2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

göbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-
kız ela senın göbüş küçülmüş yaaaa tersıne valla
hayırlı haberler ile gelırsın canım ınş.:Saruboceq:]

glcnsyt
hayırlı olsun canım darısı başıma:Saruboceq:

Evet Meryemcim hissetmeniz için yine tickerınızın bir 16.haftayı gösteriyor olması lazım. Ama çok az kaldı sabredin azıcık canım, sabırsız anneler:))...

Elacım maşallah ama diğerlerinin de söylediği gibi badinden pek göbeğin belli olmuyor canım.

Elifcim içini ferah tut, merak etme bir sorun yoktur...İnşallah güzel haberlerle tekrar aramıza dönersin tatlım... Dualarımız seninle canım

inşlh öyledir fussiletcim.ya akşamları daha büyük oluyo göbeğim ama hala sabalları azıcık çıkıyo.

kızlar sağlık ocağına kaydolan var mı_?
ya da aşı için giden falan_?
15. haftadayım ya, aşı kaçıncı haftadaydı, unuttum

eeee dilekçim bircan la bende 17. haftadayız ama ben daha bişi hissetmedimmmm nedenki sayın tecrübeli ablaaammmmmm bi akıllll verrrr

efil korkma. bir terslik olsa hissederdin. ama ne yap yap gerekirse dükkanı 1 saat kapat sağlık ocağı devlet hastanesi ne olursa farketmez, kontrollerini o kadar seyrek tutma. 4 hafta iyidir.

haklısın canım ya gidicem yarın çok şükür kapatıcam artık dükkanıda umrumda deil
bebeğim i olsun lütfeeen o yeter

kızlar sağlık ocağına kaydolan var mı_?
ya da aşı için giden falan_?
15. haftadayım ya, aşı kaçıncı haftadaydı, unuttum

bnm kaydım var tatlım hamişliğim ilk gününde kayıt oldum 20.haftada aşılar cnm başlıyoo cnm bnm kaydını yaptırdınmı haber veriyolar sana zaten

bnm kaydım var tatlım hamişliğim ilk gününde kayıt oldum 20.haftada aşılar cnm başlıyoo cnm bnm kaydını yaptırdınmı haber veriyolar sana zaten

o zaman bugün iş çıkışı bi uğrayayım, 4 gibi çıkarsam tabi..
unutmaktansa kayıtlı olayım kaydirigubbakcemile3

inşlh dilekcim.ya karnın çıktımı senin hareketini nasıl hissettin.

o zaman bugün iş çıkışı bi uğrayayım, 4 gibi çıkarsam tabi..
unutmaktansa kayıtlı olayım kaydirigubbakcemile3

evet iyi olur.aklında olacağına ....adres tel.filan alıyolar çünkü işleri ne ki arasınlar haber versinler demi ama
naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…