2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

...
ayyyyyyyyyysırnaşık şey canim benim sivas58mugla48baselland BL galiba gercekden zor neyse adimla hitap edersin artik senin dr kontrolun nezaman canim.:CüvCüv:

kız ben telefon numaramı hatırlamıyorum :roflol: :roflol: şaka canım sağol a.s.
benim kontrol bu değil bi dahaki c.tesi olacak sanırım, doktorum gün vermedi yaa arayıp sorcam bakalım...

nerdesin sen seher merak ettirdin kendini nasilsin bakalimmmmm.

iyiyim walla demetcim dediğim gibi işler çok yoğun bu sıralar. Hele bazen müşteriler gelip başıma oturuyor şu resim değişcek şu yazı şöyle olacak gün boyu yerimden kalkamıyorum... sen nasılsın?

evde olanlar tv8 i ızlesın kızlar.hamilelikte eslere düşen gorevler ve babaların kendılerını babalıga nasıl hazırladıkları anlatılıo

dilekcim bu arada izmirde bir iki tane merkezi aradım 3 ve 4 boyutlu ultrason için fiyatları baya uçuk. alsancakta sono var 3 boyutlu 180 tl izmir ultrason mitra diye bir yer var 4 boyutlu 120 tl yina alsancakta bir yer adını hatırlamıyorum 100 lira. sanırım en uygun olanı izmirde doruk tıp merkezi ssk lıya 50 tl 3 boyutlu haberin olsun canım

Hayırlısı olsun cnm. Ne zaman gidiceksin doktora?

Üçlü testimiz için 22 Nisan'a gün verdiler. Ama acaba geç mi oluyor diye düşünüyorum... şu an 16+2'yiz 22 Nisan'da 19 hafta olacak... Gerçi benim bebeğim ultrasonda 1 hafta geriden geliyor...

Üçlü testimiz için 22 Nisan'a gün verdiler. Ama acaba geç mi oluyor diye düşünüyorum... şu an 16+2'yiz 22 Nisan'da 19 hafta olacak... Gerçi benim bebeğim ultrasonda 1 hafta geriden geliyor...

Geç olmaz cnm ya. 3 lü test için 20. haftaya kadar vaktin var zaten

Canlarım nerdeyse hepiniz teşekkür etmişsiniz yazılar için ve bu nedenle hepinize aynı anda cevap vermek istedim. Beğenmenize gerçekten sevindim. Buldukça bu tür tarzda yazılar eklerim ama gurbette olan Demetciğim lütfen üzülme be tatlım aradaki uzaklık tek yollardan kaynaklansın canım. En kısa sürede Allah kavuştursun. Üzülmeniz için eklemedim biliyorsunuz. Annelerimiz elbette başımızın tacı. Umarım bizde birgün bu içimizdekilerin başlarının tacı oluruz...

Emelcim Allah gönlüne göre verir inşallah bende aslında içten içten hep kız istedim ve Rabbim gönlüme göre verdi inşallah seninde öyle olur canım.Özel msj attım cvp olarak geldi di mi?

Meryemcim aslında geçmişe dönüp tek tek tüm yazılanları okumam ve o listeye güncellemem gerçekten çok zor. Bence şöyle olmalı cinsiyetini öğrenen veya henüz o listede adı olmayan her anne adayı o listeyi de mesajına ekleyerek , kendisininde listeye alınmasını istemeli.. Bu çok daha kolay olacaktır çünkü onu yapabilmem için müsait olmam lazım bugünde inadına işlerim yoğun maalesef.
Sehercim hoşgeldin ne zamandır yoksun. Herşey yolunda di mi?

tamam canım ozaman yeni liste düznleriz. tabı sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı takıbı çok zorr. ben bazen gecmısı okumadan konuya dalıyorum:)

kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum

Evet tatlım sanırım en uygun yer senin dediğin yer ama hala şu central hospitali tam anlayamadım kadın niye acaba öyle bir bilgi verdi ama orda daha ucuzdur herhalde diye düşünüyorum çünkü hastane yaa... Buca Tıp Merkezinde cmt günü gitsekte 3 boyutlu ultrasona girebiliyor muyuz acaba? Neyse canım verdiğin bilgiler için çok sağol.

Hadi bakalım hayırlısı :) Zaman geçmiyor bir türlü 22 Nisan gelmiyor :)
Bu arada dün gece bel ağrısı vardı bende yatağa karnımın üzerine uzandım eşim sağolsun sırtıma, belime masaj yaptı. Çok iyi geldi. O uyuşuklukla dedim 3-5 dakika böylece yatayım. Sonra bir baktım karnımda bir kıpırtı Sıpa şimdiden rahatsız olmayı da bilirmiş :)

kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum

Gözün aydın canım, kızın hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
eliff canım gözün aydın. seninle birlikte kızlar erkeklerı gectı galıba:) neyse gülcan ve bircanın erkek nasıl olsa:) onlar dengeyı saglar:)

Gözünaydın canım. Tebrik ederim prensesini.Allah mutluluğunu hiç bozmasın herşey inşallah hep böyle yolunda gider.

hadı gozun aydın canım.bak gordun mu bebişin iyimiş.ay cok sukur.kızını da tebrık ederim.saglıkla gelsın

selam hanımlar nasılsınız bakalım ? bebeişler ne alemde bakıyorum cinsiyetini herkes öğrendi gibi :))

Beş yaşında kaybolur böyle şeyler!

