2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar ben de hamıle olmadan once dusunun hanı su kare olan cıkolatalar varya koca paket bı paket yerdım gunde.sımdı agzıma koyasım gelmıo tatlıyı.sozde oglu olacaklar tatlı yermiş.yalannnnkaydirigubbakcemile

kızlar benimde dr 27 Ağustos sata göre ama belli olmaz eylül de olabilir bu arada dilek petibör ben aynıyız galiba benim bugün 19+1 :) kızlar

eve gidince bende yapıcam hemde çikolatada koyucam yanına kocamada yaparım

oooo bütün kızlar toplanmış yine... ayfer ve zeytin göbüşer süper...maşallah size bende eklicem en kısa zamanda...
buarada şu han olayını bende duydum ama asıl tuzlada ayda 1 gün satışa açılan chicco fabrikası varmış orası çok ama çok uygunmuş burdada birileri yazmıştı hatta izdiham oluyomuş haberiniz olsun...daha detaylı bilgi alıp buraya yazarım...
bide diyormki iki hafta sonra havalarda güzelken buluşsak yaw istanbuldakiler ne dersiniz?tarih belirleyelim artık...

evet cnm bende hep tatlı yediğim için herkez erkek diyordu kız oldu
benim kız çok tatlı olucak demekki hep tatlı istiyor söylemesi ayıp dondurmaya asla dayanamıyor

valla elacım benım oğlan istiyo çikolata:) bende kırmıyorum:) tatlı bişeyler mutlaka yıyorum hergun. bugun dr a gıtmeden yıycem yıne bakalım ne yapacak.

ben seni bir iki aya görürüm o çikolataları nasıl hüpletiyosun bak...begum dedi dersin sekercimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sakınan goze cop batar.ay ılk kez canım cektı ıcmesem daha kotu dııl mi.ohh ıcın anacım sız dee:içelim:

bencede bişey olmaz canımızn çekmesi ve içmemek daha kötü. hem sonra benim bir arkadaşım vardı hamileydi her gün bir tane kahve içiyordu üstelik günde 3 tane de sıgara içiyordu:)) maşallah bir tane tosuncuk doğurdu. bende dehşet severdim kahveyi her sabah içerdim bir tane senağlama

kızlar bu adet sancılarınız zaman zaman devam edıyormu? benım yıne oluyo. heralde dogurana kadar olacak. gercı çok hafıf.

begüüüüüüm ya senin oglunu varya ben ısırır ısırır bıtırırım yaa.kzucuk nası yatmıs oyle koynuna.yaaa eylul gelsın hemen ben de oglumu gormek kucaklamak sevmek koklamak ıstıyorum.

kaç istanbullu var
:teselli::CüvCüv:ama ben çalışıyorum onun için akşam yada hafta sonu olabilir mi kızlar

hadı leyyn meryemle sad'a bak nası el kadar bebelerın ustune atıolar suçu.sız hüpletın cıkolataları cocouk ıstıomus.peaahhhh:mymeka:

begüüüüüüm ya senin oglunu varya ben ısırır ısırır bıtırırım yaa.kzucuk nası yatmıs oyle koynuna.yaaa eylul gelsın hemen ben de oglumu gormek kucaklamak sevmek koklamak ıstıyorum.

gördünmü resimleri? o ilk anda çekien bi resim doğumdan bi kaç saniye sonra...
kuzum benim ya görsen teyzesi şimdi ne öpücükler dağıtıyo...allah herşeyi gönlüne göre vesin tatlım...o a herşeye ama herşeye değer...

dün doktoruma sormuştum, kahve ile kolaya günde 2bardak sınır olsun ama oralet içme dedi.oralet gıda boyalı olduğu için faydası yok dedi, bu arada ela içiyorum haberin olsun.:)))))

hadı leyyn meryemle sad'a bak nası el kadar bebelerın ustune atıolar suçu.sız hüpletın cıkolataları cocouk ıstıomus.peaahhhh:mymeka:

oo istiyoooo valla. yaa cidden benim düşkünlüğüm yoktu. şimdi yemektren sonra yıyorum. çıkolata çok sık değil. muz bıle kesıyo yanı oyle soylıyım:) kızzım yıycem tatlıyı çıkarcam hakkıyı kaydirigubbakcemile3

sız soyle bısey duydunuz mu aklınızda olsun bebegınızın hareketını ılk hıssettıgınzde kıme bakarsanız bebek ona benzermış ona gore.sositososito
bı de kımseden ızınsız bısey yemeyın sakın bebelerımızde dogum lekesı olmasın.ben ınanırım buna ben de annem bılerek denemış,karnımda beyaz gul lekesi var

ayy ne güsel ya. anneminde canı kiraz istmeiş akrdeşimin sırtında kiraz lekesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…