canım hadi güle güle hayırlı güzel haberlerle gel. miniğinin resimlerini bizede göster ama :))kızlar ben artık cıkıyorum. işlerimi toparlıyım minik kuzumu görmeye gidiyim. hepinizi öpüyorumm.
tınlamıyorum zaten suan kuzucuklarımla daha mutluyum. kesınlıkle ezık olmıcam ben onun gıbılerını sıraya dızerım bee. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyüklerimiz herşeyin iyisini bilir zaten canım. bendece yigin süslen al kızını gez dolaş
yapıcam dedıgınızı havalar bırazcık daha ısınsın evde oturmıcam. kımse tutamaz kızımla benı:)
içinde varmı canım dediğin gibi. başını çok vurur taşlara merak etme. evinide asla terk etme otur yavrularınla evinde dediğin gibi gidipte onların ekmeğine yağ sürme rızkını emeğini ne eşine nede bir başkasına yedirme. hem gitsen nereye gideceksin kime ne kadar sıgınacaksın o gitsin nereye gidebilirse ana baba da yokmuş sürter burnunu işte
canım hadi güle güle hayırlı güzel haberlerle gel. miniğinin resimlerini bizede göster ama :))
canım benim bee helallll sana işte budurrrr :lepi:
ıcımde bı enerjı var anlatamam nıyeyse. aglamam gerekırken guluyorum suan yoksa bı anormallıkmı var bende sonum hayırlı olur ınsallajkaydirigubbakcemile3
ıcımde bı enerjı var anlatamam nıyeyse. aglamam gerekırken guluyorum suan yoksa bı anormallıkmı var bende sonum hayırlı olur ınsallajkaydirigubbakcemile3
ben cıkıorum kızlar,
herkese ıyı hafta sonları.bol bol dınlenın.pzts gorusmek uzere bebelere ıyı bakın.
haklısın ınkar etseydı daha cok sınır olurdum herhaldeHaklılığın vermiş olduğu bir hava var üstündede ondan :lepi: ağlama zaten değmezzzzzz
o enerjiyi Rabbim bebelerin için veriyor sana canım. her zaman böyle ol oturup ağlasan eline geçecek ki zaten. inşallahhh herşey zamanla hallolur ve unutulur diyeceğim arkadaşım. bu sürecin en az zararla atlat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?