...
ayyyyyyyyyysırnaşık şey canim benim sivas58mugla48baselland BL galiba gercekden zor neyse adimla hitap edersin artik senin dr kontrolun nezaman canim.:CüvCüv:
nerdesin sen seher merak ettirdin kendini nasilsin bakalimmmmm.
Hayırlısı olsun cnm. Ne zaman gidiceksin doktora?
evde olanlar tv8 i ızlesın kızlar.hamilelikte eslere düşen gorevler ve babaların kendılerını babalıga nasıl hazırladıkları anlatılıo
Üçlü testimiz için 22 Nisan'a gün verdiler. Ama acaba geç mi oluyor diye düşünüyorum... şu an 16+2'yiz 22 Nisan'da 19 hafta olacak... Gerçi benim bebeğim ultrasonda 1 hafta geriden geliyor...
Canlarım nerdeyse hepiniz teşekkür etmişsiniz yazılar için ve bu nedenle hepinize aynı anda cevap vermek istedim. Beğenmenize gerçekten sevindim. Buldukça bu tür tarzda yazılar eklerim ama gurbette olan Demetciğim lütfen üzülme be tatlım aradaki uzaklık tek yollardan kaynaklansın canım. En kısa sürede Allah kavuştursun. Üzülmeniz için eklemedim biliyorsunuz. Annelerimiz elbette başımızın tacı. Umarım bizde birgün bu içimizdekilerin başlarının tacı oluruz...
Emelcim Allah gönlüne göre verir inşallah bende aslında içten içten hep kız istedim ve Rabbim gönlüme göre verdi inşallah seninde öyle olur canım.Özel msj attım cvp olarak geldi di mi?
Meryemcim aslında geçmişe dönüp tek tek tüm yazılanları okumam ve o listeye güncellemem gerçekten çok zor. Bence şöyle olmalı cinsiyetini öğrenen veya henüz o listede adı olmayan her anne adayı o listeyi de mesajına ekleyerek , kendisininde listeye alınmasını istemeli.. Bu çok daha kolay olacaktır çünkü onu yapabilmem için müsait olmam lazım bugünde inadına işlerim yoğun maalesef.
Sehercim hoşgeldin ne zamandır yoksun. Herşey yolunda di mi?
dilekcim bu arada izmirde bir iki tane merkezi aradım 3 ve 4 boyutlu ultrason için fiyatları baya uçuk. alsancakta sono var 3 boyutlu 180 tl izmir ultrason mitra diye bir yer var 4 boyutlu 120 tl yina alsancakta bir yer adını hatırlamıyorum 100 lira. sanırım en uygun olanı izmirde doruk tıp merkezi ssk lıya 50 tl 3 boyutlu haberin olsun canım
kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum
kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum
selam hanımlar nasılsınız bakalım ? bebeişler ne alemde bakıyorum cinsiyetini herkes öğrendi gibi :))
eliff canım gözün aydın. seninle birlikte kızlar erkeklerı gectı galıba:) neyse gülcan ve bircanın erkek nasıl olsa:) onlar dengeyı saglar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?