Emsalcim , Bircancım iyiyim ama bugün acayip şekilde yoğunum. Bir de annem elini yakmış ona çok canım sıkıldı bu nedenle tam olarak sizlere konsantre olamadım.
Emsalcim herhalde Central Hospitale gidip görüşmeden telefonda yeterince bilgi alamıcaz. Bircancım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.. Merak etme kuzun iyidir. Lütfen artık cinsiyeti konusunu da takma kafana. Hani inşallah yarın öğrenirsin demeye bile korkuyorum sen kafana takacaksın diye..Sağlıklı olsunda canım kuzumuz cinsiyeti hiç önemli değil. Hoşgeldin Hzenbilcim iyi olmana sevindim hepimiz seni merak ettik ve senin için üzüldük. Bunca yaşadıklarına rağmen bebişinin iyi olması çok iyi tatlım. Dikkat et kendine.Özgecim test sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım. Karanfilcim sende gitmiş bebişini görmüşsün kırkbir kere maşallah...
Adacım senide uzun zamandan sonra tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel.
hzenbil canım boşver yüz verme sakın sürtsün burnu o eve geldimi al kızını çık biraz dolaş gel al hava o seni merak etsin
gez giyin ye iç süslen o yaptığından utansın herkez önce kendi için yaşamalı
Emsalcim , Bircancım iyiyim ama bugün acayip şekilde yoğunum. Bir de annem elini yakmış ona çok canım sıkıldı bu nedenle tam olarak sizlere konsantre olamadım.
Emsalcim herhalde Central Hospitale gidip görüşmeden telefonda yeterince bilgi alamıcaz. Bircancım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.. Merak etme kuzun iyidir. Lütfen artık cinsiyeti konusunu da takma kafana. Hani inşallah yarın öğrenirsin demeye bile korkuyorum sen kafana takacaksın diye..Sağlıklı olsunda canım kuzumuz cinsiyeti hiç önemli değil. Hoşgeldin Hzenbilcim iyi olmana sevindim hepimiz seni merak ettik ve senin için üzüldük. Bunca yaşadıklarına rağmen bebişinin iyi olması çok iyi tatlım. Dikkat et kendine.Özgecim test sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım. Karanfilcim sende gitmiş bebişini görmüşsün kırkbir kere maşallah...
Adacım senide uzun zamandan sonra tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel.
Dilekcim saol tatlım. Annenede geçmiş olsun. Umarım çok ciddi birşey değildir.
Elacım hafta başı görüşürüz kendine dikkat et , Dilekçim annene üzüldüm bende , umarım ciddi değildir .
haklısın ınkar etseydı daha cok sınır olurdum herhalde
ınsallah canım. bu enerfı sızdende kaynaklanıyo. destegınız sayesında daha guclu oldum
ne mutlu bize canım. inşallah Rabbim her daim yüyüzünü güldürsün
canım benim Anneciğine çok geçmiş olsun inşallah çok fazla canı yanmamıştır ve çok büyük bir yanık değildir üzme kendini canım. sanırım evet gitmeden öğrenemeyeceğiz msn den yazmak istedim sana ama ordanda yazamadım( bu arada buca tıp merkezi var şirinyer hipodromun orda. buca tıp merkezinde de 3 ve 4 boyutlu ultrason varmış sadece muayne ücreti ödüyormuşsun birde sgk nın 10 tl lik farkını toplam 30 tl. istedigin zaman arayıp randevu alabiliyormuşsun haberin olsun canım. ben taa bayraklıya gideceğime oraya giderim sanırım
hepımızın yuzunu guldursun rabbım
Canım henüz görmedim bende telefonda konuştuk. Yeni pansuman yapılmış. Şimdi daha iyiyim canım eskisi kadar çok yanmıyor dedi. Ama var ya duyduğumda benimde içim acayip şekilde parçalandı ayyy inşallah bebeişlerimizde bize en az bizim onlara olduğumuz kadar bağlı olsunlar... Bu arada sağolun kızlar.
Sağol canım benim. Canının çok yandığını söyledi az önce telefonda tabi en az benimkide onunki kadar yandı ondan öyle duyunca(( Akşamüstü gidicem yanına umarım dediğin gibi öyle büyük bir yanık değildir. Evet tatlım işyerinde hiç msn kullanmıyorum yasak çünkü burda. Evde olduğum zamanlarda açıyorum msn'i. Buca Tıp Merkezi çok iyiymiş öyleyse yaaa bende senin gibi düşünüorum taaa Bayraklıya gideceğimize sonuçta daha ne kadar tutacağını dahi bilmiyoruz Buca Tıp'a giderim daha iyi. Sende numarası varsa yazsana bir arayayım.
iyi haberlerle gel tatlımm.kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.
Kızlar hepinize iyi akşamlar , güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle ... Hoşçakalın ....
tekrar geçmiş olsun canım kıyamam sana ben. insan ne anacığına ne yavrusuna dayanamıyor değimi? akşama benim içinde geçmiş olsun dileklerimi ilet anneciğine arkadaşım. Buca tıp merkezi 4381414 canım ez azından bilerek gideceğiz ve o kadar yol çekmeyeceğiz.
dilekcim geçmiş olsun anneciğine.silverdin iyi geliyor bilgin olsun ama zaten vermişlerdir ya.yinede acısını azaltır.
Kızlar hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun. Görüşürüzzzzzz
slm güzel annışler neler kaynattınz bakayım ben yokken
benım net baglantısında sorun vardı 2gündür giremıyorum
umarım güzel haberler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?