2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan cım emsalciim sağolun galiba prenses geliyo ama bakalım.... nasip... emsalcimmm doktoruma danıştım o önerdi zaten diğer doktorun söylediklerine kulak asmadım... sağol canım uyarın için... bu arada kızlar sanki prensesler dahamı çok banamı öyle geldi......

günaydın gammacımm sağol canı mevet bebişlerimiz bir gün daha büyüdü yuppiiiii:dance::sm_cool::sm_cool:

NEVESTABıRCAN neyseki yarın cuma hafta sonu iş yoktur sanırım.bol bol dinlenin haklısınız ne diyeyim ama inan evde olmakta çok sıkıcı.bende çogu zaman yatıyorum saat 10 lara 11 lere kadar ama sonra deli gibi başım ağrıyor. üzerimde bi uyuşukluk oluyor sersem sersem dolaşıyorum :)) birileri olsa erken kalksam birlikte kahvaltı yapsak sonra çıksak gezsek ne güzel olur ama tüm arkadaşlarım çalışıyor canım

herkese günaydın...Ya bana hiç günler geçmiyor sanki artık yaz gelsede işten rapor alıp evde dinlensem bebeğimle....

eşit gibi canım. bi kızlar one gecıyo bı erkekelr:)
bu arada bende 10+ haftamda antıbıyotık kullanmıstım. kultur testınde uremede cıkmıstı. ne verdı sana dr zinnat mı

Allah bebilini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah kız erkek fark etmez sanırım. galiba dediğin gibi kızlar erkekleri geçecek yada geçiyor bilemiyorum.

cumarteside 13:30 kadar çalşıyorum canım inan bana bu dönemde zor oluyor önceden bu kadar etkilenmiyordum ama şimdi bende bütün gün bir uykusuzluk halsizlik sersemlik oluyor eve gidincede yemek bile zor yapıyorum hemen uyumak istiyorum eşimde bozuluyo yazık canı sıkılıyo onunda. ama dayanamıyorum

Emsalcim korkma canım o sancılardan hepimizde oluyor ben bazen gece uyandığım zamanlarda bile hissediyorum ama çko şiddetli olmadığı için sonra tekrar uyuyup kalıyorum. Asıl senden razı olsun tatlım sabah sabah topiğimize bebişinle birlikte renk kattığın için , bize verdiğin değer için..

Serdicim günaydın sana da.. Çok geçmiş olsun canım.. En kısa sürede atlatman dileğiyle..

bu arada bende 10+ haftamda antıbıyotık kullanmıstım. kultur testınde uremede cıkmıstı. ne verdı sana dr zinnat mı

kızlar size bişey soracağım.normal idrar testinde bişey çıkmıyorsa idrar kültürü yaptırmaya gerek varmı acaba ?? ben geçen hafta içi dr.a gitmiştim idrar kültürü istedim çünkü kendi dr.um kontrol gününe kadar idrar kültürü yaptırıp getirin demişti ama gittiğim dr. normal idrar testi yaptı bişey çıkmamış 2-3 lokosit var gerek yok kültür yapmaya dedi. tabii ben pazartesi günü özelde yaptırmayı düşünüyorum kültürü ama ne dersiniz bilmiyorum.

anladım canım haklısın eminim zor oluyordur kolay değil artık iki canlısınız.hepinizin Allah yardımcısı olsun ve hepinize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin.

canım lokosit sayısının çok olması durumunda dr un ister. bende baya baya fazlaydı. birde üstüne kum döküyormusum. dr um ıstedı bende yaptırdım.

aynen dilekcim ya bende de gecede oluyor ama hemen uyuyorum. sıkışıncada oluyo bide gaz sancısıda çok kötü ya

canım benim teşekkür ederim çok sıcak kanlı ve çok içtensin sağol. demek ki bebişler büyüyor diye o ağrılar oluyor o zaman. inşallah hayırlısı ile zaman geçer ve yavrularımızı kucaklarımıza alırız

anladım canım haklısın eminim zor oluyordur kolay değil artık iki canlısınız.hepinizin Allah yardımcısı olsun ve hepinize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin.

sağol canım ya. evet Allah çalışan hamilelere sabır versin güç kuvvet versin bir an önce bebeklerine kavuşmak için azim versin. sonra bütün hemişler bebeğini sağ salim sağlıklı kucağına alsın inşallah:Saruboceq:

canım aksef vermişti bulamadım cefaks verdi onun yerine.... dün içmeye başladım 5 günlük bi tedavi....

dilekcim sağoll iyi dileklerin için.... dilekcim senin bebeğinin cinsiyeti neydi?

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım.

ben birazdan doktora gidicem, erkene aldım günümü, migrenim çok oluyor, öğreneyim bakalım durum neymiş niye oluyormuş, merak ediyorum.

canım lokosit sayısının çok olması durumunda dr un ister. bende baya baya fazlaydı. birde üstüne kum döküyormusum. dr um ıstedı bende yaptırdım.

anladım canım. dr.um istedi ama gittiğim dr. yapmadı. bende bebeğimin tutunma döneminde küm dökmüştüm.dr.um ilaç vermişti ama bulamamıştım piyasadan kalktı benzerini verelim dediler korkudan almadım. 10 gün sürdü ilaçsız atlattım ama neler çektim sürekli ılık su içtim sabahları deli gibi sancım oluyordu ama evlat sahibi olamamak korkusu ile hiç bişey kullanmadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…