ben aşı iğne olmayı çok severim deli misin diceksiniz ama şurup içmiyim iğne olayım tercih ederim okullada aşı yaparlarken ilk ben olmak isterdim hemşire şaşırdı kan alırlarken falan bakarım hiç korkmam cerrah olabilirdim sanırım bir kere kist aldırdım kasığımdan kalktım baktım nasıl yapıyorlar diye
dilek o zaman geçmiş olsun:) guzel guzel agırladınız gonderdınız ne mutlu valla. üstünüzden yuk kalkmıstır
deniz ben kendımı bu konuda manyak sanıyordum:) kan alınırken falan bende ızlerım. ama iğne yaptırmaktan hoşlanmam. bırde parmak ucuna ıgne patırıp kan alıyorlar kıl olurum:)
DİLEKcim iş yerindeki başarınız için sizi kutluyorum senin adına çok sevindim hayırlısı ile ve in iyi şekilde atlatmışsınız o yoğunluğu. İyi niyetin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. bu arada dün sana özelden msj atmaya çalıştım ama sanırım kapalıydı ? mina bebeye gidecektin sen gittin mi yada gitmeyi düşünüyormusun hala? orada eşimin akrabası var begendigin bişeyler olursa fiyatta baya yardımcı olurlar. biraz daha zaman geçsin bizde gidip bişeyler bakacağız. bakarsın bir gün tanışır birlikte gider gezer bakarız :))
Çok sağol canım... Aynen öyle oldu büyük bir yük kalktı.. Ama gece nasıl yorulmuşum var yaa hala yorgunluğum çıkmadı:))
kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim
kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim
Çok teşekkür ederim canım. Sağol. Aslında kapalı değil özel mesajım ama yine de bir kontrol edeyim... Mina bebeye yarın gideceğiz kontrol için yarın Reşat Bey'e geleceğizde ordan çıkınca oraya da uğrayacağız. Çok iyi olur tatlım valla tanışalım ilerleyen zamanlarda birlikte gezer alışveriş yaparız kendimize falan ne güzel olur. Benim eşim pek alışveriş için gezmeyi sevmez hani bebek için yaptığımız alışveriş onunda hoşuna gidiyor ama ben çok kararsız olduğum için kendi yaptığım alışverişlerde bana katlanması biraz zor oluyor:))) Eşinin akrabası da iyi olur tabi yardımcı olursa.. Ama onu tabi birlikte gittiğimizde söyleriz yap birşeyler diye:)) Çünkü utanırım ben...
Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. Hatta doktorum 3lü teste gerek yok dedi ben de siz eminseniz benim açımdan bir problem yok dedim. Dişimdeki çürüğü sordum. Lokal anestezinin bebek ile ilgisi yok dişine dolgu yaptırabilirsin dedi. Okulda çok sinirliyim dedim. İstersen pasiflora alabilirsin hiç bir zararı yok tamamen doğal dedi. Yine de içime sinmedi almadım. Bunların dışında demir hapını almadığın günler yarım bardak pekmez iç aynı miktarda demir alırsın dedi. Aklınızda olsun kabız olduğunuzda rahatlıkla hapı bırakıp pekmez alabilirsin,z:)) Kızım kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu. Sanırım bacakları biraz eğri:)) valla ultrosoundın yalancısıyım:)) Paylaşacaklarım bu kadar... 1,5 ay sonraya gün aldım nasıl geçer bilmem... tetenoz aşısı yapılacakmış gittiğimde. Yarın kızıma pembeler alacağım.. Allah pişman etmesin....
neyseki yarın tatil:) bol bol uyursun. ben bu hafta onuda yapamıycam. yarın sabah 5:30 gibi kalkarım heralde:) bandırmaya gidicez. dr a hiç sormadım ama gemi ile gitmenin sakıncası olmaz dimi kızlar
Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. Hatta doktorum 3lü teste gerek yok dedi ben de siz eminseniz benim açımdan bir problem yok dedim. Dişimdeki çürüğü sordum. Lokal anestezinin bebek ile ilgisi yok dişine dolgu yaptırabilirsin dedi. Okulda çok sinirliyim dedim. İstersen pasiflora alabilirsin hiç bir zararı yok tamamen doğal dedi. Yine de içime sinmedi almadım. Bunların dışında demir hapını almadığın günler yarım bardak pekmez iç aynı miktarda demir alırsın dedi. Aklınızda olsun kabız olduğunuzda rahatlıkla hapı bırakıp pekmez alabilirsin,z:)) Kızım kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu. Sanırım bacakları biraz eğri:)) valla ultrosoundın yalancısıyım:)) Paylaşacaklarım bu kadar... 1,5 ay sonraya gün aldım nasıl geçer bilmem... tetenoz aşısı yapılacakmış gittiğimde. Yarın kızıma pembeler alacağım.. Allah pişman etmesin....
pembecim benim beko , hiç sesi soluğu yok, memnunum malımdan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?