ben allah nasp edrse 19 nısanda ızmırde olcam.gtmısken herseyını almak ıstıyorum bebişimin.onları annemde bırakıcam buraya donerken.nasılsa dogumu orda yapıcam dıe.annem yıkasın utulesın.ama hıc bırakasım gelmez emınım(sımdı bıle aldıklarımı sevıp konusuorum kendı kendıme .kafayı yedım herhalde
kızlar bebişin kıyafetleri toplanıp yıkanıp ütülenicek ben onun için anneme dedim 7 aylıkken toparlar herşeyi hazırlamaya başlarız yıkarız diye çünkü yoksa hemen giyidirmem
kızlar ben çıkıyorum bugünde bitti bebişime kavuşmama bir gün daha yaklaştımhihoyyyt
peticim sen nerde oturuyorsun şu an yurt dışındaydın demi sen, yanlış mı hatırlıyorum
bakarsın beraber gıderız yavvv
Tabi canım neden olmasın haberleşir birlikte gideriz... Ne güzel olur...
izmirde oturan arkadaslar hangı hastanede dogum yapmayı dusunuyorsunuz ben su an hayat hastanesıne gıdıyorum aam duyumlarıma gore hayat hastanesı sezeryan yapıyormus sureklı bende normal dogum dusun dugum ıcın onere bılecegınız bır hastahane varmı
Canım ben karataşta düşünüyorum tabi fiyatıda bize uygun olursa...Doktorum doğumlara hep o hastanede giriyor.
tmm cnm kendine ve bebişine dikkat et
zaten asla yıkamadan giydirmeyin. valla aldıklarımı yıkıyım dıyorum sımdı bende. sonra yıne kırlenır dıe vazgecıyorum:) ama çok istiyorum onları yıkamayı sepete almayı kurutmayı:)
Canım sen hiç merak etme hele bir doğsunlar minnoşlar yıkamayı sen ozaman görürsün gözümle şahidim 3 günde koca bir makineyi dolduran bir canavar gördüm ütüsünü sorma zaten el kadar şeyleri ütülüyosun bir de :)) O yüzden acele etme doğuma yakın yıkar ütüler koyarsın :ecrin_bebek:
ya bu gunlerın uzaması super bısey oldu ya.ben doguda olmama ragmen uzerımde kısa kollu var ve camlar acık.pırıl pırıl guneş.ayy allahım cok sukur bahar geldi.
canım nerdesin doguda?
:):) dogsunda kuzum yaparız ya:) yaa aslında bunlara pres ütü çok ıyı olur. hop koy alkoy al tek seferde:)
yok datlum dogudayım ben suan.19nısanda gıdıcem 3hafta kalıp gelıcem.sonra da temmuzda gıdıcem dogum ıcın nasıp olursa.
slmm kızlarrr ya yorgunluktan canım cıktı yaaa.......... bi temizlik yapıyım dedim dunya ayaga kalktı oturdduuu:) acayip yorulduk biz bebişimlee yaw:) sizden naber nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?