayalım diyo bana dur daha çok var şimdiden olmaz millet bize güler dedim kimene bee diyo :))
eslemcim günaydın sen nasılsın bebiş nasıl hayırlı cumalar olsun cnmmm
Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. Hatta doktorum 3lü teste gerek yok dedi ben de siz eminseniz benim açımdan bir problem yok dedim. Dişimdeki çürüğü sordum. Lokal anestezinin bebek ile ilgisi yok dişine dolgu yaptırabilirsin dedi. Okulda çok sinirliyim dedim. İstersen pasiflora alabilirsin hiç bir zararı yok tamamen doğal dedi. Yine de içime sinmedi almadım. Bunların dışında demir hapını almadığın günler yarım bardak pekmez iç aynı miktarda demir alırsın dedi. Aklınızda olsun kabız olduğunuzda rahatlıkla hapı bırakıp pekmez alabilirsin,z:)) Kızım kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu. Sanırım bacakları biraz eğri:)) valla ultrosoundın yalancısıyım:)) Paylaşacaklarım bu kadar... 1,5 ay sonraya gün aldım nasıl geçer bilmem... tetenoz aşısı yapılacakmış gittiğimde. Yarın kızıma pembeler alacağım.. Allah pişman etmesin....
dilek yavruyu görelimde erken kalkalım valla haklısın:)
2 saat surecek yolculuk. ama kapalı denız otobusu
5848BL sende hoşgeldin canım
evet canım. aslında zıyaret. esimin dedesi baya yaşlı bizleri görünce çok mutlu oluyor. onu mutlu gormekde benı mutlu edıyo:) en son bayramda görüşmüştük. kaynanalar falanda orada yasıyo zaten. bı gezınıp bırde ordan dogal sebze meyva alıp gelıcez.Yok canım ben sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Gezmek amaçlı mı gidiyorsunuz?
sad canım ismini sahabiden esinlenerek mi aldın ?[/QUOT
yok canım benim baş harfim (S) eşimin baş harfi (A) ve soy adımızın (D) başlıyor
bu arada benim ismim saniye eşimin ahmet ve bebeğimizin adını da Oğuzhan Samet kız ise Nisa
Tamam tatlım çok iyi olur , sevinirim... Çok teşekkürler ayrıca.. Yarın biz biraz bakalım birkaç parça küçük birşeyler alırız belki yinede ama toplu olarak alacağımız zaman dediğin gibi telefon açarsın belki birşeyler yapar sanada zahmet olacak tatlım. Çok sağol.
Bende çok isterim seninle tanışmayı elbette umarım birgün denk gelir tüm izmirli kızlar olarak biraraya gelir tanışırız. Bu arada merak ettim kaç yaşındasın? Bizde öyle daha bebek için pek birşey bakmadık maalesef... O taktiğide ben uygulayamam ki( Eşim durum ne olursa olsun alışveriş konusunda sınır tanımadığımı bilir:))) inanmaz yani ama tabi yarın bende daha ılımlı olacağına eminim bakalım görcez yarın:))) Ohh eşin bayağı aceleci tabi canım onlarda en az bizim kadar heyecanlı ve mutlulular.. Allah hiç bozmasın mutluluklarımızı, tabi hiçbirimizin inşallah...
Kızlar ben aklıma gelenleri yazayım. Herkes eklesin...
Bugün işim olmazsa çok fazla geriye doğu gider bakarım yinede.
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız
Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.
Kızlar ben aklıma gelenleri yazayım. Herkes eklesin...
Bugün işim olmazsa çok fazla geriye doğu gider bakarım yinede.
Dilekakal--------------------Kız
Mozijku---------------------Kız
Petibör --------------------Erkek
Zeytingözlü ---------------------Erkek
Kedinihal-------------------------Erkek
Ultlar ---------------------------Erkek
Hko -----------------------------Erkek
Hzenbil -----------------------Kız
Buket27 -----------------------Kız
Arkadaşlar bunlar aklımda kalanlar , eksikler eğer listeden haberleri olursa eklesin. Eğer bir yanlışlık yaptıysam şimdiden özür diler, düzeltmenizi rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?