nbr hanımlar nasılsınnız bugun bakalım :))) ben biraz hastayım boğazlarımdan neyse inşallah geçer :) bengicim kayafetlerinde çok güzelmiş bayıldım ben de alıyım kıskandım accük :))) kızlar bu arada bana dr vitamin olarak elevit verdi bidde kalsiyum verdi çünkü depolarım zayıfmış :)
,kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)
Merhaba arkadaşlar
Bebişimin cicileri...
çoğunu bugün aldık
๒คl๒öςєğเ๓;5980488 .!.:Sağlık Bilgisi - Anne Karnında Bebeğin Oluşumu (Video Belgesel) oku indir download
süper paylaşım tatlım sağol
kızlar bu videoyu izlediniz mi bilmiyorum ama izlemeyen varsa bence muhakkak izlemeli.
Ben cok etkilendim izledigimde o zaman henüz hamile degildim.
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)
,
Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah.
Günaydın canım... Gözünaydın. Desene kızlarımız çoğalıyor.hihoyyyt
Acayip sevindim tatlım yaaa. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Bizde gördük cumartesi kızımızı Eylülümüzü 190 gr olmuş
Doktorun ölçtüğü tüm ölçümler sağlıklı olduğunu gösteriyordu ultrasonda. Sonra üçlü testi de yaptırdık sonucunu 2-3 güne kadar alırım...O da iyiyse herşey yolunda demekmiş.
Doktor DVD'yede kaydetti ultrason görüntülerini. Haftasonu evde bol bol baktık kızımıza:)))
Sağolsun doktor uzun uzun izlettirdi ve bize midesini , omiriliğini, kaval kemiğini,
ağzını, burnunu ,elinin 5 parmağını bile gösterdi 2 boyutlu ultrasonda...O kadar tatlıydı ki yaaa biz ilk anlayamadık tabi kafası nerde gövdesi nerde falan çünkü bizim hanım kız öyle bir yatmış ki anlayabilmek gerçekten zor. Tam belinden kıvrılmış bacaklarının ikisi kafasının üstünde, eller yan tarafta delikafaduldenBir süre sonra düzeldi tekme bile attı yaramaz kızım benim.
canım çok sevindim eylülümüzün iyi olmasına yaramaz eylül biz nazlı derken yaramaz çıktı sneinki demekki... dvd süper ya özleidkçe izle dimi? canımmmmmmmmmmmm ya gerçekten çoooook mutlu olduk biz bebeğimle iyi olmanıza inşallah 3 lü de iyi çıkıcak merak etme tatlım
bircan cnm çok sağol sende en yakın zamanda öğrenirsin inşallah nezaman gidiceksin tekrar dr
ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)
dilek canım bizim 170 gr dedi bizdi 2 boyutlu ultrasyona giricez bidahaki ay
haftaya salı olabilir ama kayınvalidmein tanıdığı bir doktor varmış illa yarın sabah 1-2 saat izin al gidleim diyor bilmiyorum
Günaydın , hanımlar nasılsınız ?? Şöyle bir geçmişe bakıyordum çoğunu okuyamadım :) Sad kızın hayırlı olsun , candy oğlunun cicilerine bayıldım , benim de oğlan olunca daha bir alıcı gözle baktım . Dilekçim bebişinin sağlıklı olmasına sevindim , artık hamileliğinin tadını çıkart canım doya doya .
gunaydın kızlar. sad gözün aydın canımç kzıın oluyormus.ç sağlıkla gelsın ınsallah.
dilek ne guzel kaydetmıssın. bende bu cuma gıdıcem bende kayıt alıp bol bol ızlerım artık. ılerde onlarada ızletırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?