bircan cım emsalciim sağolun galiba prenses geliyo ama bakalım.... nasip... emsalcimmm doktoruma danıştım o önerdi zaten diğer doktorun söylediklerine kulak asmadım... sağol canım uyarın için... bu arada kızlar sanki prensesler dahamı çok banamı öyle geldi......
bircan cım emsalciim sağolun galiba prenses geliyo ama bakalım.... nasip... emsalcimmm doktoruma danıştım o önerdi zaten diğer doktorun söylediklerine kulak asmadım... sağol canım uyarın için... bu arada kızlar sanki prensesler dahamı çok banamı öyle geldi......
NEVESTABİRCAN neyseki yarın cuma hafta sonu iş yoktur sanırım.bol bol dinlenin haklısınız ne diyeyim ama inan evde olmakta çok sıkıcı.bende çogu zaman yatıyorum saat 10 lara 11 lere kadar ama sonra deli gibi başım ağrıyor. üzerimde bi uyuşukluk oluyor sersem sersem dolaşıyorum :)) birileri olsa erken kalksam birlikte kahvaltı yapsak sonra çıksak gezsek ne güzel olur ama tüm arkadaşlarım çalışıyor canım
herkese günaydın...Ya bana hiç günler geçmiyor sanki artık yaz gelsede işten rapor alıp evde dinlensem bebeğimle....
eşit gibi canım. bi kızlar one gecıyo bı erkekelr:)
bu arada bende 10+ haftamda antıbıyotık kullanmıstım. kultur testınde uremede cıkmıstı. ne verdı sana dr zinnat mı
cumarteside 13:30 kadar çalşıyorum canım inan bana bu dönemde zor oluyor önceden bu kadar etkilenmiyordum ama şimdi bende bütün gün bir uykusuzluk halsizlik sersemlik oluyor eve gidincede yemek bile zor yapıyorum hemen uyumak istiyorum eşimde bozuluyo yazık canı sıkılıyo onunda. ama dayanamıyorum
Emsalcim korkma canım o sancılardan hepimizde oluyor ben bazen gece uyandığım zamanlarda bile hissediyorum ama çko şiddetli olmadığı için sonra tekrar uyuyup kalıyorum. Asıl senden razı olsun tatlım sabah sabah topiğimize bebişinle birlikte renk kattığın için , bize verdiğin değer için..
Serdicim günaydın sana da.. Çok geçmiş olsun canım.. En kısa sürede atlatman dileğiyle..
anladım canım haklısın eminim zor oluyordur kolay değil artık iki canlısınız.hepinizin Allah yardımcısı olsun ve hepinize sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin.
eşit gibi canım. bi kızlar one gecıyo bı erkekelr:)
bu arada bende 10+ haftamda antıbıyotık kullanmıstım. kultur testınde uremede cıkmıstı. ne verdı sana dr zinnat mı
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım.
ben birazdan doktora gidicem, erkene aldım günümü, migrenim çok oluyor, öğreneyim bakalım durum neymiş niye oluyormuş, merak ediyorum.
canım lokosit sayısının çok olması durumunda dr un ister. bende baya baya fazlaydı. birde üstüne kum döküyormusum. dr um ıstedı bende yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?