2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede yaaa haklısın canım herkes farklı şey söylüyor... O zaman yaklaştığında herşey daha net olur nasılsa doktorlarımız bu konuda bizi yönlendirir...Evet aslında Şifa çok güzel ama çok ta pahalıymış benim orda doğum yapmam imkansız o nedenle. Hayırlısı neyse o olsun canım.

teyzecikleri siz örgü battaniye alıcakmısınız yada örcekmisiniz yanımda çalışan ablalardan biri örücek bize şimdi gerekli bişey mi

bu arada dün kuzenime gittim 3 aylık bebegi var diğerinin 1 yaşında kızlar erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayeleri anlat anlat bitmez valla her gittiğimde aynı şeyleri anlatıyorlar

ya bence bu sut pompaları ıcın cok erken arkadaslar ya.ne bılım daha 4-5 ay var sonucta.:bbo:

Elacım kişiden kişiye değişir ama anne ilk başta çok süt veriyormuş minnoşlara fazla geliyormuş bu süt , özellikle ilk zaman gelen sütler koyu kıvamlı ve vitamin açısından daha zengin oluyomuş ... O yüzden sağıp saklamak lazım , ya da antibiyotik kullanmak zorunda kalırsak sağıp dökülmesi lazım .

bende kemer altında cok uygun bıryer buldum ve herseyde cok kalıtelı

Canım yerini söyle de bizde gidelim.

evet canım bu daha guzelmıs ama bundan da ıkı tane almak lazım. malum buzluktada bekleyecek falan

Meryemcim benim eltimde çalışıyordu hergün bebek için 5 şişe doldurup koyuyormuş ve onlarda yetiyormuş. Ayrıca biberonlarda var onları da süt saklama için kullanabiliriz.
Bence 20 tane almaya hiç gerek yok.

ben yıyecek bıseyler hazırlayıp bahceye ınıorum kızlar komsularla bır bardak cay ıcıyım acık ama:).gelınce gorusuz

ben yıyecek bıseyler hazırlayıp bahceye ınıorum kızlar komsularla bır bardak cay ıcıyım acık ama:).gelınce gorusuz

Elacım bende günde bir bardak açık çay içiyordum doktor onu bile yasakladı ben lavaboya gidince eşim şikayet etmiş:))) Demir emilimini fazlasıyla engelliyormuş.Dikkat et sende.

Elacım bende günde bir bardak açık çay içiyordum doktor onu bile yasakladı ben lavaboya gidince eşim şikayet etmiş:))) Demir emilimini fazlasıyla engelliyormuş.Dikkat et sende.

canım ben demır hapımı sabah kahvaltıyla ogle yemegı arasında aiçiyorum.cayı da aksama ya da ogleden sonra.bu zamana kadar hap coktan emılıodur yanı.ıctıgım cay da abdest suyu gıbı zaten cook acık.bu arada doktor sana demıs ya makarna pılav karbonhıdrattan uzak dur dıe.ama karbonhıdrat enerjı verıo ınsana.fazlaya kacmamak kaydıyla ye bence hıc yememek ıyı dııl.bu kez b vıtamınınden eksık kalır vucudun.az ye cok yeme.

Bence gerekli bizim minnoşlar güz bebeği olcak , örenlere hayır demeyin eee bir de kusucaklar , ah ah ...

steril makinası almayı düşünüyor musunuz kızlar?

O ne olaki yahu , of of yine alıncak bir şey ...Onu bilmem ama ben geçen bir markette gezerken biberon ısıtıcısı gördüm çok hoşuma gitti , anne sütünü ve mamaları ısıtmak içinmiş .

Tam da gidip kendime bir bardak çay doldurmuştum yafu ...

halısın ya hayırlısı ne ise o olsun

çay sevmiyorum zaten günde bir küçük bardak oda sıcak bişiy olsun diye içiyorum havalar ısınıca onu içmem sanırım
bir kaç gündür servisden bir durak önce inip 10 dakika yürüyorum bu esnada (tenha bir yol) bebeğime bahardan bahsediyorum çok rahatlıyorum o kadar ki eve gidince yatsam uyurum horul horul

Canım bende çayı sabah 8:00'de içiyordum , hapımıda akşam 16:00-17:00 gibi ona rağmen çok zararlı dedi ve bende artık hiç içmiyorum. Karbonhidrat konusunda haklısın zaten ben tamamen kesmedim sabahları simit yiyorum ve bazen de makarna. B vitaminini başka şeylerden de alabilirim o sorun değil nasılsa...

Ohhh çok pahalıymış o yaaa...Artık biraz daha fazla zaman harcarım ama diğeri ile idare ederim, o parayı daha hızlı diye vermek istemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…