çatlak,bız kerevizi bıle bı sattır agac kokan sebze dıe anlatıoz kii herkes sevmez sen cagla dıon bagıra bagıra elın muş'unda nirden bulem len ben cadıııkaydirigubbakcemile
yok be canım burası ucuk. mısır carsısının orada malum turıstler falan yoksa pahalı falan olmaz oayyyy hiç sevmem valla :roflol: :roflol:
pahalıysa ne yazıyon kız ucuzlayınca yazardın :roflol: :roflol:
e ağaç odun kokar, hangi sebze odun kokar ki_?
hoşgeldın canım bız iii yiz sen nasılsın
senın cınsiyet kesınleştı dimi
yavrum ondan kolay ne var. alıyım sana yarın kargoya verırırım. bır gun sonra sende.
ablacım gülbende hemen hemen benimle:) zaten o bizi takıp edıyor. abşlamdan bır kaç gun sonra atlası dogurdu. şimdi banada yetişti. öylede kıskanç işte:)
çatlak,bız kerevizi bıle bı sattır agac kokan sebze dıe anlatıoz kii herkes sevmez sen cagla dıon bagıra bagıra elın muş'unda nirden bulem len ben cadıııkaydirigubbakcemile
inan ki bilmiyorum :roflol: :roflol:
hava güzel, siz güzel bebişlerde problem yok, çok şükür Rabbime bugünlerimiz için a.s.
yaa gerçekten göndersem olmaz mı ki_?
hani hızlanmıştır artık yurtdışı kargolar falan_?
valla gönderiyim ben yarın sana. banada izmirden arkadasım soyledı çok faydalı ye dedı:)ayy kardeşim benım:1hug: saolasın.nyse az kaldı azcık daha sabredeyım zaten ızmıre gıdıcem orda yerım artıksositososito
ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eveeeeet. ben geldim zeytinyağlıyı pişirdim ama yine de dayanamadım yoğurtlu makarna yedim
cingene sana la roche posay ürünlerini önerebilirim.
hosbulduk canım bende hem ıyı hem kötü canım cok sıkkın. cınsıyete gelınce net goremedı. kıza benzıyo dedı. kesın sonuc onumuzdekı ay bellı olucakmıs. senın bellı oldumu
O hapı biliyorum tatlım ama doktor bana vermedi herhalde vitamini doğal yollardan alabileceğimi düşündü.Amaiİştahımın olmaması yemek yememi engellemiyor yani yemem gerektiğinin bilincindeyim ve gerektiği kadar yediğimi düşünüyorum sadece yediklerimden zevk almıyorum...Tek sorun bu yani...Sağol yine de canım önerin için.
sagol canim benim cok dusuncelisin burda almanyaya gittigimde alirim artikkk turkiyeninkini tutmuyor ama bir yerlerim sismesin yaaa
nıye sıkkın canım benım bı sıkıntın varsa anlat yardımcı olabılecegımız bişeyse....
kız demişti doktor bılıyorum ama kesın değildi kesın olmamış demekkı .benım bellı değil canım beklemedeyız.
nıye sıkkın canım benım bı sıkıntın varsa anlat yardımcı olabılecegımız bişeyse....
kız demişti doktor bılıyorum ama kesın değildi kesın olmamış demekkı .benım bellı değil canım beklemedeyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?