2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ülser var belimde kemik sıkışması var ağır kaldırmam zaten yasak kansızlık var ne arasan şimdi ağrılarım baş kasık bel göz nerede arasan var yok yok yani bende kolay kolay hastalanmam ama bi hastaladımmı bir hafta yataktan klkamam

Canım 3lü testte daha düşük risklerden ölçüm yapıyorlar. Yani ikilide 10000:1 ise 3 lü 1:890 oluyor. Bir sorun yoktur şekerim. Sakin ol. Doktorunda öyle olduğunu söyleyecektir sana

Sorma canım ya , dün akşam gereksiz bir kadınla aynı ortamdaydım ... Kadın aşermelerinden tutta doğumuna kadar anlat anlat bitiremedi ,bir de çevresinde olan ölü doğumları , ve olumsuz her şeyi anlattı eve giderken baş ağrısından duramıyordum , doğuma kadfar bir daha görmek istemiyorum kadını ıyyyyyyyyyy

ağrıdıkça üstüne giderim ben de -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
Allah hayır etsin sonumuzu valla -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Canım 3lü testte daha düşük risklerden ölçüm yapıyorlar. Yani ikilide 10000:1 ise 3 lü 1:890 oluyor. Bir sorun yoktur şekerim. Sakin ol. Doktorunda öyle olduğunu söyleyecektir sana

Canım emin misin öyle olduğuna ben yine o değerleri baz aldım ve sanki çok yüksek bir oran gibi geldi bana 1:890. İnşallah söylediğin gibidir canım ya((

offf ben onlardan 15-20 tanesinin olduğu bi ortama düştüm... misafirliğe gitmiştik...
ve herkes benim gebeliğimden konu açıp konuşmaya başlayınca direk mutfağa geçtim servise yardım ettim bulaşığa girdim..
sonra bi baktım ki kalkıyoruz :roflol: :roflol:

kimi özellikle korkutucu anlatıyor, öyle olduğu zaman hevesle dinliyorum :roflol:
ben korkmayınca o kişide heves kalmıyor ve kısa kesiyor :roflol: :roflol:

ya bende normalde mide rahatsızlığı var zaten ben ona yordum ama.kimiside bebk saçlanıyosa ondan oluyodur diyolar

Canım emin misin öyle olduğuna ben yine o değerleri baz aldım ve sanki çok yüksek bir oran gibi geldi bana 1:890. İnşallah söylediğin gibidir canım ya((

Evet tatlım. Doktorum bana oturup uzun uzun alatmıştı iki testin nasıl olduğunu. Ordan biliyorum. Rahat ol :teselli:

maaşallah de kısss ben nezman desem akabinde hasta olurumkaydirigubbakcemile3

ya bende normalde mide rahatsızlığı var zaten ben ona yordum ama.kimiside bebk saçlanıyosa ondan oluyodur diyolar

o tamamen batıl inanç tatlım, bebeğin saçı mideden mi çıkıyor...
dinleme sen onları boş ver..
tamamen hamilelikle ilgili bi kaç hormon özellikle progesateron hormonu etkili oluyormuş..
dr kağan kocatepede okudum...
elma yiyelim bol bol hem ciltler güzelleşsin hem vitamin alalım hem de ağrımız doğal geçsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet tatlım. Doktorum bana oturup uzun uzun alatmıştı iki testin nasıl olduğunu. Ordan biliyorum. Rahat ol :teselli:

çok sağol fıstık biz de öğrenmiş olduk :1hug:

maaşallah de kısss ben nezman desem akabinde hasta olurumkaydirigubbakcemile3

kız yok, kış boyu baktım belki grip olur yatağa düşerim de naz yaparım kocama diye...
yok anam olmuyo, hastalanmıyorum :roflol: :roflol:
ama yine de maşallah şimdi tutar falan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

fussiletçim benim mide bulantılarım hala devam ediyo sabahlRI çıkarıyorm bile :) kız saçlıysa bulantın çok polur derler eşim diyoki ne şaçmış bu böle 9 ay boyunca bulatı yapıyo hastene çıkışındA At kuyruğuy yapçam kızımın saçını :)

Emin misin tatlım yoksa içimi ferahlatmak için mi böyle söylüyorsun???

ille sorun mu istiyorsun kız sen de maşallah bak sonuçların gayet normal değerlerde :1hug: :1hug:
sen şimdi endişe etmeyi bırak ve sevin bence a.s sonra şükret kendine ve bize de dua et güzel haberlerle gelelim diye :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…