valla bu detaylı ultrasonda çekilmişti tek renkli resimi bide videosu vardı yani 21 haftalıkken bu resim...
bu kadar bellı mı oluo 21 haftalıkeen ayy.
ben kısmetse 21 haftalıkken ızmırde olcam annemle grmek ıstıorum 3 boyutluya.o gorsun ıstıorum.benı hamıle bıle gormedı henuz dusunsenıze senı gozumde hamıle hayal edemıorum dıo
ben kısmetse 21 haftalıkken ızmırde olcam annemle grmek ıstıorum 3 boyutluya.o gorsun ıstıorum.benı hamıle bıle gormedı henuz dusunsenıze senı gozumde hamıle hayal edemıorum dıo
şimdi istanbullu bacılar 18 nisan size uyuyormu ? ayferin dediği gibi eminönünde buluşabiliriz hanları gezer bi yerde oturup çay kahve olmadı meyve suyu içerizkaydirigubbakcemile3 ne diyonuz bakalım...
şimdi istanbullu bacılar 18 nisan size uyuyormu ? ayferin dediği gibi eminönünde buluşabiliriz hanları gezer bi yerde oturup çay kahve olmadı meyve suyu içerizkaydirigubbakcemile3 ne diyonuz bakalım...
begum bende benzettım valla
Hah şimdi inceleye inceleye çözdüm aaa benziyor vallahi , 21 haftalıkken minyatürü gibi duruyor ne şirin :ecrin_bebek:
anam maşallahhhhkız şimdiki haline benziyo ama ya .
canım ya ne tatlı bende bezettim
saolun canlarım.yaaa ben de sızı gormek sızle oturmak ıstıoruuum.ffff.izmirlı hatunlardan ses cıkmıo
pembe hanım geçmişi okusanız bunun bizim sabahki konumuz oılduğunu hatta üstüne sisin içinde iyi dileklerde bulundugumuzu bilirsidiniz..öbür cinsiyet de belli olmuş gergen hanımın: kız
Ya benim anacımda kameradan gördü 1 kere . 15 gün sonra geliyorlar artık canlı canlı görür. Seninde az kaldı Elacım kavuşmana kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?