Arkadaşım Veda’dan söz ederim zaman zaman. Rastlamış olmanız muhtemel. Veda ve kocası Mahir, yaşamımdaki yerleri çok sağlam iki oyuncu arkadaşımdır.

Ancak bir oğulları var ki sanırım yakın gelecekte aileden en yakın arkadaşım o olacak.

Veda’nın oğlu Söz kızımdan altı ay küçük.

Ben bir kız annesi olmayı öğrenirken Veda kısa saçlarıyla ve şahane futbol çalımlarıyla çok başarılı bir erkek çocuğun anası oldu. Yan yana geldiğimizde kullandığımız kelimeler ve davranışlarımız kız ve erkek çocuk yetiştirmenin ne kadar ayrı beceriler gerektirdiğini gösteriyor.

Öte yandan iki cinsin doğuştan sahip olduğu özelliklerin de ne kadar farklı olduğunu çocuklarımızın yarım yamalak konuşmaları öyle güzel anlatıyor ki.

Mesela erkeklerin her durumda kıvırtmaya yatkın olduklarını, kadınların canı istemezse herhangi bir şeyin varlık gösterebilmesinin mümkün olmadığını, doğru ipucu üzerine giderseniz erkeklerin ağzından her lafı alabileceğinizi, istediğini yaptırmak konusunda kadınların ne kadar acımasız olabileceklerini daha dört yaşına bile gelmemiş olan bu küçük yaratıkların “insanlığa giriş” dönemindeki gelişimlerinde gözlemleyebilirsiniz.

Geçenlerde Veda ve oğlu televizyon izliyormuş. Ufaklık televizyona bakarken “Anne, İclal ne kadar güzel değil mi?” demiş. Veda gülümseyerek “evet” diye yanıtlamış. Sonra da “Ben güzel miyim peki?” diye sormuş. Oğlu annesine sarılıp “çok güzelsin anne” demiş. Veda bununla yetinmemiş tabii, “Peki ben mi daha güzelim, İclal mi?” diye sormuş. Bizimki annesine bakmadan yanıt vermiş: “Babam!” (Kıvırtma NO: 1)

Veda oğlunu, ben de kızımı bakıcı ablalarına emanet edip sinema kaçamağı yapmıştık birkaç ay önce. Eve döndüğümüzde, daha kapıdan girerken iki bakıcı abla da telaş içinde salondaki büyük sehpayı “kendi çocuklarının çizmediğini” anlatmaya başladı. “Durun, ne oluyor, bir soluklanalım” diyerek salona girdik. Ve gördük ki benim pek sevgili sehpamın üzerinde ne ile çizildiğini “bilemediğimiz” geometrik kazıntılar var. Çocukların ve bakıcı ablaların beklediği tepkiyi vermedik. Oturduk, çaylarımızı içmeye başladık. Bir ara en yumuşak sesimle “biz yokken neler yaptınız bakalım” diye sordum çocuklara. Kızım “hiçbir şey” (yok sayma NO: 1) diye yanıtladı. Söz ise bana koca güzel gözleriyle bakmakla yetindi.

“Söööz, biz yokken resim yaptınız mı?” diye sordum. Söz, oturduğu yerde ayağını sallayarak soruma soruyla cevap verdi: “Nereye resim yaptık mı?” (Doğru ipucu NO: 1)

Bazen bu iki çocuktan yaşam koçluğu almak gerekir diye düşünüyorum.

Yaş ilerledikçe sorulara yanıt vermek güçleşiyor zira.

Neşesinden, saflığından, doğruluğundan, mizahından uzaklaşıyor insan...

Size Söz’ün son yanıtıyla bugünlük “veda” etmek isterim.

Az önce arkadaşım Veda’dan gelen telefon mesajını aktarıyorum:

“Oğlum az önce kendisini polis, babasını hâkim beni de hırsız yaptı. Hırsızın ne çaldığını soran hâkime yanıt verdi: Piyano çalıyor!”

Gözünaydın şekerciiiiim. Bizde mutlu olsuk sayende a.s.

eliff canım gözün aydın. seninle birlikte kızlar erkeklerı gectı galıba:) neyse gülcan ve bircanın erkek nasıl olsa:) onlar dengeyı saglar:)

saolasın canım.bakalım kızmı çok olcak erkekmi ben çok kız istiyodum rabbim gönlüme göre verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…