2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın canım.ıspartaya gıden arkadas sen ıydın.ıkılıne sevındım canım.3lun de ıyı cıkar allahın ıznıyle.bız bıraktıgın gıbı çene yoruoz ıste

evet canım ıspartaya gııttım. uclu testı yarın yaptırırım herhalde. herkesın ıyı oldugun a cok sevındım. bende cınsıyetı ogrenırım ınsaallah lıstenızde cok guzel olmus bende eklenırım umarım yarın............

bence yakışıklı :)
sagol canim babasina cekmistir belki ama benim babamda yakisikli:)
anaa ne guseeel rezıl ettın cocuğu malları koydun ortayakaydirigubbakcemile3
yigidin mali meydandadir teyzesi:)
canım çoook sevindim ya hadi gözün aydın
sagol canim darisi senin basina insallah..
bencede yakışıklı batu:)

sagol canim hepimizin tosuncuklari yakisikli,prensesleride güzel olcak insallah:)

hosbulduk muzıjıkucucum ay ınsaallah yarın ogrenırım ya hıc bır sey alamıyorum cınsıyetı bellı olsa baslıyacagım

selam arkadaşlar nasılsınız ben biraz yoğunum çok katılamıyorum ama okuyorum ara ara yarın bende miniğim görücem idrar tahlili için gidicem antibiyotik kullandım geçen hafta inşallah geçmiştir
herkez iyidir umarım şimdiden iyi hafta sonları

41 kere maşallah batu beye...eee eylül anneleri güzel bebekler dünyaya getirecek bu belli:icecream:

batuda kesin uzun olur canım... bizimki cüce ana 160 baba 170 çocuk cüce olmayacakda ne olacak 49 cm doğmuştu yer cücem benim:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…