kız ben telefon numaramı hatırlamıyorum :roflol: :roflol: şaka canım sağol a.s.
benim kontrol bu değil bi dahaki c.tesi olacak sanırım, doktorum gün vermedi yaa arayıp sorcam bakalım...
iyiyim walla demetcim dediğim gibi işler çok yoğun bu sıralar. Hele bazen müşteriler gelip başıma oturuyor şu resim değişcek şu yazı şöyle olacak gün boyu yerimden kalkamıyorum... sen nasılsın?
kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum
selam hanımlar nasılsınız bakalım ? bebeişler ne alemde bakıyorum cinsiyetini herkes öğrendi gibi :))
Gözünaydın canım. Tebrik ederim prensesini.Allah mutluluğunu hiç bozmasın herşey inşallah hep böyle yolunda gider.
kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum
hadı gozun aydın canım.bak gordun mu bebişin iyimiş.ay cok sukur.kızını da tebrık ederim.saglıkla gelsın
hosgeldın zeynepcım.bız ıyıyız sen de ıyısındır ıns bebeğinle.ama ben sana kızcam artık hanı senın gobek fotonklava:
kızlar geçti erkekleri söyliyim ben. canım çoooook mutlu oldum ya
site çok yoğun 15 dk dır giriş yapmaya çalışıyorum ama kimse kalmamış burda demin 20 kişi vardı ben geldim hiç kimse kalmamış komik :)
Naber cnm? Siteye giremedim bende bayadır. Herkes gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?