Serdicim geçmiş olsun tatlım. İhmal etmemek lazım aslında dediğin gibi. Allah korusun hepimizi. Buarada prensesinde hayırlı olsun cnm. İnş. Muhammet beyde bize denilen cinsiyetleri doğrular. Ben hala tedirginim açıkçası.
Bircancım iyiyiz gülüm. Prenseste iyi teyzoşu. Senin meleğin nasıl bakalım?
Fbozkurt iyi haberlerle gel canım
inşallah canım. şimdi kontrol ama asıl sabırsızlıkla bekledığım şu 20 li haftalarda yapılan kalbine falan bakıyorlar ya o. inşallah hiç birimizin tadı kaçmaz o kontrollerde.Doğrudur cnm büyüyordur kuzucuk. Sende hayırlı haberlerle gel inş.
ohhh ne güsle yarın bebeğini görüceksin amanda tosuncuk büyümüştür annesi
günaydın kızlar nasılsınız? ben hala bebeğimi hissetmiyorum ve korkuyorum acaba bişeymi var diye..10 nisana daha 1 hafta var ne yapsam acaba:çok üzgünüm:
benim meleğimde iyidir Allahın izniyle ama ağrım var ya merak ediyorum onu
inşallah canım. şimdi kontrol ama asıl sabırsızlıkla bekledığım şu 20 li haftalarda yapılan kalbine falan bakıyorlar ya o. inşallah hiç birimizin tadı kaçmaz o kontrollerde.
büyümüştür ya netten bakıyorum hep:) keyfi yerinde olurda inşallah keyıfle ızlerız bızde:)
günaydın kızlar nasılsınız? ben hala bebeğimi hissetmiyorum ve korkuyorum acaba bişeymi var diye..10 nisana daha 1 hafta var ne yapsam acaba:çok üzgünüm:
bebişimi bende hissetmek istiyorum ama daha benim vaktim var
Aynı sıkıntı bende de var canım. Gece uykularım bir sağ bir sol yapmaktan sürekli bölünüyor.. Şöyle güzelce bir uyuyamıyorum(( Son aylara doğru ne yapıcam hiç bilmiyorum...
Sağol canım benim sende öylesin. Amin canım.. Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz bunlar acaba iyi zamanlarımız mı:)) Yani ben çalışan bir anne olacağım için böyle düşünüyorum hani evde olanlar için değil. Bazı geceler hiç uyuyamadan işe gelicez belki, gündüz bebişlerimizi birilerine emanet edip hergün iş başı. Bütün gün aklımız onlarda olacak. Şimdi ne güzel hep yanımızdalar nereye gitsek bizimleler:)))
Rica ederim tatlım. Benim kızım oluyor bakalım belki seninki de kızdır ki muhtemelen öyledir. Bizim doktorda 3 hafta önce kız gibi gözüküyor dedi ve haftasonu kontrole gittiğimizde iyice netleşti:))) Seninde muhtemelen doğrudur canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.
İyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım inşallah. Dualarımız seninle.
Allah güle güle örtünmeyi nasip etsin canım..
canım sen tecrübeli bir annesin. bir aksilik olsa bebeğin sana bunu hissettirir. biz sabırsızlanıyoruz ama nette hep okudugumda 20. haftadan sonra harektler diyor. merak etme iyidir oda annesi
evet canım haklısın. amin inşallah Rabbim dileyen bekleyen isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın inşallahhh.evet canım ya tabi yaşamdan insan anlayamıyor annem hep anne olunca anlrsın diyordu bide düşünsene doğduktan sonrada tüm ömrümüz onu kollamakla geçicek dünyadan kötülüklerden korumakla ama Allah herkese yaşatsın bunlar çok güsel duygular
Günaydın hanımlar , sabah sabah bu ne hız ya , nasılsınız??? Ben Ankaradayım dün düştüm yollara buldum aradığımı :)) Neyse burada da hava kapalı , yağacak yine ... Serdicim geçmiş olsun benimde korktuğum bişey , 3 lü test için gittiğimde isticem doktordan örnek ...
evet canım biliyorum ama ben oğlumu çok erken hissetmeye başlamıştım 16 haftalıkken şimdide öyle olması lazım diye düşünüyorum 2.hamileliğim diye ama heralde yanılıyorum yada benim bebiş çok miskin..-tatlicadiarzu-
evet canım biliyorum ama ben oğlumu çok erken hissetmeye başlamıştım 16 haftalıkken şimdide öyle olması lazım diye düşünüyorum 2.hamileliğim diye ama heralde yanılıyorum yada benim bebiş çok miskin..-tatlicadiarzu-
kızlar ufak hareketler yapar erkek gibi lap lup ındırmez tekmelerı:)evet doktorum kız dedi haftaya daha netlik kazanacak tabi bu ama insan merak ediyor ister istemez..ikinci hamileliktede erken hissedileceğini bildiğim için içime kurt düşüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?