2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar , ben dün siyah tayt aldım normalde giymezdim ama uzun tunikle ya da mini elbiseyle giyebilirsiniz süper rahat ettim . ış yeriniz müsaitse alın derim ...

tatlım sen kalının dan aldın galiba ince ve kalın diye ayrılıyo onlar çünkü elija mı aldıydın sende

ınce ve kalın dıe ayrılıo ama o bandın kalınlıgı genıslıgı yanı.ama her ıkısının de yerı yanı kuması aynı.ben kumasından bahsedıorum.zaten destekleyıcı etkiyi yapması için oyle olması gerekıo kumasın tamam ama ben kullanamadım.

canım benım ablam her ıkısınıde denedı. manuel hem zaman hem süt kaybı. zaten iş yerınde sagcaz bu durumda en hızlı sekılde halletmek gertekır

kızlar ben bi kaç yerde daha arastırıcam. eger ucuz bulursam temin ettirebilirsem sizler içinde temin etmeye calışırım.

Rica ederim tatlım. Evet çok pahalı değil yani riske atmaya değmez sen bakma doktoruna bence yaptır... İçin rahat olur. Ayrıca sonuçları almak için gitmeyede gerek yok. E-mail olarak gönderiyorlar...

Canım Gazi Hastanesi hakkında yazılanları hemen sana göndereyim kararını sen ver canım.

GAZİ HASTANESİ

Devamı : Benim eltimde Gazi Hastanesinde doğum yaptı 2007 yılında hastane yatakları ameliyathanesi gayet güzeldi odaları süslüydü.Şimdi iki elti biz tekrar hamileyiz :)))
ikimizde Gazi Hastanesinde Çiğdem Hanıma gidiyoruz ve çokda memnunum çok tatlı dilli,güler yüzlü sorularınızı siz anlayana kadar anlatıyor çok iyi bir dr.belki biliyorsunuzdur Gazi hastanesinin ameliyathaneside yan binasına taşındı ve süper yapmışlar.
Birde kızlar ben ssklıyım hiçbir tetkike para vermiyorum aylık randevum sadece 10lira.
size tavsiyem Gazi hastenesini bi deneyin derim. (07.12.08)
*** Gazi hastanesini çok kötü buldum ssk lı herkesin gidebiliceği bir hastane çok kalabalık ve hijjen açısından kötü benim tavsiyem insan çocuğu için her şeyi göze almalı ve tam teşekküllü özel hastanede dünyaya getirmeli (13.01.09)
*** Gazi hastanesinde bir akrabam doğumunu yaptı bebek hastaneden çıktıktan 15 gün sonra hastane mikrobu yüzünden öldü ben kesinlikle önermiyorum gazi hastanesini.Bunu kimsenin yaşamasını istemediğim için paylaştım bir kere daha düşünün diye insanın en değerli varlığı çocuğu.(14.01.09)
*** Bendede aynı kıvranmalar var Gazide 2 arkadaşım doğum yaptı 1 tanesi memnun kaldı diğeri memnun kalmadı kuzenlerim Çınarlıda doğum yaptı hiç biri şikayet etmedi. Kız kardeşim Karataş ta yaptı oda çok memnundu. Benim dr um da genelde çınarlıda yada Ege sağlıkta doğum yaptırıyormuş ama kendin bilirsin dedi benimde aklım o kadar karışıkki fiyatları konusundada bir fikrim yok gazi hari. Gazide hastane 1800 alıyormuş dr da yaklaşık 1500 civarındaymış 2500 3000 i bulur doğum sanırım. (07.08.08)

dilekçim ticker ın 5.aya geçmiş ne güseellllhihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet tatlım yaaa artık 5. ayın içerisindeyiz.Yuppiiiiiii...Allah hepimize nasip etsin onun son aylarına kadar görmeyi inşallah...

bu daha uygun evet canım araştrsak daha buluruz bence nette pahalı olan şeyler kemeraltında falan daha uygun oluyo

kızlar ben bi kaç yerde daha arastırıcam. eger ucuz bulursam temin ettirebilirsem sizler içinde temin etmeye calışırım.

Tamam kızlar o şekilde yapalım önce araştıralım eğer daha uygununu bulursak haberleşiriz ve bir şekilde temin etmeye çalışırız birbirimize de..

