2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu yazıya göre benimki kötü o zaman yoksa ben mi okuduğumu anlayamayacak kadar kötüyüm(

dilek canım ıkılı testın zaten ıyıydı uclunde elbette ıyı olacak. bozma moralını uzme mınık kızını

kızlar karnı kuruyup pul pul dökülen varmı :? dilekçim gönlünü ferah tut testler her zaman doğru yantı tam olarak veremiolarki

Benim cildim yağlıdır ama vücudum kurudur , kaşıntı bende çoktan beri var ama dökülme yok canım cildi kurutmamak gerek , bebe yağı , krem , losyon , kakao yağı ya da özel bişey kullanmaya başla hemen ...

Canım bebeyağına çok güvenme takviye bir şeyler daha kullan ...

Bu arada görümcem bana ;

-Babe stria kremini
-Loreal stria kremini , bunlar pahalı gelirse de

Fitokrem diye bir şey önerdi , elimde ki liearac bitince bunları araştırıcam ...

bu bebekler doğunca ne yapıcaz merak edıyorum. banada dr ıdrar tahlılınde lokosıt çok çıkmıs bı kultur ver dedıgınde çok uzulmustum. halbukı ne olur en fazla ilaç kullanırsın ama içimizdekiler çok değerli. Rabbım hiç birimizi onlarla sınamasın

ben çogumuz ohgrendık sanıyordum ama lıste kabarıkmıs hayırlısı ınsallah en kısa surede cınsıyetler herkesın netleeşir

...
Canım bebeyağına çok güvenme takviye bir şeyler daha kullan ...
...

ya sadece bebe yağı kullanmak istemiyorum, şimdilik daha çok baştayım diye kaşındıkça rahatlasın diye kullanıyorum..

şöyle bi tarif buldum bi de:
vazelin, badem yağı, kakao yağı, ceviz yağı.
vazelini sıcak su dolu kapta (agzı kapalı) eritin.diğer yağları da 2 ser kasık icine katın hepsini karıştırın.

bu kontrolde doktora da danışıcam sanırım...
ya heryerde bir sürü yağlar karışımlar var ama güvenilir bi krem de istiyorum...
bilmiyorum ne yaparım...

Kötü değil tatlım. Eğer o 1:270 deki 1 yüksek olursa yani 270 e yakın olursa kötü demek. Seninki gayet iyi. Zaten 2 li testinde iyi çıktı senin dimi?

evet canım sen doğru söylüyorsun. Doktor şimdi canım benim sağolsun tekrar aradı beni o kadar panik halinde görünce:))) Sonuçların iyi merak etme baktım şimdi dedi.
Evet benim ikili testimde güzel çıkmıştı.. Çok mutlu oldum kızlar sağolun destekleriniz için. Darısı hepinizin başına inşallah...

dılekcım benım yaş rıskım de 1/860 cıkmıstı yanı cok normal senınkı de.bu 860 cocukta bır ıhtımal down sendromu rıskı var demek.allah korusun.zaten bu sadece tarama testı tanı deıl ya.

Kıyamam ben sana cnm arkadaşım. Şükürler olsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…