2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaçıncı haftasında gülben hanım acaba. davet etsek ya foruma :)))

bu arada bir cinsiyet tahmini rica ettim ablanız olarak kimse kaale olmadı. hadi hadi tahminleri alayım bebeler...

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey cok komiksin kizzzzzzzzzzzzzsırnaşık şey resimde oyle cikmis kizzz.

elacim canim ya benimki ne olacak bencede denizin oglu olacak ama hayirlisi tabiiiiia.s.
senın kızın olucak bencehihoyyyt
ha bı de ben gercekten sutbeyazıma.s

ağaç gibi kokan bi zerzevatımız soldan sağa 7 harfli.
ayy bayılırım hele de suyunacokacimcoook
erkekmiş. oda bizden:) tosun annesi:)
yaşasın erkek aneleri:lepi:

ayyyyyyyyyyyy harika olurdu canim gecenlerde arkadasim getirmis ama simit gelene kadar sadece bana kucuk bir parca dusdu her gelen aldi ucundannnnnnsenağlamasenağlama

nıe sadece bızı merak ettınküneee.ben sureklı fotolarımı koyuyorum smamaı bılıo herkes.sen gormedın herhaldaa-tatlicadiarzu-

zaten canim gordugum icin tanismak isdiyorum ya bilmem cok cana yakin hissettim sizi digerleride ole ama elenturuk meselesi yaaaaaa:lepi:

ayyyyyyyyyyyyy gercekden mi kizzzzzzzzzzzzzzz insallahhhhhhh dedigin olurrrrrrrrrrrr kizlar daha cilveli ve dahada al benili esyalari varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))))

ağaç gibi kokan bi zerzevatımız soldan sağa 7 harfli.

ağaç kokan zerzevat mı :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

hakket merve neden öle oldun yavruumm sen annen haklı yani:)

ya bilmiyorum ki ilk üç ay sürekli tıkındım şimdi midem hem aşırı şekilde yanmaya hem de yanmadan dolayı bulanmaya başladı...
yemek üdşünmek bulandırıyor yani...

kızlar bile isteye canınız istesin diye yazıyorum. çünkü miniklere faydalıymıs. çağla çıkmış kızlar temin edin yiyin. benim burada çok meyva yok bir yerde buldum. oda anasının gözü 10 tl kilosu dedı yıne bıraz aldım. akşama giderken evin ordanda bulursam alıcam

ay kızlar şimdi gördüm benım göbük deliğimden aşagı dogru çizgi çıkar ya o çıkmaya başlamış çok koyu değil ama belli kesik kesık çizgi gibi ayyy çok heyecalandımdelikafadulden

hihoyyyt bendede belirmeye başladı resmen dün gece farkettim senin cinsiyet bellimiydi bundanda bisey çıkarabılırız kasarsak delikafadulden benimki erkek meselaaaaa

hhııı baş harfı k ..... ay daha dün yedim ....bence de bı kız bı erkek

petibör benım neyim olcakkk tahmınlerı alayım

ablacım gülbende hemen hemen benimle:) zaten o bizi takıp edıyor. abşlamdan bır kaç gun sonra atlası dogurdu. şimdi banada yetişti. öylede kıskanç işte:)

:roflol::roflol:
alem kızsın be canım valla nirden buluyon bu enerjıyı

inan ki bilmiyorum :roflol: :roflol:
hava güzel, siz güzel bebişlerde problem yok, çok şükür Rabbime bugünlerimiz için a.s.

ayyyyyyyyyyyy harika olurdu canim gecenlerde arkadasim getirmis ama simit gelene kadar sadece bana kucuk bir parca dusdu her gelen aldi ucundannnnnnsenağlamasenağlama
...

yaa gerçekten göndersem olmaz mı ki_?
hani hızlanmıştır artık yurtdışı kargolar falan_?

çatlak,bız kerevizi bıle bı sattır agac kokan sebze dıe anlatıoz kii herkes sevmez sen cagla dıon bagıra bagıra elın muş'unda nirden bulem len ben cadıııkaydirigubbakcemile

hihoyyyt bendede belirmeye başladı resmen dün gece farkettim senin cinsiyet bellimiydi bundanda bisey çıkarabılırız kasarsak delikafadulden benimki erkek meselaaaaa

ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy hiç sevmem valla :roflol: :roflol:
pahalıysa ne yazıyon kız ucuzlayınca yazardın :roflol: :roflol:

ületttn agac kokan kac tane sebze var.:mymeka:

e ağaç odun kokar, hangi sebze odun kokar ki_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…