2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

vayy süpermiş ya

Evet canım bencede ilginç ama telefondaki bayan öyle söyledi bende anlamadım neden o kadar uygun olduğunu...

bircan canım git tabiki canım mutlaka dr hem bizde merak ediyoruz çok bakalım ne dicek dr
bu benzetme konusu na asla bende gelemem naparız bilemiyorum
kızlar bide doğumdan sonra kalmaya kalkarsalar napıcaz

Off canım yaa ben bunun sıkıntısını çok yaşayacağım çünkü bebeğe ben işe başladığımda çoğu zaman kayınvalidem bakacak ve benim için hayli zor olacak. Lohusaykende sık sık yanımda kalmak isteyecektir hiç şüphem yok..

Tülay cığım senin gene iyi benim ben 18 nisan da gidecem doğumgünümde inşaşah bebeğim bana hediye verir gösterir cinsiyetini

ay benim kuzucuğum nederdi acaba bakalım 5-6 yaşlarındayken sormak laızm ben küçükken bebeğin anneyle baba yatınca hemen oluyor sanıyordum

Allah kayınvalidemin mekanını cennet etsin siz böyle bahsettikçe beni afakan basıyor zaten Allah dağına göre kar verirmiş ben kesin geçinemezdim kaynana fobim vardı

Kızlar 14. haftamdayım ben belli olur degil mi cinsiyeti?

bircan canım git tabiki canım mutlaka dr hem bizde merak ediyoruz çok bakalım ne dicek dr

bu benzetme konusu na asla bende gelemem naparız bilemiyorum
kızlar bide doğumdan sonra kalmaya kalkarsalar napıcaz

doğsun sağ salimde ben benzetmicem kimseye bebekimi o bitane dünyanın en güseli en tatlısı

๒คl๒öςєğเ๓;6008187 .!.:
yarın bebegimin cinsiyetini ögrencem inşallah. cok merak ediyorum.

ayy ne güsel belki bende öğrenicem bakalım Hadi inşallah sneinkide gösterir canım

inşallah kızlar cok teşekkür ederim.
burda sizinle paylaşırım gelir gelmez.
artık benide listeye alırsınız :)

ben eminönünde havuzlu han dan oldukca uygun fıyata baya bişey almıstım. ılla marka ıstıyorsan mothercare ın kozyatagında outleetı var onu bılıyorum

tamam not aldım canım tesekkur ederim :))) baska bilen var mı acaba outlet magazası

kızalr selam...çin takvimi ile bebklerinizin cinsiyeti tutu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…