2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok büyümüş. artık eli kolu tamamen belli. dr boyunu değil bacagını olctu:) 4 5 gun kadar ılerde cıkıyor yavrum. bircancım sende bugun gıdeceksın dımı

simdi nette arastırma yapıyordum hamileyken diş çektirelebiliyormus ....tabii once doktoruna danısmak gerekiyormus ama morfinin bebege zararı yok mus . . .bir çok hamile adayı da çektirmis

simdi nette arastırma yapıyordum hamileyken diş çektirelebiliyormus ....tabii once doktoruna danısmak gerekiyormus ama morfinin bebege zararı yok mus . . .bir çok hamile adayı da çektirmis

canım dr una hamile oldugunu soyleyınce onlar zaten ayarlıyor. benım arkadasım dolgu yaptırdı. eger ıstedıklerı gıbı olmasaydı kanal tedavısı yaptıracaktı hamıleyken

aksam doktorumu aradım minoset al dedim ancak 4-5 saat etkisini gosterdi gece 2 gibi sancıyla uyandım bir tane daha içtim agrı kesici oda sabaha dogru etkisini . . .bugun ne yapıp edip doktora gidecegim duramayacagım boyle

canım dr una hamile oldugunu soyleyınce onlar zaten ayarlıyor. benım arkadasım dolgu yaptırdı. eger ıstedıklerı gıbı olmasaydı kanal tedavısı yaptıracaktı hamıleyken

boyle haberleri duyunca rahatladım valla canım bebegime birsey olmasında ama agrı cekilcek gibi de degil

boyle haberleri duyunca rahatladım valla canım bebegime birsey olmasında ama agrı cekilcek gibi de degil
canım bebeğine hiç bişey olmaz. bildik tanıdık güvenecegın bır dr seni daha çok rahatlatır.

benim dişçim soylemişti bir hastasına hamileyken 20 lık diş operasyonu yapmak zorunda kalmıslar. çok morfın veremedık biraz acı cekmek zorunda kaldı demişti

yok canım geçmedi bugun gidicem doktora çeksin valla bu agrı dayanılcak gibi degil . . . . .ince kesici dislerimiz var ya hemen onun yanındaki disim curuktu kırılmıstı simdi sorun cıkarttı iste

ben çıkıyorum kızlar kahvaltı yapmaya calıscam bu disle ne kadar yapabilirsem artık . . . .kendinize iyi bakın optum

msms çalışıyor musun bugün?dünkü muayene bugün alışveriş yapman için gaz verici etki yaptı mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…