sızle konustugum gun onunlada konustum en sonunda ıtıraf ettı. neymıs kadın zorlamıs falan fılan. ıcınde olmasaydı seytana uymazdın dedım. o gece bene cok kötü oldum. cok sancım oldu. dr aradım sınır ve strese baglı olabılır dedı korkudan öldüm bebege bısey olcak dıye allahtan olmadı cok ıyı bebegım sımdı teyzelerı
sızle konustugum gun onunlada konustum en sonunda ıtıraf ettı. neymıs kadın zorlamıs falan fılan. ıcınde olmasaydı seytana uymazdın dedım. o gece bene cok kötü oldum. cok sancım oldu. dr aradım sınır ve strese baglı olabılır dedı korkudan öldüm bebege bısey olcak dıye allahtan olmadı cok ıyı bebegım sımdı teyzelerı
hzenbil canım hoşgeldin tekrar sana hatırlatmak hiç hoşuma gitmiyor ama biraz olsun iyi olmana sevindim anne olmak gerçekten böylesi zor şeylere göğüs germek demek
sen neyaptın canım itiraf edincee allahım yine bak sen üzülüyorsun bebişin üzülüyor valla kızma ama kocanı dövesim geldi kızlarla toplanıp yüzsüz
şimdi napıcaksın canım itiraf ettiğne göre
iyi olmana çok sevindim canım.kuzuların nasıl??hosbuldum canım sayenızde daha ıyımm
evet ya dilek nerelerde işi var sanırım
maşallah canım bebiş çok tatlı Allah nazardan saklasın.kizlar dr.dan geldim hersey yolunda cok sükür:) detayli ultrason iyi gecti.bi daha 8 mayista yapalim dedi.fotolari ekliycem simdi:)
peticim ayynenn.tarif ettiğin gibi oluyor.pır pır pır pır.gobek delıgımın 2 parmak altında 2parmak solunda kıpırdıo oğluşum hihoyyyt
begümcüm bana uyar şimdilik birşey yok o zamana canım.bi ara yoktum amma yazmışınıs yaf.bu arada bebiş daha minicikken kopyasını size göstermiş.maşallah:)msms, sad, ayfersmu, fbozkurt,hzenbil, sezens ve diğer istanbullular 18 nisanda buluşuyomuyuzklava: klava:
Hımm ben boşuna ümitlenmişim , demek ki itiraf ettiBiliyorum bizlere konuşması kolay ama canı msakin ol bitir, doğumunu yap sonra sakin kafayla düşün hakkında hayırlısı olsun ...
Aman kuzum sinirlenme ya nolur elinden geldiğince sakin olmaya çalış.
Hımm ben boşuna ümitlenmişim , demek ki itiraf ettiBiliyorum bizlere konuşması kolay ama canı msakin ol bitir, doğumunu yap sonra sakin kafayla düşün hakkında hayırlısı olsun ...
hosbulduk canım. keske bazı babalarda anneler kadar fedakar olsa.
dun eve almadım zaten bugunde almıcam. ıs saattlerınde aramayan adam sımdı 3-4 defa arıyo. özür diliyo. özür dilemekle güven gerı gelmıyor malesef. o anlatırken uzerıme bı sakınlık coktu anlatamam tepkı bıle gosteremedım adama sadece evden defol dedım bende sasırdım kendıme. aslında fıkrın cok guzel kadınların dayanısması olarak ona bır ders vermek cok ıyı olur. ne yapacagıma daha karar veremedım:1no2:
hosbulduk canım. keske bazı babalarda anneler kadar fedakar olsa.
dun eve almadım zaten bugunde almıcam. ıs saattlerınde aramayan adam sımdı 3-4 defa arıyo. özür diliyo. özür dilemekle güven gerı gelmıyor malesef. o anlatırken uzerıme bı sakınlık coktu anlatamam tepkı bıle gosteremedım adama sadece evden defol dedım bende sasırdım kendıme. aslında fıkrın cok guzel kadınların dayanısması olarak ona bır ders vermek cok ıyı olur. ne yapacagıma daha karar veremedım:1no2:
birde itiraf etti oturup anlattı haa kadın zorlamışsın ne yapmış silah mı dayamış başına benimle birlikte ol diye ?? neyse iyi yapmışsın almamışsın eve bir süre daha yüz verme burnu sürtsün biraz.hem iyi yapmışsın evinden gitmeyip onu atmakla. ben karşıyım kadının evden çekip gitmesine erkek çeksin gitsin ne hali varsa görsün
birde itiraf etti oturup anlattı haa kadın zorlamışsın ne yapmış silah mı dayamış başına benimle birlikte ol diye ?? neyse iyi yapmışsın almamışsın eve bir süre daha yüz verme burnu sürtsün biraz.hem iyi yapmışsın evinden gitmeyip onu atmakla. ben karşıyım kadının evden çekip gitmesine erkek çeksin gitsin ne hali varsa görsün
emsall canım sana katılıyorum rahmetli babaannem derdi akıllı kadın evini terk etmez diye
çok zor valla allah sabır versin diğerinede akıl tınlamıcaksın bu saatten sonra sen giyin süslen keyfine bak 2 kuzucuğun var onları düşün güçlü ol o dahada sinir olur ezik olma sakın
kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.
büyüklerimiz herşeyin iyisini bilir zaten canım. bendece yigin süslen al kızını gez dolaşemsall canım sana katılıyorum rahmetli babaannem derdi akıllı kadın evini terk etmez diye
çok zor valla allah sabır versin diğerinede akıl tınlamıcaksın bu saatten sonra sen giyin süslen keyfine bak 2 kuzucuğun var onları düşün güçlü ol o dahada sinir olur ezik olma sakın
sorma ya. sankı kadında zorla karsılık verdı. ya sen bıkere erkeksın ıstesen karsılık vermezsın. dedım ya zaten ıcınde o seytan vardı kadın sayesınde dısarı cıktı. evden cıkmadım cunku kızımın rızkını kımseye yedırmem. gıtmesı gereken kısı oydu ben degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?