2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen neyaptın canım itiraf edincee allahım yine bak sen üzülüyorsun bebişin üzülüyor valla kızma ama kocanı dövesim geldi kızlarla toplanıp yüzsüz
şimdi napıcaksın canım itiraf ettiğne göre

Aman kuzum sinirlenme ya nolur elinden geldiğince sakin olmaya çalış.

Hımm ben boşuna ümitlenmişim , demek ki itiraf etti Biliyorum bizlere konuşması kolay ama canı msakin ol bitir, doğumunu yap sonra sakin kafayla düşün hakkında hayırlısı olsun ...

hzenbil canım hoşgeldin tekrar sana hatırlatmak hiç hoşuma gitmiyor ama biraz olsun iyi olmana sevindim anne olmak gerçekten böylesi zor şeylere göğüs germek demek

hosbulduk canım. keske bazı babalarda anneler kadar fedakar olsa.

dun eve almadım zaten bugunde almıcam. ıs saattlerınde aramayan adam sımdı 3-4 defa arıyo. özür diliyo. özür dilemekle güven gerı gelmıyor malesef. o anlatırken uzerıme bı sakınlık coktu anlatamam tepkı bıle gosteremedım adama sadece evden defol dedım bende sasırdım kendıme. aslında fıkrın cok guzel kadınların dayanısması olarak ona bır ders vermek cok ıyı olur. ne yapacagıma daha karar veremedım:1no2:

kizlar dr.dan geldim hersey yolunda cok sükür:) detayli ultrason iyi gecti.bi daha 8 mayista yapalim dedi.fotolari ekliycem simdi:)
maşallah canım bebiş çok tatlı Allah nazardan saklasın.
gobek delıgımın 2 parmak altında 2parmak solunda kıpırdıo oğluşum hihoyyyt
peticim ayynenn.tarif ettiğin gibi oluyor.pır pır pır pır.
msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuzklava:klava:
begümcüm bana uyar şimdilik birşey yok o zamana canım.bi ara yoktum amma yazmışınıs yaf.bu arada bebiş daha minicikken kopyasını size göstermiş.maşallah:)

canım merak ediyorduk seni ama keşke böyle bir durum için olmasaydı ama içim herşey düzelecek diyor.yaşar nuri öztürk'ün karısı kanal d de konuşuyordu 18 yıllık kocası danışmanı şahane hn ile beraber olmuş falan ve kadın kendini belli edecek mesajlar saçlar bırakıyormuş.bitanem bu oyunlara gelme.o kadın diyor ki 18 yıllık eşimi bırakmam tekrar düzelecek diyor ama söylemeyk ayrı bu durumun yaşanması çok ayrı.bence düzeltmeye çalış ne diyeyim Allah bu erkeklere gözütokluk versin yaa.

Aman kuzum sinirlenme ya nolur elinden geldiğince sakin olmaya çalış.

suan melek gıbıyım. sankı sınırlerımı aldırdım. allahtan gelen bısey belkıde sızlerın duası bende anlamadım ne oldugumu

Hımm ben boşuna ümitlenmişim , demek ki itiraf etti Biliyorum bizlere konuşması kolay ama canı msakin ol bitir, doğumunu yap sonra sakin kafayla düşün hakkında hayırlısı olsun ...

allah kımseye yasatmasın cok berbat bısey yaa ama cok sakınım nıyeyse.. suanda zamana bıraktım bellı bır sure eve almıcam

ben herseye ragmen herşeyin düzelmesini ümid ediyorum. ıkı yavru var ortada. sineye cekılmez elbet ama en azından dondurmeye calısmak lazım

birde itiraf etti oturup anlattı haa kadın zorlamışsın ne yapmış silah mı dayamış başına benimle birlikte ol diye ?? neyse iyi yapmışsın almamışsın eve bir süre daha yüz verme burnu sürtsün biraz.hem iyi yapmışsın evinden gitmeyip onu atmakla. ben karşıyım kadının evden çekip gitmesine erkek çeksin gitsin ne hali varsa görsün

allah büyük canım o bunun cezasını çeker merak etmee

canım merak ediyorduk seni ama keşke böyle bir durum için olmasaydı ama içim herşey düzelecek diyor.yaşar nuri öztürk'ün karısı kanal d de konuşuyordu 18 yıllık kocası danışmanı şahane hn ile beraber olmuş falan ve kadın kendini belli edecek mesajlar saçlar bırakıyormuş.bitanem bu oyunlara gelme.o kadın diyor ki 18 yıllık eşimi bırakmam tekrar düzelecek diyor ama söylemeyk ayrı bu durumun yaşanması çok ayrı.bence düzeltmeye çalış ne diyeyim Allah bu erkeklere gözütokluk versin yaa.[/QUOTE]

canım bende ısterım cocuklarım anne babalı buyusun hıcbırseyden mahrum kalmasın. ben cocuklarım ıcın ısmı bıraktımkı ısımde cok ıyıydı. bakıcıda buyumesın ben bakmak ıstedım. kanal d yı bende ızledım. sankı fılm ızler gıbı ızledım allah bu erkeklerı ıslah etsın ne dıyeyım. suanda zamana bıraktım canım bakıcam duruma gore

emsall canım sana katılıyorum rahmetli babaannem derdi akıllı kadın evini terk etmez diye

çok zor valla allah sabır versin diğerinede akıl tınlamıcaksın bu saatten sonra sen giyin süslen keyfine bak 2 kuzucuğun var onları düşün güçlü ol o dahada sinir olur ezik olma sakın

sorma ya. sankı kadında zorla karsılık verdı. ya sen bıkere erkeksın ıstesen karsılık vermezsın. dedım ya zaten ıcınde o seytan vardı kadın sayesınde dısarı cıktı. evden cıkmadım cunku kızımın rızkını kımseye yedırmem. gıtmesı gereken kısı oydu ben degılım

kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.

tınlamıyorum zaten suan kuzucuklarımla daha mutluyum. kesınlıkle ezık olmıcam ben onun gıbılerını sıraya dızerım bee. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

büyüklerimiz herşeyin iyisini bilir zaten canım. bendece yigin süslen al kızını gez dolaş

içinde varmı canım dediğin gibi. başını çok vurur taşlara merak etme. evinide asla terk etme otur yavrularınla evinde dediğin gibi gidipte onların ekmeğine yağ sürme rızkını emeğini ne eşine nede bir başkasına yedirme. hem gitsen nereye gideceksin kime ne kadar sıgınacaksın o gitsin nereye gidebilirse ana baba da yokmuş sürter burnunu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…