ülser var belimde kemik sıkışması var ağır kaldırmam zaten yasak kansızlık var ne arasan şimdi ağrılarım baş kasık bel göz nerede arasan var yok yok yani bende kolay kolay hastalanmam ama bi hastaladımmı bir hafta yataktan klkamam
offf ben onlardan 15-20 tanesinin olduğu bi ortama düştüm... misafirliğe gitmiştik...
ve herkes benim gebeliğimden konu açıp konuşmaya başlayınca direk mutfağa geçtim servise yardım ettim bulaşığa girdim..
sonra bi baktım ki kalkıyoruz :roflol: :roflol:
kimi özellikle korkutucu anlatıyor, öyle olduğu zaman hevesle dinliyorum :roflol:
ben korkmayınca o kişide heves kalmıyor ve kısa kesiyor :roflol: :roflol:
kızlar cinsiyet ögrenmeyen kımler kaldı
pembe
bırcan
gülcan
fussılet
demet
baska varmı
dilek canım hiç bişey yoktur yavrunda. sen cebini ara dr un ile konus. rahat et.
slm kızlar,
doktordan geldim az önce. Migren yüzünden canım çok sıkılıyordu, doktor herşeyin normal olduğunu söyleyince rahatladım, maalesef başağrısına yapılacak bişey yok ve sakın ilaç kullanma dedi. Sonrada üçlü testi yaptırdı. Erken yaptırdı, bulduğu yerde kan aldırıyo benim doktor. şeker ölçümüde yapılacaktı ama aç olmam gerekiyormuş, şeker testi yaptıran varmı aranızda.? Bu arada cinsiyeti öğrenemedim, kalp atışını bile yeni dinletti, cihaz bozuktuda.))neyse,herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım en azından.
fussiletçim benim mide bulantılarım hala devam ediyo sabahlRI çıkarıyorm bile :) kız saçlıysa bulantın çok polur derler eşim diyoki ne şaçmış bu böle 9 ay boyunca bulatı yapıyo hastene çıkışındA At kuyruğuy yapçam kızımın saçını :)
yaaa
ne gusel sıteye gıremıom dıe bahaneyle kac gundur gırısemedıgım derınden ev işine baslamıstım.ama ben ıkısnı de ıdare etmeye calıscam.bıraz temıslık bıraz sizz:)))
ben 3 lü test ne için oluyo bilmiyom anlatabilermisin???
çok sağol fıstık biz de öğrenmiş olduk :1hug:
Biraz içimi rahatlattın canım yaaa,sağol. Nasıl kötü oldum var yaa deliriyordum resmen görünce...
Bitanem ara söyle. Anlar o zaten ne olduğunu. Adam prof. yawCanım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:
yok sakuracım bnm mide berbat su içsem kaynıyo elma da yerim ama değişmicek eminim
....
Yok benim kaçacak yerim yoktu anlatanda görümcemin kayınvalidesi olunca sesimi çıkaramadım , ama kayınvalidem anladı fenalık geçirdiğimi :) Bu arada anlatan kadının oğlu kadın doğumcu , görümcemde kadın doğumcu süper ortam yani :)):jeyyar:
ille sorun mu istiyorsun kız sen de maşallah bak sonuçların gayet normal değerlerde :1hug: :1hug:
sen şimdi endişe etmeyi bırak ve sevin bence a.s sonra şükret kendine ve bize de dua et güzel haberlerle gelelim diye :1hug:
Canım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:
canım emin misin öyle olduğuna ben yine o değerleri baz aldım ve sanki çok yüksek bir oran gibi geldi bana 1:890. Inşallah söylediğin gibidir canım ya((
Canımmm benim hiç istermiyim sorun olsun... Herşey söylediğiniz gibiyse tabiki Allaha bin şükür... Ama insan korkuyor işte yaa bu testin sonucunu ikili testin sonucu ile karşılaştırınca...
canım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:
ara ve oku bence bıze karısık gelıyor ama onlar ısın kurdu artık. Yakınında fax varsa gonderırısın.
kızlar karnı kuruyup pul pul dökülen varmı :? dilekçim gönlünü ferah tut testler her zaman doğru yantı tam olarak veremiolarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?