Canım Kemeraltının neresinde. Kemeraltı bayağı büyük tek ismiyle bulmamız biraz zor olacaktır.
ana caddeesı var ya kemer altının altıncıların oyraa varmadan
benim anlam örüyor battaniye bitsin resmini koyarım yünü çok güzel hem pembe hem mavi
ana caddeesı var ya kemer altının altıncıların oyraa varmadan
Evet.. Yakınlarında bilinen biryer falan yok mu?
bizim ki beyaz olucak bide gezmeklik yakımı olucak yavrumun oda beyzzzz ay yicem daha doymadan yaaa Allah sen sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip et inş...
Evet.. Yakınlarında bilinen biryer falan yok mu?
tansasın ordan kemer altına gırıyorsun duz yuru o yolun sonundan sola don. sonra biraz ılerle sag tarafta.cok zor bıryer deyıl ama
amin canım
şimdiden hayali bile güzel gerçeği kim bilir nasıldır doğum yapan arkadaşlar anlatılmaz diyor onları anlıyorum yavaş yavaş öyle olsa gerek...:ecrin_bebek:
tansasın ordan kemer altına gırıyorsun duz yuru o yolun sonundan sola don. sonra biraz ılerle sag tarafta.cok zor bıryer deyıl ama
Sağol canım... Muhtemelen gidince buluruz.
Kayınvalidem bir tane beyaz örüyor çok hoş bitince fotosunu çeker koyarım , beyaz üzerinde nazar boncukları ve inciler olacak :)) Ben hazır motif yapmıştım annemde onları götürdü birleştirecek içinde her renk var , bakalım annem başka örecek ama model bilmiyorum , daha örerler heralde . Kayınvalidemdeydim geçen akşam beyaz bir takım almış örgü çok güzel kapişonlu hırkası var , bir tane hastane çıkısı bir de ayrı sarı penye battaniye almış... Bana gösterdi ama vermedi heralde topluca verecek bohça gibi , eee gösterişi sever canikom ...
tansaş nerdeydı ya kemeraltının gırısınde.konak tarafından gırmıomuyuz anlamadım beeen
Sağol canım... Muhtemelen gidince buluruz.
bakarsın beraber gıderız yavvv
aman olsun kıss benseverim öle şeyleri benim ablamlarda öle yapıp vercek bana ayy ne güzelll yeni yeni ciciler ee vakti zamanında bende ablamlara çok almıştım onlar bana şimdi sen hiç bişi alma diyolar
Ay kendime olsa ben gıcık olurdum ama bebişime olduğu için , çok seviniyorum kaydirigubbakcemile2 Bende olsaydı fotosunu çeker koyardım diye üzüldüm sadece o da buranın verdiği bir alışkanlık yoksa evde yer yok ki koymaya :))
kızlar bebişin kıyafetleri toplanıp yıkanıp ütülenicek ben onun için anneme dedim 7 aylıkken toparlar herşeyi hazırlamaya başlarız yıkarız diye çünkü yoksa hemen giyidirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?