Canım bunun benim az önce linkini eklediğimden farkı nedir biliyormusun? Bu da tek pompalı ama niye aralarında 100TL kadar fark var?
canım bılmıyorum çok net. bende sımdı her ıkısınıde ablama maıl attım o cevap verır bılır kısı olarak:)

doğrudur ben kullanmadan takdir edersiniz kullanan arkadaşlardan duyduklarım böyleydi ben henüz bir karar vermedim süt pompası konusunda

ya bence bu sut pompaları ıcın cok erken arkadaslar ya.ne bılım daha 4-5 ay var sonucta.:bbo:

Canım Gazi Hastanesi hakkında yazılanları hemen sana göndereyim kararını sen ver canım.

GAZİ HASTANESİ

Devamı : Benim eltimde Gazi Hastanesinde doğum yaptı 2007 yılında hastane yatakları ameliyathanesi gayet güzeldi odaları süslüydü.Şimdi iki elti biz tekrar hamileyiz :)))
ikimizde Gazi Hastanesinde Çiğdem Hanıma gidiyoruz ve çokda memnunum çok tatlı dilli,güler yüzlü sorularınızı siz anlayana kadar anlatıyor çok iyi bir dr.belki biliyorsunuzdur Gazi hastanesinin ameliyathaneside yan binasına taşındı ve süper yapmışlar.
Birde kızlar ben ssklıyım hiçbir tetkike para vermiyorum aylık randevum sadece 10lira.
size tavsiyem Gazi hastenesini bi deneyin derim. (07.12.08)
*** Gazi hastanesini çok kötü buldum ssk lı herkesin gidebiliceği bir hastane çok kalabalık ve hijjen açısından kötü benim tavsiyem insan çocuğu için her şeyi göze almalı ve tam teşekküllü özel hastanede dünyaya getirmeli (13.01.09)
*** Gazi hastanesinde bir akrabam doğumunu yaptı bebek hastaneden çıktıktan 15 gün sonra hastane mikrobu yüzünden öldü ben kesinlikle önermiyorum gazi hastanesini.Bunu kimsenin yaşamasını istemediğim için paylaştım bir kere daha düşünün diye insanın en değerli varlığı çocuğu.(14.01.09)
*** Bendede aynı kıvranmalar var Gazide 2 arkadaşım doğum yaptı 1 tanesi memnun kaldı diğeri memnun kalmadı kuzenlerim Çınarlıda doğum yaptı hiç biri şikayet etmedi. Kız kardeşim Karataş ta yaptı oda çok memnundu. Benim dr um da genelde çınarlıda yada Ege sağlıkta doğum yaptırıyormuş ama kendin bilirsin dedi benimde aklım o kadar karışıkki fiyatları konusundada bir fikrim yok gazi hari. Gazide hastane 1800 alıyormuş dr da yaklaşık 1500 civarındaymış 2500 3000 i bulur doğum sanırım. (07.08.08)

bende baktım şimdi baya pahalı ya. ama annemin tanıdığı söyledi bunuda çok memnun kalmış yeni binaıs çok temizmiş falan filan aman ya kime inanıcağımızı şaşırdım. mesela onunda kuzeni karataşta yapmış oda orayı beğenmemiş ki karataştan memnun kalmayn ben hiç duymadım. Şans mı nedir gerçi herkesin ne beklentilerine cevap verilmez ki oda var ne beklediğine de bağlı bide herkesi mutlu etmekte zor. doktoru çok iyiymiş oranın ama hijyen bakımından şifa çok güzel mesela geçen bir odanın önündne geçiyorum kapısına süs asılmış bebek böyle tüllü tyülü çok şık bir sepet gibi beşikte geliyor ve o kadar temizki ama ordan bile menun olmayan kişi çok

ya bence bu sut pompaları ıcın cok erken arkadaslar ya.ne bılım daha 4-5 ay var sonucta.:bbo:

ela pekı kıyafetler için ne kadar var:) ama alıyoruz:) ucuz bulursak diye biz takıbını yapalım dogdyktan sonrada alınır dert değil tabi.ama ben model faşan belırlıycem. bı kaç ulkedede sordurucam.

ela pekı kıyafetler için ne kadar var:) ama alıyoruz:) ucuz bulursak diye biz takıbını yapalım dogdyktan sonrada alınır dert değil tabi.ama ben model faşan belırlıycem. bı kaç ulkedede sordurucam.

dogru ya.aman ne bılım.kıyafetler 1 tane deılkı yok ıcı yok dısı yok onun dısı derken bussuru ve bunlardan daha ucuz.ben ondan oyle dusundum galıbaaaa-tatlicadiarzu-

pembe yenı foto koymussun hıc gormemısım nası kactı benden hemen yaptım yorumumu valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…