2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.
canım hadi güle güle hayırlı güzel haberlerle gel. miniğinin resimlerini bizede göster ama :))
tınlamıyorum zaten suan kuzucuklarımla daha mutluyum. kesınlıkle ezık olmıcam ben onun gıbılerını sıraya dızerım bee. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim bee helallll sana işte budurrrr :lepi:

sımdıden basladı zaten. onun telefonlarına cevap vermıyorum baskalarını sokuyo devreye

Son düzenleme:
canım hadi güle güle hayırlı güzel haberlerle gel. miniğinin resimlerini bizede göster ama :))

canım benim bee helallll sana işte budurrrr :lepi:

ıcımde bı enerjı var anlatamam nıyeyse. aglamam gerekırken guluyorum suan yoksa bı anormallıkmı var bende sonum hayırlı olur ınsallajkaydirigubbakcemile3

ıcımde bı enerjı var anlatamam nıyeyse. aglamam gerekırken guluyorum suan yoksa bı anormallıkmı var bende sonum hayırlı olur ınsallajkaydirigubbakcemile3

Haklılığın vermiş olduğu bir hava var üstündede ondan :lepi: ağlama zaten değmezzzzzz

o enerjiyi Rabbim bebelerin için veriyor sana canım. her zaman böyle ol oturup ağlasan eline geçecek ki zaten. inşallahhh herşey zamanla hallolur ve unutulur diyeceğim arkadaşım. bu sürecin en az zararla atlat inşallah

msms canım kuzucuğuna doya doya bak canım doyamazsın ama nekadar çok bakarsan okadar iyidir çok soru sor fırsatları değerlendir

hzenbil canım boşver yüz verme sakın sürtsün burnu o eve geldimi al kızını çık biraz dolaş gel al hava o seni merak etsin
gez giyin ye iç süslen o yaptığından utansın herkez önce kendi için yaşamalı

Emsalcim , Bircancım iyiyim ama bugün acayip şekilde yoğunum. Bir de annem elini yakmış ona çok canım sıkıldı bu nedenle tam olarak sizlere konsantre olamadım.
Emsalcim herhalde Central Hospitale gidip görüşmeden telefonda yeterince bilgi alamıcaz. Bircancım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.. Merak etme kuzun iyidir. Lütfen artık cinsiyeti konusunu da takma kafana. Hani inşallah yarın öğrenirsin demeye bile korkuyorum sen kafana takacaksın diye..Sağlıklı olsunda canım kuzumuz cinsiyeti hiç önemli değil. Hoşgeldin Hzenbilcim iyi olmana sevindim hepimiz seni merak ettik ve senin için üzüldük. Bunca yaşadıklarına rağmen bebişinin iyi olması çok iyi tatlım. Dikkat et kendine.Özgecim test sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım. Karanfilcim sende gitmiş bebişini görmüşsün kırkbir kere maşallah...
Adacım senide uzun zamandan sonra tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel.

ben cıkıorum kızlar,
herkese ıyı hafta sonları.bol bol dınlenın.pzts gorusmek uzere bebelere ıyı bakın.

mutlu gülücüklü huzurlu hafta sonları hepinizeee
teyzeleri kuzucuklarınızada iyi bakın

Haklılığın vermiş olduğu bir hava var üstündede ondan :lepi: ağlama zaten değmezzzzzz
haklısın ınkar etseydı daha cok sınır olurdum herhalde

ınsallah canım. bu enerfı sızdende kaynaklanıyo. destegınız sayesında daha guclu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…