2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

abbooouuww kızlar sıkmayın canınızı su kaynanalara yaw.ben sıze fıkra anlatıp kıssadan hısse bılem cıkardım uzukmeyın dıe nıe sınır oluosunuz.sız onları sınır edın.bosverııın bebelrınızı dusunun

Heralde en ıyı kaynana uzaktakı kaynana:) benımkıler bandırmada. Cok sık gelmıyorlar. Gecen geldıler 1 ay kaldılar bende. Aynı evde olmak hamıle oldugumdan zordu. Ama ınsan olarak rahatsız etmedı. Uzaktayken dahada ıyı:):)

aynı canım benimkide aynı o söylesin sen yap istiyor ama yüz verirsen mazallah astarınıda ister. fazla içli değilim ona ragmen bebek için dün öyle konuştu bozdum bende yeter artık Allah günah yazmasın ama ne demek bize benzesin oğluma benzesin biz neyiz körmüyüz topalmıyız eline yüzüne bakılmayacak insanmıyız?. dedimki bir senin mi oğulların çok güzel ayıp ya dedim her anneye yavrusu güzel gelir ne olursa olsun benimde bebeğim doğunca o bana dünyanın en güzel bebegi gelir dedim bana diyorki tabiii öyle gelecek oda benim yavrum benim evladım diyo klava: yokk yaa dedim kusura bakma o benim evladım dedim :)) hayır birde bazen sanki inadına gibi yapıyor benim annem babam yok bile bile benim yanımda bazen inadına yapıyo ama Allah a havale ediyorum

valla siz bide benimkini bilseniz aman boşverin hamile olduğumu öğrendikten sonra görüşmemeye özen gösteriyorum sadece sinirlenmemek için benimki de sever artık yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu geçen arkadaş söylüyor kaynanalar böyle seviyormuşlar

bu arada doğmda kalırsa yerim kafayı

Arkadaşlar benim ki modunda olunca iyidir olmayınca kötü sayılmaz ama çekilir de değildir , bu aralar iyi takmayın kafanıza eee siz eşlerinizi severek evlenmediniz mi ? beğendiğiniz için yani bırakın benzesin çocuklar onlara , nasılsa büyüdükçe belli oluyor herkesten bir şey aldığı ben sinirimi bozmak istemiyorum , kadın bana benim çocuklarımın kafası büyük olur dedi bende ne sinir olmuştum ama dr. da bebeğin kafası büyük olcak galiba deyince gıkımı çıkartmamaya karar verdim .

görmezsem konuşmazsam canımı hiiiççç sıkmıyorum :)) ama görünce illaki canımı sıkacak bişeyler yapıyor sonrada ben kızıp köpürünce ee kızım sen yanlış anladın diyor safa yatıyor çok güzel

kesinlikle canım uzak olsun tatlı olsun demişler :))

bence de en ıyı kaynana uzaktaki kaynana:lepi: ben de 25 saat uzaktayım bole super

bir aymı valla canım sende iyi sabır var allahtan ben çalışıyorum okadar kalamaz en fazla 1 gece hemen program yaparım gelceğini duymduğum zaman

benım cocugumu oyle sevecek kaynanaya yavrumu gostermem bee. Yılan kendısıdırkı oyle seyler soyluyo. Ayy valla sınırlendım sımdıı

ayyyyy ne fenalar bakk...yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu haa :))) ben her zaman söylüyorum iyi bişey olsa adı kaynana olmazdı

işte şimdi kadın muhabbet ortamına donustu burasıkaydirigubbakcemile3
hepımız pek dertlıymısız

bir aymı valla canım sende iyi sabır var allahtan ben çalışıyorum okadar kalamaz en fazla 1 gece hemen program yaparım gelceğini duymduğum zaman

ama benim düşük ihtimalim var die kadın düzenini bıraktı geldi. diğer oğluna ev falan tutuldu. ondan uzadı bukadar. yoksa hiç bu kadar kalmamıstı. bende sorun olmadıgını ogrenıncede döndü. şimdi kadına ne diyimki. akşam geliyorum yemek hazır. yiyip uzanıyorum odanmda:) tek sıkıntı işte evınde rahat olamıyorsun oda çok önemli hamıleyken

bana desin öyle yüzüme valla yılan zehirini akıtınca görür o ozaman yılanı

ama kayınpederler cok sevılıo dımı kızlar
ben cok severım kayınpederımı.allahlık bı adamdır yoksa gecınemez zaten kaynanamlakaydirigubbakcemile3 benım her ıstedıgımı hatta bazen yok ıstemıorm dedıklerımı bıle yapar saolsun.

ozaman böyleleride varmı demek yakışıyor canım

ayyyyy ne fenalar bakk...yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu haa :))) ben her zaman söylüyorum iyi bişey olsa adı kaynana olmazdı

öyle deme kız. benim annem gibi kaynana dostlar başına. annem olduğu içinde sanlıyım tabıkıde. gelınız bızden ayırmaz. bız kızsak hemen korur. ee tabı bununda kıymetının bılınmesı lazım.

Sen yine iyisin tatlım ara sıra gidersin benim öyle bir şansım da yok... Çok sorun çıkacak kesin aramızda.Ben geçen hafta sana yaşadıklarımı anlatayım. Eşimin geçen haftasonu eğitimi vardı 2 günlük bu nedenle burdan bir geceliğine uzaktaydı. Bizde zaten yerleşme telaşındaydık annem , kayınvalidem ve ben. O gece hadi gelin bende kalın dedim hepsine...Neyse işler bitti uyku vakti geldi. Oturma odasındaki üçlü koltuğa ben yatıcam dedi, annem de bende yere yatarım dedi. Bu eve taşınmadan öncede kayınvalidemin çeyiz için yaptırdığı koca bir pamuk yatak vardı, bu güne kadar hiç kullanmadığım. Ben onu artık yeni evimde istemiyordum çünkü sadece gereksiz yer kaplıyordu.Bu nedenle ona söyledim senin evine getirelim diye. Tutturdu yok olmaz koyun bir kenara diye.Neyse ben zaten kararlıydım. En son ev taşınırken annemle bunlar biraradayken gittim yatağı almak isteyen varsa alsın yoksa ben fakir birine vericem dedim. Tabi kararlılığımı görünce hemen atladı getirin benim evime koyun o zaman diye:))) Neyse o geceye gelelim yine. Şimdi bana sorduğu ssoruya bakın. Bebek bakmaya geldiklerinde bunlar nerde yatacaklarmış.
Yatağıda köye yollamışım. Sanki bir kez bile o yatakta yattı yani:)) Hep o koltukta yattı neymiş koltuğa sığamıyormuş. Koltuk aslında açılıyor ama yazın geldiğinde kalmaya bu yok yok açmaya gerek yok ben sığıyorum derdi. Artık sığamıyormuş benimde tepemin tası attı. Başka yatacak yer yok. Bakmazsanız bakıcı tutarız bizde dedim. O da sustu bu lafın üstüne:)))

ben 10 nisan da öğrencemmm inş.gösterirse bebişimmmm.üzülme yani ben daha da geç öğrencem

ayyyyyyyyyyyyy canim benim10 nisan benim dogum gunum hayirlisi olsun yaaa drler diyoki anne baba ne hissederse o cikiyor diyolar ne hissediyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…