2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünaydın demek oglusun oluyooo:) işallah haftaya pazar ögrenirim bende yaawww:):CüvCüv:

sagolasın canım mevlam guzel haberlerini nasip etsin seninde :)

bende sizleri ozledim canım :1hug: amin insallah canım hayırlısıyla dogsunda

kızlar benimde karnımda kaşıntılar vardı bugun doktora sordum ne yapayım dedim.....kuruluktan bebek yagı sur her banyo sonrası dedi

PUSHıNG hayırlı olsun negüzel
öğrenmişin bende haftaya gidicem
BENGııı cim sanada hayırlı olsun oğluşlar çoğaldıı baya ayyy bede çok merak ediyorum ama ben hiç hamile gibi deilim sanki yyaa

benim karnım aşağıda ve fazla belli değil görenler şaşırıyo delikafadulden ama kalçalarım büyüyo bende yağlanıyorum ama kaşıntım yok daha ziyazde vucudum çok kurudu

EE YAVRUM KIZIN OLCEK ONDANDIR BANADA GEÇEN AY DR UM OĞLAN GİBİ DEDİ KARNIM SİVRİ BİBER GİBİ delikafadulden ÖLE DERLER YA ESKİLER...AMA KURUMA bendede var ve ki çok su içmeye çalışıyorum ama...sürekli kremlenyorum

tesekkur ederim canım mevlam herkese hayırlı dogumlar nasip etsin insallah

amiiinnn cnm

ay biz en sona kaldık bırak bide ya gittiğimizde gizlerde göstermezseee...kaydirigubbakcemile3

sonrasında cok şık seyler aldım bugun kendime :) hamile giyime gittim fiyat sorayım diye bi uyduruk penye ust 85 milyon dedi ohha dedim kendi kendime.......dısardan normal magazan iki tane ust aldım 30-30 dan 60 milyona bir iki ay sonra daha da ucuza bulurum da hiç o kadar para vermeye gerek yok hamile kıyafetlerine zaten butun kıyafetler sankı bizler için hep bol kesim falan :) bir ara ekleyebilirsem koyacam aldıklarımın resimlerini

eslem canım cok tesekkur ederım bır tek sesımı sana duyura bıldım ama ben hala halledemedım

canım hızlı resim sitesine gir ve gözatı tıkla resmi sec ve asagıdan boyutunu sec. en son lınk haline geldiginde forum 3 var onda lınkı kopyala ve bu yazı panosuna yapıstır işallah yardım ederim sana bi sorun olursa sor lutfen:)

benim resimler çıldırmış gibi kocaman çıkıyorlar...küçültemiyorumda ..allah allah napcam yaw...

slm arkadaslar ben pek internete giremiyorum hala rahatsizliklarim devam ediyor malesef... ne guzel herkez hamile kiyafetlerini almis benim daha karnim bile buyumedi....bebislerin cinsiyetlerde belli olmaya baslamis hayirlisiyla benimde oglum olacak...cok degisik bir duygu...

resimler dev gibi, açılana kadar canım çıktı
kızlar benim bildiğim resimlerin ebatını Photoshopla küçültebilirsiniz
başka bir yöntemi varsa bilen söylesin

bengi elbisen güzelmiş beğendim :)

kamilecim geçmiş olsun...13 haftada hemn cinsiyetin belli oldumu?benimde göbegim hiç büyümedi...sadece akşamları azıcık yemekten sonra belli oluyor...kiloda alamadım henüz...cinsiyetimde belli olmadı çok merak ediyorum...seninki ne zaman belli olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…