2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu gunlerın uzaması super bısey oldu ya.ben doguda olmama ragmen uzerımde kısa kollu var ve camlar acık.pırıl pırıl guneş.ayy allahım cok sukur bahar geldi.

evet canım ya süper oldu bencede. ama anca işim bitti bittim bide bebeğim korkuttu ya sanki dermanım kalmadı bu gün

slmm kızlarrr ya yorgunluktan canım cıktı yaaa.......... bi temizlik yapıyım dedim dunya ayaga kalktı oturdduuu:) acayip yorulduk biz bebişimlee yaw:) sizden naber nasılsınız?

bende bu aralar gece yapıom sorma akşam perdeleri yıkadım eşime taktırttım bu akşamda yıkıcam yine kadın olmak ne zor demiii

bende bu aralar gece yapıom sorma akşam perdeleri yıkadım eşime taktırttım bu akşamda yıkıcam yine kadın olmak ne zor demiii

valla canım ben hepsini yıkayıp kendim taktım biraz öncee eşim yorgun geliooo onlara kalırsa perdesiz oturruzz heralde tabi sahsım için söylüyorum vardır yapan eslerde:)kaydirigubbakcemile

valla canım ben hepsini yıkayıp kendim taktım biraz öncee eşim yorgun geliooo onlara kalırsa perdesiz oturruzz heralde tabi sahsım için söylüyorum vardır yapan eslerde:)kaydirigubbakcemile

canım ya aman dikkat et bir yere uzanmak çamaşır asmak ütü yapmak ve süpürge yapmak çok zararlıymış doktor dedi

yorgun gelıyor olurmu hamılesın sen yapacak tabı oyle uzanman tehlıkelı lbılır canım lutfen yapma

canım ya aman dikkat et bir yere uzanmak çamaşır asmak ütü yapmak ve süpürge yapmak çok zararlıymış doktor dedi

canım güzel söylüyosunda kim yapsın... ALLAHA EMANET YAVRUM... allah korusun onlarıı... ya keske söyle okus pokus yapsakta hersey hallolsa:):sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…