canım benimde işim uçak bileti ama vize isteyen bir yere yurt dışı çıkış harcıda ıstenır. o pullar zaten 15 tl. o pullar zaten pasaporta yağıştırılıyor.
ablamlar gıttıklerınde ne pasaport neden farklı bişey götürmediler. bındıler tekneye gittiler:)
gunaydın hanımlar,
gercekten nısan kendını bellı dunden bellı etmıstı bugun burası bıle yaz gıbı.cok sukur artık bebelrımzıle yuruyus yapabılıcez daha fazla.cok gusel saglıklı mutlu bı gun olsun ınsallah.
dılekcim ben sabah yatarken uyuyorum esım de işe gtmek ıcın hazırlanıomuş.ılk kez oglusumu oyle hıssettım.donuo gıbı boyle uykumdan uyandım bırden esım dıo kı nooldu.ama cok guseldı.ınsallah bundan sonra daha sık yaparlar mınnoslar.onları hıssetmek harıka.
gunaydın hanımlar,
gercekten nısan kendını dunden bellı etmıstı bugun burası bıle yaz gıbı.cok sukur artık bebelerimizle yuruyus yapabılıcez daha fazla.cok gusel saglıklı mutlu bı gun olsun ınsallah.
dılekcim senın yasadıgını ben de yasadım.demek kı bu haftalarda baslıo hareketler keskınlesmeye. ben sabah yatarken uyuyorum esım de işe gtmek ıcın hazırlanıomuş.ılk kez oglusumu oyle hıssettım.donuo gıbı boyle uykumdan uyandım bırden esım dıo kı nooldu.ama cok guseldı.ınsallah bundan sonra daha sık yaparlar mınnoslar.onları hıssetmek harıka.
günaydın ela cım nasılsın?? burası yağmura döndü 1 gn sürdü bahar sefası nisan yağmurları başlıyoo sanırımkaydirigubbakcemile
Canım benim doktorumda sağ/sol diye ayrım yapmadı yan yatmaya özen göster dedi...
Ama bir yerde okumuştum sola yatmanın daha iyi olduğunu... Bana da çok zor geliyor.
Bazen bir uyanıyorum o an sırtüstü yatıyorum tabi hemen düzeltiyorum pozisyonumu.
Ama bende hep senin gibi yüzüstü yatardım, bu nedenle artık sabahları gece hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum yataktan((
ay evet yaaaa nasııılll özledim bebeişimi akşam eşimde soruyo tam kaçıncı güne girdik diye 5 aya girdik dedim öyle şaşırdı o kadar oldumuuuuu deyooo şaşakaldı...günler aslında geçiyorda biz sabırsızlarrr delikafaduldendelikafadulden
herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
muhteşem bi hava, pozitif anneler ve kıpır kıpır bebişler ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
yaaa 5. aya nasıl girdiniiiz biz daha 4'e yeni girdiiikkk :roflol:
olurmu canım 15. haftadayız. onumuzdekı hafta 16 bıtınce bızde 4. aya girmiş olucaz.
minnoşların anneleri slm herkese 17 haftalık oldum ve dün ögrendim oğluşum olucakmıs :)
zaman cabuk geciyor aslında ama cok sabırsız oluyoruz gelsin artık eylül ayıda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hayırlısıyla :)
ewet canim o nedenle bende cok bas agrisi oluyor uykusuzlukdan dolayi simdiden boleyim diger aylarda ne yapacagim bilmiyorum:1no2: yastik cok iyi geliyor isterseniz turkiyede bir bakin cok amacli bebeklerin oturmasi icinde kullaniliyor cok kullanisli offf hayirlisiyla su eylul gelseeeeeee belki ebn eylulede kalmiyacagim dr ye gore amaaaaaaa isdeeeeeeee belli olmaz bebisime bagliiiiiiii
yanlış yazmışım hakkaten pardon :roflol:
yaa ben de hissetmek istiyorum artıııkkkk ben de ben de kaydirigubbakcemile2
evet ben bırde 5 aya gırecegımızın acıklamasını yapmaya calısıyordumlaelaelaelaelaemsms 16. bitince 5. aya girilir ayol
minnoşların anneleri slm herkese 17 haftalık oldum ve dün ögrendim oğluşum olucakmıs :)
zaman cabuk geciyor aslında ama cok sabırsız oluyoruz gelsin artık eylül ayıda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?