iyiyim canım sen de bebegın de ıyısınızdır ıns.olsun tulaycım bundan sonra yagmurlu bulutlu gun sayılı olur artık.ay bı de ben gelınce hep yagmur yagarmışş-tatlicadiarzu-
herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
muhteşem bi hava, pozitif anneler ve kıpır kıpır bebişler ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
yaaa 5. aya nasıl girdiniiiz biz daha 4'e yeni girdiiikkk :roflol:
bende istiyorum hemde çoookk. ama hıssetmemız için bıraz daha buyumesı lazım. ben az bişey hısettım ıkı sefer. ama çok az. dilek te zayıf oda yenı yenı hıssetmeye basladıgına gore bu işin en erkeni bu sanıyorum canım. az daha sabır. iki hafta daha:) 1 ay sonra tam tekmeler hıssederız belki.
gun gectıkce sabır azalıyor:) dün aşim artık gelsin istiyorum diyordu:)
evet ben bırde 5 aya gırecegımızın acıklamasını yapmaya calısıyordumlaelaelaelaelae
...
günaydın tatlişkooommmsen nasılsın???
göbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-
ya gözü seğirir ya insanın, karnımda öyle bişey oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok ilginç bişeydi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmmm, o zaman biz 4. aydayız 5'e mi az kaldı_?
iyiyim canımcım sen nasılsın :1hug:
t-shirtindeki kızın resminden göbüşünü göremiyoruz ki :roflol:
selam kızlaaar yarın doktora gidiyorum artık şimdiden çok heycanlıyım dün işim iyiydi biraz bende hemen gidicem.3 lü test ve cinsiyetinide öğrenirim artık.ben hala bişey hissetmiyoruum yaaa 17+4 oldum ama tık yok yarın bi gidim görüm i gelecek bana
Hayırlı haberlerle gel tatlım.
selam kızlaaar yarın doktora gidiyorum artık şimdiden çok heycanlıyım dün işim iyiydi biraz bende hemen gidicem.3 lü test ve cinsiyetinide öğrenirim artık.ben hala bişey hissetmiyoruum yaaa 17+4 oldum ama tık yok yarın bi gidim görüm i gelecek bana
evet canım 5 e az kaldı:)
gercekten miiiiisenağlama
saol canım inşlh çok korkuyorum yarın kalbim dayanırmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?