2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

20 lik diş demişken kaleydoskop benimde 20 lik dişim çıkyo acaip sancılı bişi ya tamda hamileyken çıkyo sağ tarafıma yatamıyorum yüzüm çenem ağrıyo zor muş diş çıkarmak :)))))))

Sorma canım yaaa benimki de çürümüş galiba, başıma vuruyor ağrısı. Bazı geceler uyku tutmuyor ağrıdan. Ama napalım önceden canım ne kadar tatlıydı. Şimdi bebişimiz sağlıklı doğsun da sonuna kadar acı çekmeye razıyım diyorum. Allah hepimizin bebişlerini korusun. :Saruboceq:

naz yaz cım öle bi durumum yok ama oaliliceğini duymuştum ben dr gittiğimde 15 haftalık tım % 99 kız dedi % 1 ihtimal hep var :)

Bişey sorucam , burun akıntısı artan oldumu ?? Ben de burun akıntısı var nezle gibi değil ama arada bir silme ihtiyacı duyuyorum o sırada da çok az çatlak gibi kan oluyor ...

benim burun akintim artti canim normal herhelde...aslinda diger akintilarin artmasi gerekirken benim onlar normal. burnum cok fazla akiyor....senağlama

Öptüm kızlar hepinizi. Kalkıp giyinip işe gitmem gerekiyor. 3te dersim başlayacak. Görüşürüz.. Hepiniz ve bebişlerimiz Allaha emanet olun...

kızlar ben geldim yine, doyduk geldik çok şükür a.s a.s

ben o 20liklerden ne çektim...
ne çektim Allah biliyo ağladım bir hafta her gece...
bi de sağlam dişi sıkıştırıp kırmış mı, o diş de çürümüş mü...
bi de çürük ağrısı çektim...
doktor dişi çekemedi, 2. aydaydık ve düşük tehlikeliydik...
sonunda 3. ay bitmeden çektirdim...
dişçiden ve iğneden manyak gibi korkan ben yalvardım resmen çekin noolur diye..
diş ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun Allah tez zamanda şifa versin valla :Saruboceq:

benimde midem kötü 1-2 gündür ne yersem yanma oluyoo nedense inanılmaz çok kötüyüm

benim burun akintim artti canim normal herhelde...aslinda diger akintilarin artmasi gerekirken benim onlar normal. burnum cok fazla akiyor....senağlama

sorma yaa, hayatımda burun tıkanması nedir bilmeyen ben nefes alamıyor halde uyanıyorum bazen..
bende akıntı yok, tamamen tıkanıklık oluyor...
uykuda nefes alamamaktan yorulmuş uyandığım oluyor..
Allahtan gündüz o kadar değil de..
sanırım çocukların tıkalı ve akıntılı burunla çektiklerini anlamamız için bu da :roflol:

benimde midem kötü 1-2 gündür ne yersem yanma oluyoo nedense inanılmaz çok kötüyüm

dün demiştim ya ilk üç ay normal şimdi başladı diye, bende de öyle tatlım yaa...
evden yemek bile getiriyorum ama yok, bana mısın demiyor...
annem ballı süt dedi, ki normalde de hep içerdim ama şimdi içmemiz tavsiye edilmiyor sanırım :uhm:

fussilet çim o bende de var normal miş aratık mide bulantısı geçiyo ya onun yerine sürekli yanma ekşime filan olurmuş ya bu arada bende bir sürü hastalık var yani herşey var ne ararsan :)

elma yiyin mide için ii gelir :) sakura bi diş ağrısı bide doğum sancısı hiç bir ağrıya benzemez derler :) sen onu çekmissin nasıldı dicem alatsan anlayamam yaşarsam ancak anlayabilrim :) bu aralar herkez doğum hikayesiniş sancılarını anlatıyo bazen korkuyorum napıcaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun :)

fussilet çim o bende de var normal miş aratık mide bulantısı geçiyo ya onun yerine sürekli yanma ekşime filan olurmuş ya bu arada bende bir sürü hastalık var yani herşey var ne ararsan :)

hamilelikten önce zaten sürekli yanardı azıcık streste falan şimdi beter oldum :roflol: :roflol:
bende de reflü gibi bişey vardı arttı, bel fıtığından şüpheleniyoruz ve migren var -tatlicadiarzu-
ama hiiç kimse demez bu kız ne kadar hasta diye, kolay kolay grip bile olmam -tatlicadiarzu-
çok ilginç bi yapım var, hastalıklara meydan okuyorum :enbuyukkk: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar yaa üçlü test sonucum geldi ama benim canım çok sıkıldı. Şu değerlere bir baksanıza herhangi bir problem var gibi gözüküyor mu? Doktoru aradım ama şu an yokmuş birazdan cebini arayacağım...

OPEN NTD RISK ASSESSMENT
Risk of open spina bifida is 1:25000
first sample
AFP NORMAL
Singleton pregnancy
weight known
prime time
dated by Ultrasound
DOWN SYNDROME RISK ASSESSMENT
Risk of Down Syndrome using age only is 1:890 (Sanki bu biraz yüksek gibi geldi bana((
Risk of Down Syndrome using age, AFP, hCG and uE3 is 1:2900
DOWN SYNDROME PARAGRAPH
first sample
under 35
Singleton pregnancy
NOT high risk
weight known
prime time
dated by Ultrasound
TRISOMY 18 RISK ASSESSMENT
Calculated Risk of trisomy 18 is 1:25726
screen negative for trisomy 18, under 35 years of age
Reviewed by : Dr.YAHYA LALELI

nasıl anlatayım, bak şimdi en arkadaki 20lik çıkıyor ya, ortada bi diş sıkışıyor, sorun oydu bende ve dişlerin olduğu alt çenem ve üst çenem sızlıyordu, ağzımı bile açamıyordum, yemek yerken beynime kan sıçrıyordu...
geceleri uyutmayacak kadar korkunç bi sancı yaa, 1 hafta uyutmadı hatta 10 gün :bbo: :bbo: :bbo:

doğumdan hep korkuyordum okudukça tatlım ama en sonunda diyorlar ya, "kucağına aldığın an herşey bitiyor." bu söze güveniyorum :roflol: :roflol: :roflol:
bakıyorum, annem 35 yaşında bi bebek doğurmaya cesaret etti :1shok:
demek ki böyle muhteşem bi olay, demek ki Rabbim böyle yardım ediyor insana dedim, o zaman kolay geliyor inan ki yerimseniben

ayyy hiç anlamam ki dilekcim yaaa, kendi sonuçlarıma bile baktım baktım doktora verdim direk hiiiç yüksektir alçaktır diye düşünemem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…