ya bu gunlerın uzaması super bısey oldu ya.ben doguda olmama ragmen uzerımde kısa kollu var ve camlar acık.pırıl pırıl guneş.ayy allahım cok sukur bahar geldi.
Tabi canım neden olmasın haberleşir birlikte gideriz... Ne güzel olur...
Canım ben karataşta düşünüyorum tabi fiyatıda bize uygun olursa...Doktorum doğumlara hep o hastanede giriyor.
canım nekadar fıyatı hakkında bılgın varmı
slmm kızlarrr ya yorgunluktan canım cıktı yaaa.......... bi temizlik yapıyım dedim dunya ayaga kalktı oturdduuu:) acayip yorulduk biz bebişimlee yaw:) sizden naber nasılsınız?
Niye kendini o kadar çok yordun ??? Hımm yazık değil mi bebişine ...
kızlar ben çıkıyorum bugünde bitti bebişime kavuşmama bir gün daha yaklaştımhihoyyyt
ben kactım kızlar,yarın gorusurz.
bende bu aralar gece yapıom sorma akşam perdeleri yıkadım eşime taktırttım bu akşamda yıkıcam yine kadın olmak ne zor demiii
valla canım ben hepsini yıkayıp kendim taktım biraz öncee eşim yorgun geliooo onlara kalırsa perdesiz oturruzz heralde tabi sahsım için söylüyorum vardır yapan eslerde:)kaydirigubbakcemile
yorgun gelıyor olurmu hamılesın sen yapacak tabı oyle uzanman tehlıkelı lbılır canım lutfen yapmavalla canım ben hepsini yıkayıp kendim taktım biraz öncee eşim yorgun geliooo onlara kalırsa perdesiz oturruzz heralde tabi sahsım için söylüyorum vardır yapan eslerde:)kaydirigubbakcemile
canım ya aman dikkat et bir yere uzanmak çamaşır asmak ütü yapmak ve süpürge yapmak çok zararlıymış doktor dedi
canım bende senin gibi düşünüyorum bir gün daha azaldı dimi? öyle düşünmeyince zaten günler çekilmez oluyor
kızlar ya çok yoruldum ben bide eve git yemek yap ayyy
valla canım ben hepsini yıkayıp kendim taktım biraz öncee eşim yorgun geliooo onlara kalırsa perdesiz oturruzz heralde tabi sahsım için söylüyorum vardır yapan eslerde:)kaydirigubbakcemile
aaa sakın yapma bi daha dikkat et..kızarım bakkkkklava:
canım güzel söylüyosunda kim yapsın... ALLAHA EMANET YAVRUM... allah korusun onlarıı... ya keske söyle okus pokus yapsakta hersey hallolsa:):sm_cool::sm_cool:
Kız çılgın fatoş. Perdemi asıyon sen? Valla popona popona geliyo şimdiklava:
:sm_confused::sm_confused:Kız çılgın fatoş. Perdemi asıyon sen? Valla popona popona geliyo şimdiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?