bitane daha kızımız geliyor hayırlısı olsun canım
bende bugün öğlen dışarı çıkıcam kuzuma bakarım bişeyler eğer oğlum olursa ismi oğuzhan samet kızım olursa nisa olucak
eslem canım sametin anlamı hakkında bilgin varmı
bende bugün öğlen dışarı çıkıcam kuzuma bakarım bişeyler eğer oğlum olursa ismi oğuzhan samet kızım olursa nisa olucak
rica ederim canım ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu zahmet ne demek sen merak etme kuzuya bizimde bi katkımız olmuş olur inşallah :) aslında güzel olurdu değilmi izmir li eylül annelerinin buluşması. ben 27 yaşındayım canım. bak taktiği uygulayabilseydin eşini hiç bir zaman görmediğin bir halde görürdün :) ama şimdiki alışverişlerimiz her zamnkinden farklı tek başımıza gezemeyiz dolaşamayız o yüzden kıyamazlar. sorma benim eşim birden çoştu dün :) odayı nasıl yapcaz ordaki kitaplık nereye kalkcak o bilgisayar ne olacak diye bi ton plan yaptı durdu. dediğin gibi onlarda çok heyecanlı ve mutl evet Rabbim hiç birimizin mutlulugunu ve ve huzurunu bozmasın inşallahhh
Banada kıza benziyor dedi ama 2 hafta daha net belli olur dedi bilemiyorum yaniii( galiba beni bu listeye kesin olarak 2 hafta sonra yazarsınız
Es- SAMED
İhtiyaçları ve sıkıntıları gideren tek merci
Allahın isimlerinden biridir canım
Samet in manası ise: sonsuzluk, ebedi anlamında
bildiğin üzre samet ismi tek başına konulmamsı söylenir, sende Oğuzhan Samet seçmişsin, hayırlı olsun
hosbulduk canim bugunlerde isler cok fazla giremiyorum agrilarimda var zaman buldukca nasilsin canim nasil gidio hamilelik ya buarada cinsiyet tablosu nerde bircok kisinin ki belli oldu onlarda eklesin.
sad canım ismini sahabiden esinlenerek mi aldın ?[/QUOT
yok canım benim baş harfim (S) eşimin baş harfi (A) ve soy adımızın (D) başlıyor
bu arada benim ismim saniye eşimin ahmet ve bebeğimizin adını da Oğuzhan Samet kız ise Nisa
hımm güzel bi tevafuk valla ben sahabinin ismini koydun sandım
iyiyim şükürde, ilaçlarımı alınca mide bulantım, kusmalarım oluyor
içmesem ne olur kii? zaten herşeyi tüketiyorum, tahlillerim iyi çok şükür
canim doktoruna sor o daha iyisini bilir senin icin bizim tavsiyelerimizle birsey yapmaaaa ok kendine ve bebisinede dikkat ettttt:CüvCüv:
eslemcim bi soruda ben sorabilirmiyim canım?? ben Allahü tealanın isimlerinin yanlız başına konulmayacağını biliyorum ama eşim hep oğlum olursa adını Muhammet Mustafa koyacağım diyordu bende her ikiside Peygamber efendimizin ismi olduğu için günah olur diye düşündüm yanlışmı biliyorum
Sağol canım yardımın ve iyi niyetli yaklaşımın için. Kızım ve ben çok öpüyoruz seni ve teşekkür edioruz. İyi aramızda yaş farkı çok yokmuş bende 25 yaşındayım. Hatta ağustosta 26 olacağım. Dediğin gibi artık tek başına gezemeyeceğiz için , gezsekte akıllarının bizde kalacaklarını bildikleri için mecburen dayanacaklar artık:))) Şimdiden başladı valla telaşlar hepimizde doğunca neler yapıcaz kimbilir:)))
Evet tatlım bencede seni biz 2 hafta sonra ekleyelim listeye...
kızlar size bir şey soracağım son 2 yıl içinde derin donduruculu buzdolabı alıp sessiz olması ve az enerji harcaması açısından çok memnun olduğunuz bir marka ve model rica edebilir miyim
eslem msms sad, çok sağolun.
model önerebilir misiniz peki?
başka arkadaşların fikrine de açığım kızlar. kusura bakmayın bebek dışı oldu ama... kardeşimi evlediriyoruz da... bugün yarın alınacak mallar bunlar.
iyiyim şükürde, ilaçlarımı alınca mide bulantım, kusmalarım oluyor
içmesem ne olur kii? zaten herşeyi tüketiyorum, tahlillerim iyi çok şükür
canim doktoruna sor o daha iyisini bilir senin icin bizim tavsiyelerimizle birsey yapmaaaa ok kendine ve bebisinede dikkat ettttt:CüvCüv:
ya benim 6 aylık hamile olan arkadaşım mitamin neyim hiçbişey içmiyor, doktoru gerek yok demiş
bu doktorlar neden hepsi farklı söylüyo kii
ben doktoruma içemiyorum dedim, tahlillerimde iyi çıktı dedim, yok içceksin dedi bana
arkadaşımda böyle deyince, şimdi pek sıkmıyorum kendimi, midem iyiyse içicem, değilse boşuna içipde yediklerimide çıkarmiim diyorum
kaş yapayım derken göz çıkıyor çünkü laelaelaelaelae
canım Muhammed Mustafa ismini bir arada koyabilir eşin
nitekim seninde dediğin gibi Allahın isimleri tek başına konmaz, ama eşinin seçtiği isimler Peygamber efendimizi güzel isimleridir
pergamber efendimizinde isminden Muhammed'i tek başına koymak iyi değil
günah olur diyede düşünme canım, caiz olmaz sadece :)
maşallah güzel isim seçmiş eşin, sneinde içine sinerse seviyorsan gönlünüz rahat olsun
canım benım dolabım arcelık modelı de orbıtal grisinden.ama cok memnunum hem A sınıfı hem cok sessız.tavsıye edrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?