gulcancım hosgelgın. aynı sorun bendede vardı bugun zor gırdım sıteye.
Yaaa Emsalcim telefonda sana nasıl bilgi veriyorlar yaa. Nedense bana hiç bilgi vermiyorlar( Gıcık oldum. Gidecek olduğumuz doktordan randevu almak gerekiyormuş.
Yani galiba seninde dediğin gibi muayene ücreti + katkı payı ödeyeceğiz. O da söylediğin gibi 30TL ise hiçbir şey değilmiş. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Haftasonu çekip çekmedikleri konusunda bile bilgi vermiyorlar yaaa hiçbirşey öğrenemedim((
Çok teşekkürler canım.Valla aynen öyle ama ben eşime de hiç kıyamam hatta daha da kötü olurum:) Sağol tatlım iletirim mutlaka... Tamam bende arayayım şimdi haftasonu çekiyorlar mı sorayım. Valla çok uygunmuş bu acayip mutlu oldum tatlım yaa Allahta seni mutlu etsin inşallah:)))
Sağol canımcım. Pansuman yağmışlar hastanede sadece bir ilaç veya merhem vermemişler yarın yine gel demişler belki yarın vereceklerdir. Yine de tavsiye için sağol aklımızda bulunsun o merhem..
Yaaa Emsalcim telefonda sana nasıl bilgi veriyorlar yaa. Nedense bana hiç bilgi vermiyorlar( Gıcık oldum. Gidecek olduğumuz doktordan randevu almak gerekiyormuş.
Yani galiba seninde dediğin gibi muayene ücreti + katkı payı ödeyeceğiz. O da söylediğin gibi 30TL ise hiçbir şey değilmiş. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Haftasonu çekip çekmedikleri konusunda bile bilgi vermiyorlar yaaa hiçbirşey öğrenemedim((
emsal ve dılek bu nedir canlarım neyin muayenesi için bana da bılgı verirmisinz
gülcancım 3 yada 4 boyutlu ultrasona girmek için uygun bir merkez arıyordukta onun için konuşuyoruz
anladım canım peki bu ayrıntılı tarama testi için mi hanı organlarına omurılıgıne bakıyolar onun ıcın mı yoksa bebişleri daha ii görebılmek için mi
arkadaşlar kforumumuza virüs saldırısı olmuş ondan kimse giremedi yarım yamalak oldu.kınıyoruz saldıranlarııı.:enbuyukkk:gulcancım hosgelgın. aynı sorun bendede vardı bugun zor gırdım sıteye.
gülcancım 3 yada 4 boyutlu ultrasona girmek için uygun bir merkez arıyordukta onun için konuşuyoruz
arkadaşlar kforumumuza virüs saldırısı olmuş ondan kimse giremedi yarım yamalak oldu.kınıyoruz saldıranlarııı.:enbuyukkk:
canım benim kayınpederim central hospitalde öksürük şikayeti ile doktora gitti.röntgen çekip antibiyotik vermiş doktor ve adamcağız bizim nişana istanbula geldiğinde süreyyapaşa göğüs hastalıklarına gittiğinde söylemiyim herkesten üstümüzden uzak kötü bir hastalığı olduğunu öğrendi ve rahmetli oldu 20 gün içinde.o yüzden central hiç güvenilir gelmiyor bana.belki kadın doğumda iyi ama kızdım bu duruma.central hospitaldeki bayan göğüs hastalıkları doktoru 3 ay önceden anlasa idi hastalığı belki yaşamını bu kadar önce kaybetmeyecekti ama takdir-i ilahi tabi ama doktorlara güveniyoruz böyle olmamalı.
aslında her ikisi içinde faydalı hem daha net ve belirgin görüyorsun hemde normal ultrasonda incelenmedigi kadar iyi inceleniyor neredeyse yavrunu bire bir görüyorsun :))
anladım canım çok teşekür ederim...bi arkadasımın ultrason kagıdını görmüştüm 4 boyutlu gerçekten fotograf gibi ama ben cınsiyet için doktoruma 4 boyutlu ultrason istemiştim oda bana ne gerek var 150-160 milyon vermene demıştı.ssk lı için daha uygun demekkı
Çok teşekkürler Gülcancım. Emsal açıklık getirmiş duruma. Biz sadece bebişlerimizi 3 yada 4 boyutlu ultrasonda görmek istiyoruz yani ayrıntılı falan değil.
Emsalcim Allah hem eşini hem bebişini başından eksik etmesin tatlım. Hiçbirimizin etmesin. Bu arada canım ordan bir arkadaşının olması da çok iyi olmuş. Demek o da bizden o zaman halimizden daha iyi anlar:)) Ben eğer cmt günü çekiyorlarsa 2 Mayısta gitmeyi düşünüyorum. Çünkü doktorun verdiği randevum o zamana denk geliyor. Bebişimde zaten o zaman 22. haftayı bitirmiş oluyor. Muhtemelen net görmek için yeterli bir tarihtir.Bakarsın birlikte gideriz. Hemen hemen aynı zamanlarda gideceğiz..
Ben kaçıyorum canlarım şimdi önce anneme ordanda kayınvalideme yemeğe gideceğiz. Haftasonu görüşürüz öpüyorum çok çok. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın...
anladım canım çok teşekür ederim...bi arkadasımın ultrason kagıdını görmüştüm 4 boyutlu gerçekten fotograf gibi ama ben cınsiyet için doktoruma 4 boyutlu ultrason istemiştim oda bana ne gerek var 150-160 milyon vermene demıştı.ssk lı için daha uygun demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?