ay evet kotunun kotusu var.buna da sukur.sana da allah sabır versın canımelacım benim ailemde yurtdışında canım annemler beni hazirana kadar göremeyecek hazirandada biz oraya taşınıyoruz....oğlumda hiç görmediler taa doğuma kadar çünkü doğumu orda yaptım...üzülme canım seninkiler uzak sayılmaz en azından...
vallaha ya bız bulusalım bari.kaydirigubbakcemile5valla istanbullulardan da ses çıkmıyo baksana şekercim... biz en iyisi senle bulusalım ben mayıs sonu bodrumdayım sanada uğrayayım bari geçerkene:roflol::roflol:
ayy annenin aklı hp sendedir canım ya
kizlar dr.dan geldim hersey yolunda cok sükür:) detayli ultrason iyi gecti.bi daha 8 mayista yapalim dedi.fotolari ekliycem simdi:)
hadi gözün aydın canım gelisnler atıkta kavuşun
kizlar dr.dan geldim hersey yolunda cok sükür:) detayli ultrason iyi gecti.bi daha 8 mayista yapalim dedi.fotolari ekliycem simdi:)
gobek delıgımın 2 parmak altında 2parmak solunda kıpırdıo oğluşum hihoyyyt
merhba arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldım tam bır ay yoktum. aılemın yanına gıtmıstım gecmıse soyle baktım herkes ıyı cok sevındım. cınsıyetler ogrenılmıs benım ıkılı test guzel cıktı. yarın kontrolum var cınsıyetı ogrene bılecegım cok heyecanlıyım
msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuzklava: klava:
merhba arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldım tam bır ay yoktum. aılemın yanına gıtmıstım gecmıse soyle baktım herkes ıyı cok sevındım. cınsıyetler ogrenılmıs benım ıkılı test guzel cıktı. yarın kontrolum var cınsıyetı ogrene bılecegım cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?