2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam eylul anneleri ben kismet olursa ekim annesi olucam size bisey sorucam cevaplarsaniz cok sevinirim...mide bulantilarim beni mahvediyor ne gece uykum var ne gunduzum sizinkiler ne zaman gecti acaba???hicbisey yiyemiyorum acil cevap...

selam mehay, hayırlı olsun canım hamileliğin
benimde öyleydi hiç birşey diyemedim, kahvaltı ve meyva dışında
yağlı yiyeceklerden uzak dur, tost midene iyi gelebilir, bana iyi geliyordu
4, ayıma girince hafifledi, zamanla seninkide hafifler sanırım 5, ayda biter bulantılar kusmalar

iyi olmaya çalışıyorum ama bugün mide bulantım var, rahatsız ediyor beni
oy kullanamadım valla, kaydım görünmedi hiçbiryerde, oysuzum :))

iyi olmaya çalışıyorum ama bugün mide bulantım var, rahatsız ediyor beni
oy kullanamadım valla, kaydım görünmedi hiçbiryerde, oysuzum :))

gecmıs olsun ya.benım de bazen portluo bulantılar nıyeyse.ama evde havuc falan varsa ye iyi gelıo.ya da elma.yada lımonlu su yap azcık seker at ıcıne o da ıyı gelıo.

gecmıs olsun ya.benım de bazen portluo bulantılar nıyeyse.ama evde havuc falan varsa ye iyi gelıo.ya da elma.yada lımonlu su yap azcık seker at ıcıne o da ıyı gelıo.

sağol canım havuç iyi geliyor dediğin gibi, onu yerim birazdan
bulantım geçsin diye ne bulsam atıyorum ağzıma , davul gibi oldu karnım :)))

bengii cim kiyafetlerin cok guzel canim gule gule kullan hepsini...oglunuda saglikla kucaina alirsin insallah bu sene oglanlarin senesi olacak galiba :ecrin_bebek:

tesekkur ederim canım :) sanırım oyle gozukuyor oglan senesi bu yıl....ben çin takvimine de bakmıstım orda da oglan cıktı

kızlar şu bulantılar benide terkedemedi henüz inşallah 9 ay çekmem bu hali :) bu arada göbüşler ne zaman çıkmaya başlıyo benim çıkmadı henüz, pantolonlarımın beli olmuyo ama göbüş yok yaaa büyük hevesle bekliyom valla.birde bebişleriniz boyu ve gramı kaç merak ettim benim dr. hiç sölemiyo

benim doktorum artık folige gerek yok diyor...

valla bana kullan dedi ilginçtir.sorcam yinede ama bencede artık yeterli yaf:) bencede ne demek oluyosa sanki ben doktorum:)

bu arada bengicim hayırlı olsun bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin.sağlıkla gelsin inşallah.göbişinide göbüşleri tokuşturalım topiğinee ekle canım maşallah belli ediyor bebek burdayım diyeee :) cicilerde çok güzel olmuş güle güle giy inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…