2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hava kapalı oldukça içim daraldı bugün

aynen canım tam evde olup uyuma havası bu gün halim yok diye sanırım hep uyku düşünüyorumbenneyaptımki bu gün hayırlısıya bitse ama akşamda eşimin halasına yemeğe gidicez ben biraz zor erken yatarım

aminnn canım aminnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

böyle şeyler yaşadıkça annemi çok daha iyi anlıyorum anne olmak ne kadar kutsal ve tarifsiz bişiy ya

kızlar yanımdaki abla battaniye örüyor bize demiştim yaa getirdi bugün 5 parça örmüş çok güzel bittim valla pembe - mavi - krem ve pembe kremi karıştırmış şimdide maviyle krem rengini karıştırcakmış çok güzel oluyor kızımın cicisi inşallah kızımda ona benzer sarışın mavi gözlü olur :)

bencede bugün bitsin biran önce hafta sonu gelsin

ayy canım resmini çeye görelim bizde merak ettim güle güle kullan tatlım

Serdicim geçmiş olsun tatlım. İhmal etmemek lazım aslında dediğin gibi. Allah korusun hepimizi. Buarada prensesinde hayırlı olsun cnm. İnş. Muhammet beyde bize denilen cinsiyetleri doğrular. Ben hala tedirginim açıkçası.

Bircancım iyiyiz gülüm. Prenseste iyi teyzoşu. Senin meleğin nasıl bakalım?

Fbozkurt iyi haberlerle gel canım

böyle şeyler yaşadıkça annemi çok daha iyi anlıyorum anne olmak ne kadar kutsal ve tarifsiz bişiy ya

aynen öyle canım Annelik büyük şerefmiş. daha bebeğin içindeyken bile her an ona bişey olacak korkusu ile yaşıyorsun onu korumak kollamak için kendinden vazgeçiyorsun. ilk hamilelik dönemimde çok acı çektim sürekli ağrı sancı eşim çok üzlüyordu. hepmi böyle olacak her hamile aynı şeylerimi yaşıyor diye kahroluyordu yazık ama ben her zaman herşeye razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın diyordum halada aynı şeyi söylüyorum Rabbim ne verecekse bana versin yavrum sağ sağlim doğsun inşallah. Annelerimiz ana olda gör derdi anlamazdık ne dediklerini ama şimdi çok iyi anlıyoruz diğmi?? Annelerimize ne yapsak nasıl memnun etsek azdır. eger Annem hayatta olsaydı inan bana bir an bile onu üzecek bişey yapmazdım yanından anlık bile olsa ayrılmazdım

canımm sağol elimdne geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bide hep sağa yada sola yatmaktan bende ağrı yapıyo yandık daha şimdiden belim tutuluyo sonra napcam bilmem

Aynı sıkıntı bende de var canım. Gece uykularım bir sağ bir sol yapmaktan sürekli bölünüyor.. Şöyle güzelce bir uyuyamıyorum(( Son aylara doğru ne yapıcam hiç bilmiyorum...

Sağol canım benim sende öylesin. Amin canım.. Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz bunlar acaba iyi zamanlarımız mı:)) Yani ben çalışan bir anne olacağım için böyle düşünüyorum hani evde olanlar için değil. Bazı geceler hiç uyuyamadan işe gelicez belki, gündüz bebişlerimizi birilerine emanet edip hergün iş başı. Bütün gün aklımız onlarda olacak. Şimdi ne güzel hep yanımızdalar nereye gitsek bizimleler:)))

dilekcim sağoll iyi dileklerin için.... dilekcim senin bebeğinin cinsiyeti neydi?

Rica ederim tatlım. Benim kızım oluyor bakalım belki seninki de kızdır ki muhtemelen öyledir. Bizim doktorda 3 hafta önce kız gibi gözüküyor dedi ve haftasonu kontrole gittiğimizde iyice netleşti:))) Seninde muhtemelen doğrudur canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım.
ben birazdan doktora gidicem, erkene aldım günümü, migrenim çok oluyor, öğreneyim bakalım durum neymiş niye oluyormuş, merak ediyorum.

İyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım inşallah. Dualarımız seninle.

Allah güle güle örtünmeyi nasip etsin canım..

evet canım ya tabi yaşamdan insan anlayamıyor annem hep anne olunca anlrsın diyordu bide düşünsene doğduktan sonrada tüm ömrümüz onu kollamakla geçicek dünyadan kötülüklerden korumakla ama Allah herkese yaşatsın bunlar çok güsel duygular

Allah güle güle örtünmeyi nasip etsin canım..[/QUOTE]

Amin Dilek canım çok özlüyorum cimcimemi bende akşamları ona bişey olcak diye rahat uyuyamıyorum birde ben sol tarafa yatmayı hiç sevmiyorum ama uyanıp tekrar sola dönüyorum uykum bölünüyor onun için çok ama kuzucuğuma değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…