2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıss tama bende korkmam ama o kadarda deel yaniiiilülülülülülü

DıLEKcim iş yerindeki başarınız için sizi kutluyorum senin adına çok sevindim hayırlısı ile ve in iyi şekilde atlatmışsınız o yoğunluğu. ıyi niyetin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. bu arada dün sana özelden msj atmaya çalıştım ama sanırım kapalıydı ? mina bebeye gidecektin sen gittin mi yada gitmeyi düşünüyormusun hala? orada eşimin akrabası var begendigin bişeyler olursa fiyatta baya yardımcı olurlar. biraz daha zaman geçsin bizde gidip bişeyler bakacağız. bakarsın bir gün tanışır birlikte gider gezer bakarız :))

deniz ben kendımı bu konuda manyak sanıyordum:) kan alınırken falan bende ızlerım. ama iğne yaptırmaktan hoşlanmam. bırde parmak ucuna ıgne patırıp kan alıyorlar kıl olurum:)

her türlü iğneyi seviyorum mazoşistim sanırım kafamçokkarıştı

selam hanımlar
Cuma'nız mübarek olsun, Rabbim hayırlar getirsin bu güzel günde hepimize, bebişlerimize
nasılsınız, özledim sizi yaaaa, bağımlılık yaptınız valla

Çok teşekkür ederim canım. Sağol. Aslında kapalı değil özel mesajım ama yine de bir kontrol edeyim... Mina bebeye yarın gideceğiz kontrol için yarın Reşat Bey'e geleceğizde ordan çıkınca oraya da uğrayacağız. Çok iyi olur tatlım valla tanışalım ilerleyen zamanlarda birlikte gezer alışveriş yaparız kendimize falan ne güzel olur. Benim eşim pek alışveriş için gezmeyi sevmez hani bebek için yaptığımız alışveriş onunda hoşuna gidiyor ama ben çok kararsız olduğum için kendi yaptığım alışverişlerde bana katlanması biraz zor oluyor:))) Eşinin akrabası da iyi olur tabi yardımcı olursa.. Ama onu tabi birlikte gittiğimizde söyleriz yap birşeyler diye:)) Çünkü utanırım ben...

kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim

Çok sağol canım... Aynen öyle oldu büyük bir yük kalktı.. Ama gece nasıl yorulmuşum var yaa hala yorgunluğum çıkmadı:))

neyseki yarın tatil:) bol bol uyursun. ben bu hafta onuda yapamıycam. yarın sabah 5:30 gibi kalkarım heralde:) bandırmaya gidicez. dr a hiç sormadım ama gemi ile gitmenin sakıncası olmaz dimi kızlar

kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim

pembecim benim BEKO , hiç sesi soluğu yok, memnunum malımdan hihoyyyt

Kızlar herkese selamlar;
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dün doktora gittik veeee öncelikle bebeğimin cinsiyeti kesinleşti... Kızım olacak Allah izin verirse... Çok şükür her şey yolundaymış. Hatta doktorum 3lü teste gerek yok dedi ben de siz eminseniz benim açımdan bir problem yok dedim. Dişimdeki çürüğü sordum. Lokal anestezinin bebek ile ilgisi yok dişine dolgu yaptırabilirsin dedi. Okulda çok sinirliyim dedim. ıstersen pasiflora alabilirsin hiç bir zararı yok tamamen doğal dedi. Yine de içime sinmedi almadım. Bunların dışında demir hapını almadığın günler yarım bardak pekmez iç aynı miktarda demir alırsın dedi. Aklınızda olsun kabız olduğunuzda rahatlıkla hapı bırakıp pekmez alabilirsin,z:)) Kızım kıpır kıpırdı hiç yerinde durmuyordu. Sanırım bacakları biraz eğri:)) valla ultrosoundın yalancısıyım:)) Paylaşacaklarım bu kadar... 1,5 ay sonraya gün aldım nasıl geçer bilmem... tetenoz aşısı yapılacakmış gittiğimde. Yarın kızıma pembeler alacağım.. Allah pişman etmesin....

canım ben 2,5 yıldır (verdiğin süreyi aştım ama) bosch kullanıyorum. çokda mamnunum. derın dondurucu kısmı buyuk olandan aldım. ama en iyi nedir dersen paraya kıyıp ya white westing house yada mıele al derim.

yarın eşinle bi bakar fiyat alırsınız fikir edinirsiniz daha sonra biz birlikte gidemesekte ordaki yakınımızı arar söyleriz sizin gideceginiz gün bişeyler yapar canım. ( tabii seninle tanışmayı çok isterim )bu arada erkeklerin hepsi aynı sanırım benimkide aynıydı ama şimdi Allah a şükür daha iyi.bebek için henüz bişey bakmadık biz ama benim için bi kaç kıyafet aldık. ben yolunu buldum. ben isteksiz isteksiz bakınca baktım dükkan dükkan dolaşıp şu nasıl bu nasıl diye kendisi bakmaya başladı :)) bebek içinde kıpır kıpır bir görsen dün gidip bebek odası alalım odayı hazarlamaya başlayalım diyo bana dur daha çok var şimdiden olmaz millet bize güler dedim kimene bee diyo :))

hay maşallah yaa, ne güzel haberlerle döndün böyle
nazar değmesin kızına, senin doktorda amma genişmiş hee, anesteji al, ilaç bişe yapmaz
oohhhh
valla beende dün 6 aylık hamile arkadaşımdaydım
doktoru ne kan demir ilacı nede vitamin vermemiş
tahlil sonuçların iyi ilaca gerek yok, doğal yollarla takviye edersin demiş
ohh dedim ne rahat yaa, ben ilacı içinde kusuyorum, demir zaten kabızlık yaptı, dışkım zift gibi
ilaçları kullanmasam mı diyorum, tahlil sonuçlarım iyi çünkü, eksiğim yok elhamdülillah

neyseki yarın tatil:) bol bol uyursun. ben bu hafta onuda yapamıycam. yarın sabah 5:30 gibi kalkarım heralde:) bandırmaya gidicez. dr a hiç sormadım ama gemi ile gitmenin sakıncası olmaz dimi kızlar

Yok tatlım nerde bende uyuyamayacağım maalesef. Çünkü yarın doktor kontrolum sabah 10:00'da ve biz oraya yetişebilmek için sabah saat 8:15 gibi en geç burdan çıkmış olmalıyız.Yani yarın yine 7:45 gibi erken bir saatte kalkacağım.. Ama olsun bebişimi göreceğim yaa onu görünce yorgunluk morgunluk kalmaz nasılsa:)))
Bu arada gemi ile seyahat çok uzun süreli olmadığı sürece bir sakıncası olacağını hiç zannetmiyorum.

Deryacım gözünaydın yaa. Tebrik ederim kızını allah analı babalı büyütmeye nasip etsin.
Bende yarın kızıma kontrolden sonra pembeler alacağım allah izin verirse tabiki. Güle güle giyerler inşallah..

dilek yavruyu görelimde erken kalkalım valla haklısın:)
2 saat surecek yolculuk. ama kapalı denız otobusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…