2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim Anneciğine çok geçmiş olsun inşallah çok fazla canı yanmamıştır ve çok büyük bir yanık değildir üzme kendini canım. sanırım evet gitmeden öğrenemeyeceğiz msn den yazmak istedim sana ama ordanda yazamadım ( bu arada buca tıp merkezi var şirinyer hipodromun orda. buca tıp merkezinde de 3 ve 4 boyutlu ultrason varmış sadece muayne ücreti ödüyormuşsun birde sgk nın 10 tl lik farkını toplam 30 tl. istedigin zaman arayıp randevu alabiliyormuşsun haberin olsun canım. ben taa bayraklıya gideceğime oraya giderim sanırım

aynen dedıgın gıbı yapıyorum zaten bırkac gundur arkadasında kalıyo eve almıyorum

annene gecms olsun canım. tez zamanda saglıgına kavusur ınsallah. sagol canım benım. benımle bırlıkte bebegımde uzuldu artık ne olursa olsun kuzucuklarımı uzmıcem bundan daha kötü ne olabılırkı ama sukur ucuz atlattım

Dilekcim saol tatlım. Annenede geçmiş olsun. Umarım çok ciddi birşey değildir.

Elacım hafta başı görüşürüz kendine dikkat et , Dilekçim annene üzüldüm bende , umarım ciddi değildir .

Canım henüz görmedim bende telefonda konuştuk. Yeni pansuman yapılmış. Şimdi daha iyiyim canım eskisi kadar çok yanmıyor dedi. Ama var ya duyduğumda benimde içim acayip şekilde parçalandı ayyy inşallah bebeişlerimizde bize en az bizim onlara olduğumuz kadar bağlı olsunlar... Bu arada sağolun kızlar.

Sağol canım benim. Canının çok yandığını söyledi az önce telefonda tabi en az benimkide onunki kadar yandı ondan öyle duyunca(( Akşamüstü gidicem yanına umarım dediğin gibi öyle büyük bir yanık değildir. Evet tatlım işyerinde hiç msn kullanmıyorum yasak çünkü burda. Evde olduğum zamanlarda açıyorum msn'i. Buca Tıp Merkezi çok iyiymiş öyleyse yaaa bende senin gibi düşünüorum taaa Bayraklıya gideceğimize sonuçta daha ne kadar tutacağını dahi bilmiyoruz Buca Tıp'a giderim daha iyi. Sende numarası varsa yazsana bir arayayım.

İnşallah cnm. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize :Saruboceq::Saruboceq:

tekrar geçmiş olsun canım kıyamam sana ben. insan ne anacığına ne yavrusuna dayanamıyor değimi? akşama benim içinde geçmiş olsun dileklerimi ilet anneciğine arkadaşım. Buca tıp merkezi 4381414 canım ez azından bilerek gideceğiz ve o kadar yol çekmeyeceğiz.

canım bende ısterım cocuklarım anne babalı buyusun hıcbırseyden mahrum kalmasın. ben cocuklarım ıcın ısmı bıraktımkı ısımde cok ıyıydı. bakıcıda buyumesın ben bakmak ıstedım. kanal d yı bende ızledım. sankı fılm ızler gıbı ızledım allah bu erkeklerı ıslah etsın ne dıyeyım. suanda zamana bıraktım canım bakıcam duruma gore[/QUOTE]
yavrum dediğin gibi istemezsin ve de burnu sürtülsün sonra Allah kerim madem araya birilerini sokmaya başladı ladim oldu özürdiliyor.sen bilirsin muhakkak nasıl davranacağını.Allah hayırlı haberler almayıda nasip etsin senden inşallah.
kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.
iyi haberlerle gel tatlımm.
Komikaze

Bu linkte bir video var ben bayıldım ya :)

ay çılgın yaaa çok komiiikksss.

dilekcim geçmiş olsun anneciğine.silverdin iyi geliyor bilgin olsun ama zaten vermişlerdir ya.yinede acısını azaltır.

slm güzel annışler neler kaynattınz bakayım ben yokken
benım net baglantısında sorun vardı 2gündür giremıyorum
umarım güzel haberler vardır

Çok teşekkürler canım.Valla aynen öyle ama ben eşime de hiç kıyamam hatta daha da kötü olurum:) Sağol tatlım iletirim mutlaka... Tamam bende arayayım şimdi haftasonu çekiyorlar mı sorayım. Valla çok uygunmuş bu acayip mutlu oldum tatlım yaa Allahta seni mutlu etsin inşallah:)))

dilekcim geçmiş olsun anneciğine.silverdin iyi geliyor bilgin olsun ama zaten vermişlerdir ya.yinede acısını azaltır.

Sağol canımcım. Pansuman yağmışlar hastanede sadece bir ilaç veya merhem vermemişler yarın yine gel demişler belki yarın vereceklerdir. Yine de tavsiye için sağol aklımızda bulunsun o merhem..

Yaaa Emsalcim telefonda sana nasıl bilgi veriyorlar yaa. Nedense bana hiç bilgi vermiyorlar( Gıcık oldum. Gidecek olduğumuz doktordan randevu almak gerekiyormuş.
Yani galiba seninde dediğin gibi muayene ücreti + katkı payı ödeyeceğiz. O da söylediğin gibi 30TL ise hiçbir şey değilmiş. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Haftasonu çekip çekmedikleri konusunda bile bilgi vermiyorlar yaaa hiçbirşey öğrenemedim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…