evet canım bu daha guzelmıs ama bundan da ıkı tane almak lazım. malum buzluktada bekleyecek falanBakın ben ayrıca medelanın süt pompalarına uygun saklama kapları buldum ve fiyatıda gayet uygun.
İçinde 10 tane var ve çok rahat yeter bize. Sonuçta tek kullanımlık poşet alsak çok daha pahalıya gelecek..
Hipernex.com - Medela Anne Sütü Saklama Kabı 10lu
bende baktım şimdi baya pahalı ya. ama annemin tanıdığı söyledi bunuda çok memnun kalmış yeni binaıs çok temizmiş falan filan aman ya kime inanıcağımızı şaşırdım. mesela onunda kuzeni karataşta yapmış oda orayı beğenmemiş ki karataştan memnun kalmayn ben hiç duymadım. Şans mı nedir gerçi herkesin ne beklentilerine cevap verilmez ki oda var ne beklediğine de bağlı bide herkesi mutlu etmekte zor. doktoru çok iyiymiş oranın ama hijyen bakımından şifa çok güzel mesela geçen bir odanın önündne geçiyorum kapısına süs asılmış bebek böyle tüllü tyülü çok şık bir sepet gibi beşikte geliyor ve o kadar temizki ama ordan bile menun olmayan kişi çok
ya bence bu sut pompaları ıcın cok erken arkadaslar ya.ne bılım daha 4-5 ay var sonucta.:bbo:
bende kemer altında cok uygun bıryer buldum ve herseyde cok kalıtelı
evet canım bu daha guzelmıs ama bundan da ıkı tane almak lazım. malum buzluktada bekleyecek falan
steril makinası almayı düşünüyor musunuz kızlar?
ben yıyecek bıseyler hazırlayıp bahceye ınıorum kızlar komsularla bır bardak cay ıcıyım acık ama:).gelınce gorusuz
Elacım bende günde bir bardak açık çay içiyordum doktor onu bile yasakladı ben lavaboya gidince eşim şikayet etmiş:))) Demir emilimini fazlasıyla engelliyormuş.Dikkat et sende.
teyzecikleri siz örgü battaniye alıcakmısınız yada örcekmisiniz yanımda çalışan ablalardan biri örücek bize şimdi gerekli bişey mi
bu arada dün kuzenime gittim 3 aylık bebegi var diğerinin 1 yaşında kızlar erkeklerin askerlik kadınların doğum hikayeleri anlat anlat bitmez valla her gittiğimde aynı şeyleri anlatıyorlar
steril makinası almayı düşünüyor musunuz kızlar?
Elacım bende günde bir bardak açık çay içiyordum doktor onu bile yasakladı ben lavaboya gidince eşim şikayet etmiş:))) Demir emilimini fazlasıyla engelliyormuş.Dikkat et sende.
Bencede yaaa haklısın canım herkes farklı şey söylüyor... O zaman yaklaştığında herşey daha net olur nasılsa doktorlarımız bu konuda bizi yönlendirir...Evet aslında Şifa çok güzel ama çok ta pahalıymış benim orda doğum yapmam imkansız o nedenle. Hayırlısı neyse o olsun canım.
canım ben demır hapımı sabah kahvaltıyla ogle yemegı arasında aiçiyorum.cayı da aksama ya da ogleden sonra.bu zamana kadar hap coktan emılıodur yanı.ıctıgım cay da abdest suyu gıbı zaten cook acık.bu arada doktor sana demıs ya makarna pılav karbonhıdrattan uzak dur dıe.ama karbonhıdrat enerjı verıo ınsana.fazlaya kacmamak kaydıyla ye bence hıc yememek ıyı dııl.bu kez b vıtamınınden eksık kalır vucudun.az ye cok yeme.
Canım yerini söyle de bizde gidel
kızlar ben ara ara gırebılıyorum sukur bugun musterıler gelıyor. kemer altında seckın bebe dıye bır yer var orası hem cok ucuz hem kalıtelı
E-Bebek | Emzirme Ürünleri | Göğüs Pompaları | Medela | Medela Pump In Style Traveler-Çantalı Elektrikli Pilli Pompa Seti
ablamın en çok tavsiye ettiği ürün bu. çok pahalı ama çok hızlıymıs.
dilek canım senin gönderdiğini ablam kullanmıs yavas ama ıdare eder dedi. bu urun aynı zamanda dogum yapan arkadasından denemiş. bu harıka dıyor. ama çook pahalı yaa
E-Bebek | Emzirme Ürünleri | Göğüs Pompaları | Medela | Medela Pump In Style Traveler-Çantalı Elektrikli Pilli Pompa Seti
ablamın en çok tavsiye ettiği ürün bu. çok pahalı ama çok hızlıymıs.
dilek canım senin gönderdiğini ablam kullanmıs yavas ama ıdare eder dedi. bu urun aynı zamanda dogum yapan arkadasından denemiş. bu harıka dıyor. ama çook pahalı yaa
Canım yerini söyle de bizde gidel
kızlar ben ara ara gırebılıyorum sukur bugun musterıler gelıyor. kemer altında seckın bebe dıye bır yer var orası hem cok ucuz hem kalıtelı
Canım Kemeraltının neresinde. Kemeraltı bayağı büyük tek ismiyle bulmamız biraz zor olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?