petişkocum yine artistlik peşindesin. öyle göbek pozu mu olur. havalı tişört, kemer, eller cepte. :)))
kız ela senın göbüş küçülmüş yaaaa tersıne vallagöbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-
hayırlı haberler ile gelırsın canım ınş.:Saruboceq:]selam kızlaaar yarın doktora gidiyorum artık şimdiden çok heycanlıyım dün işim iyiydi biraz bende hemen gidicem.3 lü test ve cinsiyetinide öğrenirim artık.ben hala bişey hissetmiyoruum yaaa 17+4 oldum ama tık yok yarın bi gidim görüm i gelecek bana
Evet Meryemcim hissetmeniz için yine tickerınızın bir 16.haftayı gösteriyor olması lazım. Ama çok az kaldı sabredin azıcık canım, sabırsız anneler:))...
Elacım maşallah ama diğerlerinin de söylediği gibi badinden pek göbeğin belli olmuyor canım.
Elifcim içini ferah tut, merak etme bir sorun yoktur...İnşallah güzel haberlerle tekrar aramıza dönersin tatlım... Dualarımız seninle canım
efil korkma. bir terslik olsa hissederdin. ama ne yap yap gerekirse dükkanı 1 saat kapat sağlık ocağı devlet hastanesi ne olursa farketmez, kontrollerini o kadar seyrek tutma. 4 hafta iyidir.
kızlar sağlık ocağına kaydolan var mı_?
ya da aşı için giden falan_?
15. haftadayım ya, aşı kaçıncı haftadaydı, unuttum
bnm kaydım var tatlım hamişliğim ilk gününde kayıt oldum 20.haftada aşılar cnm başlıyoo cnm bnm kaydını yaptırdınmı haber veriyolar sana zaten
inşlh öyledir fussiletcim.ya akşamları daha büyük oluyo göbeğim ama hala sabalları azıcık çıkıyo.
Evet Meryemcim hissetmeniz için yine tickerınızın bir 16.haftayı gösteriyor olması lazım. Ama çok az kaldı sabredin azıcık canım, sabırsız anneler:))...
Elacım maşallah ama diğerlerinin de söylediği gibi badinden pek göbeğin belli olmuyor canım.
Elifcim içini ferah tut, merak etme bir sorun yoktur...İnşallah güzel haberlerle tekrar aramıza dönersin tatlım... Dualarımız seninle canım
kızlar sağlık ocağına kaydolan var mı_?
ya da aşı için giden falan_?
15. haftadayım ya, aşı kaçıncı haftadaydı, unuttum
o zaman bugün iş çıkışı bi uğrayayım, 4 gibi çıkarsam tabi..
unutmaktansa kayıtlı olayım kaydirigubbakcemile3
5. aya girdiğinde öyle söylemişti doktorum. tetonoz aşısından bahsediyosun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?