2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dılekcim tam olayı anlamadım ama geçmiş olsun annen bi ufak bi kaza geçirmiş galıba yanık oluşmuş tekaar geçmiş olsun canım

emsal ve dılek bu nedir canlarım neyin muayenesi için bana da bılgı verirmisinz

eşler de başka canım eşime bişey olsa bende deli gibi üzlürüm birde bebim ondan başka kimsem yok ki kıyamam ben onaaa :)) akşama kadar nasıl özlüyorum bilemezsin :)) ara sor bakalım canım mutlaka çekiyorlardır biz hafta sonu gitmiştik oraya. nasıl ulaştım buca tıp a biliyormusun çok komik oldu. sen central dan bahsedince oradan net bilği alamadım ya benim hemşire bir arkadaşım vardı daha önce orda çalışıyordu şimdi buca tıp ta çalışıyor onu aradım. canım central da 3 boyutlu ultrason çekiliyormuş ne kadar oldugunu öğrenebilirmisin dedim. arkadaşım sen delimisin niye bize gelmiyorsun dedi aaa sizde varmı dedim evet dedi ne kadar dedim toplamda 30 dedi baya bir güldük ben bilmiyordum dedim. bacım sormadın ki dedi ne zaman istersen ara beni gel dedi :)) burnumuzn dibindeki insana sorsaymışız bu kadar stres olmayacakmışım :)

canım verdiğim numarayı aradığında 3 e bas kadın doğum için randevu alıyorsun ordan. oradan tlf na çıkan bayana sor söyler ne kadar oldugunu ssk lı oldugunuda söyle

canım ben 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum ne kadar geç gidersek o kadar iyi daha net ve son haliyle görürüz yavrularımızı. canım sen ne zaman gitmek istiyorsun bilmiyorum ama eger istersen ben senin için randevu alabilirim yada sana arkadaşımın adını ve servisini veririm onunla konuşur ondan bilgi alırsın olurmu oda senin için randevu ayarlar sanırım. oda bizden hem oda hamişş :))

gülcancım 3 yada 4 boyutlu ultrasona girmek için uygun bir merkez arıyordukta onun için konuşuyoruz

anladım canım peki bu ayrıntılı tarama testi için mi hanı organlarına omurılıgıne bakıyolar onun ıcın mı yoksa bebişleri daha ii görebılmek için mi

anladım canım peki bu ayrıntılı tarama testi için mi hanı organlarına omurılıgıne bakıyolar onun ıcın mı yoksa bebişleri daha ii görebılmek için mi

aslında her ikisi içinde faydalı hem daha net ve belirgin görüyorsun hemde normal ultrasonda incelenmedigi kadar iyi inceleniyor neredeyse yavrunu bire bir görüyorsun :))

gulcancım hosgelgın. aynı sorun bendede vardı bugun zor gırdım sıteye.
arkadaşlar kforumumuza virüs saldırısı olmuş ondan kimse giremedi yarım yamalak oldu.kınıyoruz saldıranlarııı.:enbuyukkk:
gülcancım 3 yada 4 boyutlu ultrasona girmek için uygun bir merkez arıyordukta onun için konuşuyoruz

canım benim kayınpederim central hospitalde öksürük şikayeti ile doktora gitti.röntgen çekip antibiyotik vermiş doktor ve adamcağız bizim nişana istanbula geldiğinde süreyyapaşa göğüs hastalıklarına gittiğinde söylemiyim herkesten üstümüzden uzak kötü bir hastalığı olduğunu öğrendi ve rahmetli oldu 20 gün içinde.o yüzden central hiç güvenilir gelmiyor bana.belki kadın doğumda iyi ama kızdım bu duruma.central hospitaldeki bayan göğüs hastalıkları doktoru 3 ay önceden anlasa idi hastalığı belki yaşamını bu kadar önce kaybetmeyecekti ama takdir-i ilahi tabi ama doktorlara güveniyoruz böyle olmamalı.

dilekcim ben 1 ay sonra falan gitmeyi düşünüyorum. sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama eger istersen senin için randevu alabilirim. yada sana orda çalışan hemşire arkadaşımın adını veririm onu arar onunla detaylı bişekilde konuşur randevu alırsın o sana yardımcı olur. oda bizden zaten oda hamişşş :))

Allah rahmet eylesin canım . ben oranın sahibi hakkındada pek güzel şeyler duymamıştım ve kötü geçen bir ameliyat vakalarıda var biliyorum yanii ama biz sadece ultrason için gitmeyi düşünmüştük oda olmadı :)) zaten sanıyorum hasta gelsin diye tlf da net bilgi verilmiyor. ben oaraya daha önce gitmedim ama oranın bir koluda ist. da diye biliyorum

Çok teşekkürler Gülcancım. Emsal açıklık getirmiş duruma. Biz sadece bebişlerimizi 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görmek istiyoruz yani ayrıntılı falan değil.

Emsalcim
Allah hem eşini hem bebişini başından eksik etmesin tatlım. Hiçbirimizin etmesin. Bu arada canım ordan bir arkadaşının olması da çok iyi olmuş. Demek o da bizden o zaman halimizden daha iyi anlar:)) Ben eğer cmt günü çekiyorlarsa 2 Mayısta gitmeyi düşünüyorum. Çünkü doktorun verdiği randevum o zamana denk geliyor. Bebişimde zaten o zaman 22. haftayı bitirmiş oluyor. Muhtemelen net görmek için yeterli bir tarihtir.Bakarsın birlikte gideriz. Hemen hemen aynı zamanlarda gideceğiz..

aslında her ikisi içinde faydalı hem daha net ve belirgin görüyorsun hemde normal ultrasonda incelenmedigi kadar iyi inceleniyor neredeyse yavrunu bire bir görüyorsun :))

anladım canım çok teşekür ederim...bi arkadasımın ultrason kagıdını görmüştüm 4 boyutlu gerçekten fotograf gibi ama ben cınsiyet için doktoruma 4 boyutlu ultrason istemiştim oda bana ne gerek var 150-160 milyon vermene demıştı.ssk lı için daha uygun demekkı

Evet Gülcancım aslında çoğu yerde pahalı ve bizde ne zamandır Emsalle daha uygun bir yer arıyorduk sonunda sağolsun Emsalcim sayesinde bulduk :teytey::teytey::teytey:

Ben kaçıyorum canlarım şimdi önce anneme ordanda kayınvalideme yemeğe gideceğiz. Haftasonu görüşürüz öpüyorum çok çok. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

aminnnnn canım cümlemizin inşallahhh. hemde nasıl anlar arkadaşım halimizden :)) canım sen git muaynene benimde pazartesi günü akşam randevum ondan sonra olmazsa aynı gün içinde alırız çünkü eşim çalıyor bende hafta içi alamam oda görsün istiyorum :)) bende hafta sonları yada akşam vakitleri alıyorum muaynelerimi. canım kendine ve yavruna dikkat et. iyi hafta sonları öptük sizi kocaman

Ben kaçıyorum canlarım şimdi önce anneme ordanda kayınvalideme yemeğe gideceğiz. Haftasonu görüşürüz öpüyorum çok çok. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...

güle güle canım kendıne ve küçük melegıne dıkkat et

ne demek canım. evet çok net görünüyorlar yaaaa :)) cinsiyetleride orda çok daha net belli oluyor acabasızz yani :). ssk ile anlaşması olan merkezde uygun canım yani en fazla 50 liraya kadar çıkıyor ücret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…