2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum bugünde bitti bebişime kavuşmama bir gün daha yaklaştımhihoyyyt

peticim sen nerde oturuyorsun şu an yurt dışındaydın demi sen, yanlış mı hatırlıyorum

kızlar bebişin kıyafetleri toplanıp yıkanıp ütülenicek ben onun için anneme dedim 7 aylıkken toparlar herşeyi hazırlamaya başlarız yıkarız diye çünkü yoksa hemen giyidirmem

zaten asla yıkamadan giydirmeyin. valla aldıklarımı yıkıyım dıyorum sımdı bende. sonra yıne kırlenır dıe vazgecıyorum:) ama çok istiyorum onları yıkamayı sepete almayı kurutmayı:)

zaten asla yıkamadan giydirmeyin. valla aldıklarımı yıkıyım dıyorum sımdı bende. sonra yıne kırlenır dıe vazgecıyorum:) ama çok istiyorum onları yıkamayı sepete almayı kurutmayı:)

Canım sen hiç merak etme hele bir doğsunlar minnoşlar yıkamayı sen ozaman görürsün gözümle şahidim 3 günde koca bir makineyi dolduran bir canavar gördüm ütüsünü sorma zaten el kadar şeyleri ütülüyosun bir de :)) O yüzden acele etme doğuma yakın yıkar ütüler koyarsın :ecrin_bebek:

:):) dogsunda kuzum yaparız ya:) yaa aslında bunlara pres ütü çok ıyı olur. hop koy alkoy al tek seferde:)

slmm kızlarrr ya yorgunluktan canım cıktı yaaa.......... bi temizlik yapıyım dedim dunya ayaga kalktı oturdduuu:) acayip yorulduk biz bebişimlee yaw:) sizden naber nasılsınız?

ya bu gunlerın uzaması super bısey oldu ya.ben doguda olmama ragmen uzerımde kısa kollu var ve camlar acık.pırıl pırıl guneş.ayy allahım cok sukur bahar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…